Amíg a 904MHz-et nem éred el, addig nincs esélyed 
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
Amíg a 904MHz-et nem éred el, addig nincs esélyed 
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
És itt meg is akadtál 
De ha nem, akkor kiveszem hugom gépéből és lefuttatom 918MHz-en 
Egyelőre ennyi, ha olyan sok időm lesz, keresek vmodot, azt hadd szóljon 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Én már léptem túl az 5000-et egy sokkal gyengébb rendszerbe referencia 3870-el. [5002 pont]
Még kicsit ment volna de untam már a tesztet végignézni.
Durva példány volt a memória még 2700-on sem hibázott.
De addigra teljesen meguntam már a vantage-t így azt a tesztet már nem is csináltam. 
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
Azigen 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Kijott a RivaTuner uj verzioja (v2.24).
Tovabbi info itt.

Igen de az már valami problémára utal mert alapban jó dolog az az a.i. sokat gyorsít a kártyán álltalában, ha ki kell kapcsolni akkor ott van valami más bibi is. Pl. egyes 3870x2-nél ha a 6+8-as tápon kap feszkót akkor meghülyül de ha 6+6-on akkor meg jó és még gyorsabb is. Egyébbként a driverben az overdrive + a.i. okozhat egyes kártyáknál gubancokat valami oknál fogva. Normál esetben nincs vele semmi gond.
nálam úgy tűnik minden ok ilyen téren..
A.I. standardon van
6+8 pin
overdrive is ok!
BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆

Igazándiból nem tudom miből adódik néha ez a gond lehet, hogy a vista64+ati driver, de nem minden gépben és nem minden x2-vel.

van BIOS MOD is, meg OVER drive is. mindnegyik driverrel csinálja 8.7-9.1-ig. Már raktam új WIN-t is, de ha van AI, főleg pályatöltés/váltás után mikor indulnék dúrván beszaggat. Ha kikapcsolom OK. XP SP2 X2 proci alaplapi hang.

ez a kártya: [link]
mennyi fps-el vinné a cod4 multit minimum grafon? 250 akadna?
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)

hát a mostani prociddal valszeg nem. 3850-el nem érnél el több fps-t mint a mostani 1650-eddel. nagy % rá az esély
szerintem se! nagyobb vas kell a codnak
BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆

COD4 multi 3850 PCI-E X2 2650mhz-en (5000+nak felel meg) Driverben 4x élsímítás, 16x aniso, mipmap high quality Gaméban minden szűrés maxra álítva, árnyék nincs, szép füst nincs, meg a fényefektek se, mert zavar, nem látok tőle. TEXTURA full helyett HIGH-on. 1024*768-on játszok . Ködösebb, füvesebb pályán 70-120 FPS amúgy 90-170 FPS. Egyik srác múltkor írta, 3000-es P4-el az értékekekt, hát kb átlag 40-el kevesebb volt mint nekem. Ennyit számít a proci. Szal míg én 100-as átlaggal nyomtam egy pályát addig ő 50-60-al.
Ha gondolod, megsúgot milyen beállításokat akarsz, melyik pálya és megmondom nekem mennyi FPS. HA kell lebutítom procit is. 
[ Szerkesztve ]

engem az átlag fps érdekelne teljesen minimum grafon ugyanis én versenyzésre használom a cod4-et!
Májsztró : ide is elfelejtettem leirni hogy nem ebbe a konfigba lesz a kártya, van egy másik gépem abban egy amd athlon64 le1600 van (ami kb 3500+ nak felel meg) elöbb utóbb akarok egy procit is, csak most a kártya fontosabb!

Egy kicsit konkrétabban, mert így tág a fogalom. Nekem XP-m van. Elve kilőve a DX10, milyen felbontás?? Mit állítsak LOW-ra? és melyik pálya , esetleg azon bellül hova nézzek

Na levettem procit 1600mhz-re, drivert optimálisra állítottam (ez a gyári) Nincs szűrés semmilyen, game 1024*768. mindent kikapcsoltam, vagy low-ra raktam, sound medium.
SRTIKE pálya 16 fővel nagyrészt 120 körül mozog az átlag(min olyan kb 70, max 160. Ugyan ez a pálya 2650MHZ-en 180 az átlag(min a 130 max a 205). Ennyit számít a proci sebessége. Aztán ugyan ez a pálya marad 2650-en a proci, d hihg a textúrák, gaméban max szűrések , árnyék ,finom köd, dinamikus fények kikapcs, a többi maxon 130 az átlag FPS és hát mérföldekkel szebb, mint LOW-on. 
[ Szerkesztve ]

de hülye vagyok, az nem 1600, hanem 2200 mhz. Na mindegy! Még 2650-en sem megy 250 FPS-el. Azért kb-re tudsz saccolni. Viszont felhúznám azt a prockót, amennyire csak lehet!

köszi szépen hogy ennyi időt fordítottál rám!
waron meglesz akkor a 125 úgy látom, ez a lényeg nekem.

