- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Ventur@ #9999 üzenetére
Igen, lehet, hogy öregszik a RAM vagy inkább a meleg tesz be neki, ha olvastad a legújabb PH! tesztet az ASUS ARES-ról ott is ezt írták:
Mivel a kártyák a nagy melegben már alapon is hibáztak, ezért csak óvatos tuninggal próbálkoztunkA meleg nagy ellenség, ha nincs hűtőborda a VRAM-on, én tennék rá, a saját HD 3650-em GDDR3-asaira is raktam és nem drága dolog, 800-1000 forint környékén van egy alumínium 8 darabos szett és 2000 Ft a réz változat és lehet, hogy így nem lesznek képi hibák alap órajelen. Esetleg vennék rá új hűtőt, ami hűti a memóriákat is vagy kipucolnám a jelenlegi hűtőt.
-
echterion
nagyúr
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Ventur@ #9931 üzenetére
szőrös fánkkal(furmark)elég jól meglehet izzasztani, a memóriahiba pedig nekem egyszer egy 3napos 6600GT-n jött ki, hogy örültem neki
amúgy az 50fokot sokallom, mert nekem a gyári venti van 5V-ra kötve, hogy ne hangoskodjon és terhelve megy csak 50fok fölé
lehet nem fekszik fel rendesen a hűtő és van közte egy hajszálnyi rés az már baj,
ha túl sok a paszta az is baj, mert a fém a fémen a legtutibb, csak a köztük lévő egyenlőtlenségeket kell a pasztának kitölteni (légréseket levegő nem jól vezeti a hőt) -
Sonky
aktív tag
válasz
Ventur@ #9713 üzenetére
Szia!
Ha minden igaz a kártya alján 4db csavar tartja a hűtőt. Amennyiben a csavarokra semmiféle garancia-matrica nincs felragasztva óvatosan próbáld meg levenni a hűtést úgy hogy a csavarokon ne látszódjon meg. És ha gariztatni vinnéd a kártyát rakd vissza a gyári hűtést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest