- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Azt lehet tudni, hányas ramok kerülnek általában a 6850-esekre? 04-es?
-
Dictator^
veterán
válasz
Vistaboy #7097 üzenetére
De mi az, hogy a kettő közül ez tetszik jobban?
Majdhogynem ugyanugy néznek ki, talán a cimke más?Toxic ismertetőjele, hogy azon válogatott memóriákat használnak (bár lehet kam, de általába ő a Sapphirenek a húzott prémium verziója) és ,hogy Vapor-X hütés van alatta.
Megnéztem kb tényleg 1-2e ft különbség van köztük. Sztem megéri annyit, bár a Vapor-X sima is lehet húzható Toxic órajelig.
Vapor-X
Toxic
Itt van a dobozon, hogy Vapor-X cooling.Én a helyedben tuti azt hoznám már el
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dictator^ #7095 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Nem, még nem vettem meg, viszont már meg van rendelve, és most már nem akarok vele variálni.
Jó lesz ez, a kettő közül ez jobban tetszik (Ne kérdezd, miért, csak...
).
Akkor megnyugodtam
, már csak túl kell élnem valahogy addig azt a pár napot.
Ui.: Ja, még valami: Ennek a ventilátora is pörög a gép bekapcsolásakor pár másodpercig max. fordulaton? Mert a HD 4890 ezen a téren picit zavaró volt.
-
Dictator^
veterán
válasz
Vistaboy #7094 üzenetére
Üdv!
Mondhatom , hogy ilyen.. de inkább aztmondom ilyen hütés van rajta
Nálam egy Sapphire Radeon 6870 Toxic van, Vapor-X hütéssel..
Hát megmondom öszintén, Én a kártyát nem hallom, mert sztem a 2db ventim ami a gépbe vannak hangosabbak.
Ha még nem vetted meg, azthiszem 1-2e ft-al drágább a Radeon 6870 Toxic, amin ugyanugy vapor-x hütés van, és emelt órajeleken jár. 975/1150.
Való igaz, sztem a vapor-xet is fel tudod húzni idáig.És igaz, a BS hiba még nem lépett fel a 6870-es szériában.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Pénteken kapom meg én is az új kártyámat, ami a következő lesz:
SAPPHIRE Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5
Valakinek, akinek ilyen vagy hasonló kártyája van, érdekelne a véleménye a zajszintről és a melegedésről, hogy valóban olyan jók-e a Saphire Vapor-X kártyái ilyen téren, ahogyan azt a hivatalos oldalon állítják.
Elsősorban játékra kellene, de a teljesítmény mellett szintúgy fontos számomra a halk működés, mivel sokszor kelek korán - amikor mellettem pár méterre még bőven alszik az asszony
-, és nem szeretném zúgással zavarni.
Köszönöm előre is a válaszokat.
MOD: Ja, és még valami: Tudom, lerágott csont, és már írtátok párszor, de jólesne ha megint megnyugtatnátok ezzel kapcsolatban.
Tehát akkor a Gigabyte 6850-es kártyákat érintő probléma akkor gyártói hiba, így tehát a Saphire kártyái ettől mentesek, igaz?
Ui.: Nem szeretnék nVidia kártyát venni (Semmi bajom az NV-vel, de az utóbbi két kártyám AMD volt, és jobban tetszenek most azok), de az eddig látott HD 6870-esek közül egyedül ez a darab tetszik, magyarul bele vagyok zúgva.
-
zH.
senior tag
hi.
beszállnék én is a 6850 tulajok táborába, de érdekelne, hogy ez referencia kártyának számít? blokk miatt fontos lenne.
-
keke69
őstag
A 6870-hez melyik driverst ajánljátok?
-
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7085 üzenetére
Ez mar nagyon off, de leirom a velemenyem. Nem eri meg mar elso generacios i7-be fektetni, csak max hasznaltan, es jo aron. A helyedben vennek i5 2500, vagy a k jelzesu procit egy ud3, vagy azon a szinten levo lappal, es 2x2gb 1333mhz-es ramot. Igy nem sokkal fog tobbet fogyasztani a geped, es 80k-korul megall, ha mar intelben gondolkozol. Alaporajelen (3.3ghz) legalabb azt a szintet hozza, amit az elso gen. i7.