Nincs mit, nem volt több 15 percnél. Amúgy jaa az tuti meg lesz 2200MHZ-n is és még LOW beállítás sem kell. Ha meg sikerül húzgálni a procit, csak jobb lesz 
[ Szerkesztve ]
Valami miatt ha elíndítom az ATItoolt akkor kifagy a progi a proci 100%os terheléssel megy amíg ki nem lövöm mi miatt lehet?? Gainward 3870em van, XP SP3, és Catalyst 9.2 driver van fenn!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"
Az atitool régi és tudtommal nem fejlesztik már, használj Ati Tray Tools-t vagy rivatunert .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
írtam p.ü-t 
i'm out
Üdv!
Van egy olyan problémám,hogy elinditom a 3D Mark 06-ot,és lefagy a progi,feladatkezelővel betudom zárni,de semmit nem csinál,szoval nemtudom
elinditani a tesztet..ha valaki tudja hogy mibaja lehet..pls help me
Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
Melyik verziót tetted fel?
3D Mark 06 v 1.02 ProFessional
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
Ez nem ide tartozik,de megkérdem,mit gondoltok melyik CPU az erőseb,amd x2 6400+ vagy amd x3 8450+?
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση

Sziasztok!Decemberben vettem egy HD 3850-es vidikarit és elég szépen muzsikált(máramennyire lehet ezt mondani,mert 3000+-os proci mellé tetem be,de hétfön megjön a 4200+-os)Felraktam a 9.1 CCC-t és 8* és 16*-os anizótróp szürés melett elkezdte dobálni a VPU Recover a hibát hogy a kártya nem válaszolt aaz illesztöprogram utasításaira!!Egy srác a másik topicban rendes volt és azt írta hogy próbáljak meg óvatosan emelni a BIOS-ben feszt adni az AGP-nek,adtam is neki 5%-ot és láss csodát megjavult!Minden beállításon müködik a kártya,valami oknál fogva nem jön elö a hiba.AZ lenne a kérdésem hogy ezzel a megoldással megoldodott a probléma vagy ez csak átmeneti.AMúgy elötte egy ratyi 9550-es volt!Várom válaszaitokat és a tippeket!!Elöre is THX!!További szép napot
Forza Juve Forza Italia Alessandro Del Piero Roberto Baggio Franco Baresi
Az már tartalmazza a patch-et, szal nem para 
Viszont akkor nemtudom 
[ Szerkesztve ]
Oké,azér kösz,am mintgondolsz X2 6400+ vagy X3 8450+ az erősebb proci?
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση

szkanderban az x2 a jobb, de bokszban az x3, súlyemelést még nem csináltak
De itt van az 1.10-es 3D06 verzió is, ártani nem használ 
[ Szerkesztve ]
"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)
Hehe
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση

amint elgondolkodsz a kérdésem megérted, hogy a válasz tulajdonképpen helyes.
Attól függ mire akarod használni. PL. játékot 3-4 mag nem használ ki.
mod:
De ez nem ennek a topiknak a témája!
[ Szerkesztve ]
"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)
A legújabb catalyst már használja a 3-4 magot is.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Az igen, de a játék nem.
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Egyszerű a válasz, ha van olyan akármid, ami használ 3 magot, abban az X3 lesz a jobb. Ami meg nem használ, oda tök felesleges, inkább az X2-őt választanám, ha mindenáron AMD. Amúgy szerintem a 2100mhz az kevés lesz oda, ami nem tud több magot kezelni.
[ Szerkesztve ]

Találtam egy ILYET, de biztos van még pár hasonló teszt.

Hali!
Egy olyan problémám akadt, hogy felraktam az új ati drivert és vissza akartam rakni a régebbit és sehogy sem települ fel. Hiába uninstalgatok én bármit is akkor se müködik rendesen.
Egyébként vista x64-t használok.
valakinek valami ötlet?
format c:
biztos és hatásos.. én mindig ezt használom 
Köszi
[ Szerkesztve ]
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
PowerColor PCS HD3850 512MB GDDR3, erről a kariról van valkinek valami tuning tapasztalata? Mennyit bírnak általában, meg ilyenek! Asszem 1ns samsung ramok vannak rajta, feszemelés nélkül van esély 800 / 1000 Mhz-re??
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Nah végre csend lett.Használt neki a bioszpiszkálás. 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿
PowerColor 3870 gddr4-nél csak pencil vmod létezik, vagy van vmi bios átírásos mod is? Melyik a jobb?
Utánaolvastam, bios átírásos semmitse ér. Akkor marad a pencil mod. Melyik kép alapján a legtutibb? (találtam többet is, nem értem
)

vki mondja már meg , hogy mi lehet a hiba nálam....
csapnivaló eredményeket kapok a vga-mal... pedig azért nem kellene... pl 3dmark03 31000 pont.....
Ennyire visszafogná a procim? Kétlem... vmint nagyobb felbontáson sem változik a helyzet... találkozott már vki ilyennel? Alternatíva? 
valamint kipróbáltam jó pár bioszt... 8.11 , 8.12 itt vissza veszi rendesen mind két mag órajelét 300 ra...
9.1 , 9.2 itt csak az egyik magét....
apropó.... mindegyik drivernél a pontok 3d markokban kb egyformák voltak vmint crysis és hasonló zuzda játékok úgy mennek vele mint kb egy 9600 gt vel... nem értem én ezt...
[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%

nem bioszt hanem drivert akartam írni 
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Miért egy 6 évvel ezelőtti idétlen pöttyöző progival szórakoztadod magad?? Próbálgasd a Vantage, meg a 06-os verziót abból az idétlenségből. Az való a kártyádnak, nem egy őskövület DX7-es (ha jól tudom) progi. Viszont ezt a kártyát egy izmosabb proci jobban kihajtaná 
[ Szerkesztve ]
elkészült a két 3850-es verziót (256M és 512M) összevető teszt - nekem elég jól a helyére kerültek tőle a dolgok 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.