Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pctroger0
csendes tag
Üdv!
Van egy ATI RADEON HD 4650-es videókártya a gépembe ami Windows 7-en és XP-n tökéletesen futott megvoltam elégedve vele.Pár napja feltettem a Windows 8-at kiváncsiságból és nagyon megtetszett itt jön a bökkenő.Feltelepitettem az amd oldaláról vagy 30 féle drivert ccc-vel együtt mindennel együtt és sehogy se akar jó lenne vagyis a driver jó csak a CCC nem akar elindulni az ég világért sem..amikor inditanám ki ir egy hibaüzenetet:A Cataclyst Control Center nem inditható el.A Cataclyst Control Center alkalmazással jelenleg nem konfigurálhat beállítást.Azért gondolom hogy a driver jó lehet mert a World of Warcraft nevű játék tökéletesen fut rajta de a Counter Strike 1.6 meg nem akar elindulni csak software módba..Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném már mindent próbáltam külföldi fórumokon is nézelődtem de semmit nem találtam :S és bocsánat ha voltmár ilyen kérdés visszaolvastam pár oldalt de nem találtam..Előre is köszönöm a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arc Raiders
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest