Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
Maniac84
üzenetére
Hola!
Amennyire követtem itt az eseményeket és a jobban hozzáértők hsz-eiből kivettem, én azt mondom neked, hogy ne vedd meg. Egyrészt mivel DDR2-ramos (lassú! Valainek volt egy ilyen XFX kártyához "szerencséje" itt a topikban és maradjunk annyiban, hogy nem volt jó véleménnyel róla
.) másrészt meg, hogy 1 Gb. A hozzáértők azt írták, hogy felesleges erre (vagy akár a 4650-re) az 1Gb VRAM. Ha ilyen 17k a keret, akkor keress Gigabyte, Sapphire, MSI vagy Asus HD 4670-et. Lényeg, hogy GDDR3 alá ne ad!!! Ha tudsz akkor GDDR4, de amennyire tudom az kincs és arany áron mérik
.De biztos hogy bekukkant majd jobban hozzárértő fórumos, aki esetleg jobb ajánlattal áll elő (akár PH! apróról 48xx szériából, használtan).
Én csak leírtam ami eddig innen rám ragadt
.Nekem egy MSI féle HD 4670-en van. 512 Mb GDDR3. Igaz most szervízben van, de ez ne tántorítson el egy későbbi vételtől, mert szerintem jó kis kártya
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.) másrészt meg, hogy 1 Gb. A hozzáértők azt írták, hogy felesleges erre (vagy akár a 4650-re) az 1Gb VRAM. Ha ilyen 17k a keret, akkor keress Gigabyte, Sapphire, MSI vagy Asus HD 4670-et. Lényeg, hogy GDDR3 alá ne ad!!! Ha tudsz akkor GDDR4, de amennyire tudom az kincs és arany áron mérik
.