Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az én alaplapomon is 4x-es a PCI express csati, de ez általában nem szokott gond lenni, csupán a közép- és felsőkategóriás videokártyák teljesítményét fogja vissza a 4x-es sávszélesség. De ez is általában a felhasználástól függ. A csíkozódás viszont más tészta. Az bizony nem normális. Ha már alapon is hibázik, akkor egyáltalán nem érdemes húzni.
-
törölt tag
A csíkozódás egyáltalán nem normális jelenség. Általában akkor szokott jelentkezni, ha a videokártya hibás. Ha már próbáltad húzni a VGA-t, akkor előfordulhatott, hogy a túlhúzás károsította. Ha meg még nem húztad, akkor valami baja van.
Csak a filmeknél csíkozódik, 3D-ben nem? -
törölt tag
Szia!
Szép lassan, fokozatosan kell emelni az órajeleket, úgy 5 Mhz-enként, és amikor már látod, hogy hibázik, akkor elérted a tűréshatárt. Ekkor ennél lejjebb kell venni, és úgy kipróbálni. De csak akkor jó, ha a hosszabb terhelést is bírja.
Én anno a 9500GT-n a GPU-n, és a memórián is kerek 100 MHz-et tudtam húzni. A HD4670-esemet nem húztam, mert alapon is elég volt a teljesítménye, így nem tudom, mit bír, bár ez gyártó függvénye is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest