Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
Maniac84
üzenetére
Hola!
Amennyire követtem itt az eseményeket és a jobban hozzáértők hsz-eiből kivettem, én azt mondom neked, hogy ne vedd meg. Egyrészt mivel DDR2-ramos (lassú! Valainek volt egy ilyen XFX kártyához "szerencséje" itt a topikban és maradjunk annyiban, hogy nem volt jó véleménnyel róla
.) másrészt meg, hogy 1 Gb. A hozzáértők azt írták, hogy felesleges erre (vagy akár a 4650-re) az 1Gb VRAM. Ha ilyen 17k a keret, akkor keress Gigabyte, Sapphire, MSI vagy Asus HD 4670-et. Lényeg, hogy GDDR3 alá ne ad!!! Ha tudsz akkor GDDR4, de amennyire tudom az kincs és arany áron mérik
.De biztos hogy bekukkant majd jobban hozzárértő fórumos, aki esetleg jobb ajánlattal áll elő (akár PH! apróról 48xx szériából, használtan).
Én csak leírtam ami eddig innen rám ragadt
.Nekem egy MSI féle HD 4670-en van. 512 Mb GDDR3. Igaz most szervízben van, de ez ne tántorítson el egy későbbi vételtől, mert szerintem jó kis kártya
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.) másrészt meg, hogy 1 Gb. A hozzáértők azt írták, hogy felesleges erre (vagy akár a 4650-re) az 1Gb VRAM. Ha ilyen 17k a keret, akkor keress Gigabyte, Sapphire, MSI vagy Asus HD 4670-et. Lényeg, hogy GDDR3 alá ne ad!!! Ha tudsz akkor GDDR4, de amennyire tudom az kincs és arany áron mérik
.