-
Dictator^
veterán
válasz
alibaba78 #7084 üzenetére
Ja csak gondoltam, hogyha a kártya jó,akkor a driver is lehet szar, meg a játék is.
Amúgy az a gond, hogy kurvanagy ráforditással tudnék csak váltani.
3 lépcsőfokban nem akarom elérni az 1366ot..
Mehetnék i3 i5-re.. de inkább akkor már egy i7-et vennék, 950box asszem olyan 60körül van..
De akkor kell lap, és DDR3 ram.. és megint ott vagyok, hogy zabál a gép -
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7083 üzenetére
Ha a kis game a LoL, es a nagy mondjuk a dirt2, akkor nagy valoszinuseggel igen. A kartya jo, ez nem vitas. Azert irtam, hogy valtanod kellene, mert most meg aranylag jo aron mennek a 775-os cuccok, es eleg olcson hozza lehet jutni ddr3-as ramhoz is, ki tudja, meddig?! Lehet, vmirol lemaradtam, de mi a gondod a catalyst-tal?
-
Dictator^
veterán
válasz
alibaba78 #7082 üzenetére
De most Catalystra is várhatok, meg LoL patchre.
Ha lesz olyan játék megnézem, de az sztem fix, hogy a kártya jó. Max nagy gamenél lehet már CPU limit, ahogy irtad, ami jól ment, annak jól kéne mennie. Föleg hogy DX9-et használnak ezek a játékok.Pc vonal marad, mindenképp
Nem fogok gamepaddal fpst játszani.. nevetséges.
-
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7080 üzenetére
Ami eddig ment szepen, annak ezutan is szepen kell mennie. Amelyik jatekban problemad van fps droppal, ott eloszor monitorozd a cpu-gpu kihasznaltsagot, mert elofordulhat, hogy keves mar a 2 mag. Cpu tuninggal kikuszobolheto nehany helyen a +2mag hianya, de elobb-utobb valtasra kenyszerulsz, ha jatszani szeretnel. Ha nem akarsz sok penzt kiadni, akkor a jelenlegi lap+proci+ram eladasaval szinte extra koltseg nelkul tudnal beleugrani egy am3 konfigba, ami azert lenyegesen megnovelne a geped teljesitmenyet. Persze, csak ha pc vonalon akarsz maradni?!
-
Dictator^
veterán
válasz
alibaba78 #7072 üzenetére
Most nézem, elsiklottam azon hsz-eden , amin linkeltél 3 fps-es fórumrészt.
Csak a BS részét olvastam a HSZ-ednek.(#7056) Dictator^ : A LoL-lal kapcsolatban irtam. B.S. egyelore felejtos. Nem csak neked van vele problemad.
Úgy tünik nekem csak ezt szántad, én ezt olvastam el.
-
keke69
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
-
alibaba78
őstag
Ez egy referencia kartya. Nekem ebbol 2 (sapphire, es asus) van, es hibatlanul teszik a dolgukat. Nem zavar a hangjuk abszolut, bar volt itt vki, aki hangosnak talalta a ref. hutot. Idle nem is hallom, load meg nem erdekel (fules rajtam). Szerintem nyugodtan megveheted. Innentol pedig donts te!
-
keke69
őstag
Valaki SEGÍTSEN!
-
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^ #7070 üzenetére
Közbe a League of Legends fórumon találtam pár postot ezzel kapcsolatban:
Also if you guys could describe in detail again exactly what lag / FPS issues you're having. I know a lot of these sound similar but unless it's the exact same issue it can have different causes.
When do you lag, how do you lag, what happens when you lag, what can and can't you do, how often does it happen, how long does it last, be as specific as possible.
Thanks.I've went into as much detail as I can but I'll reiterate.
It's random, although some games it's more than others. Sometimes when a turret is destroyed, sometimes when I die or an enemy dies, sometimes just whenever. My game freezes, if there's audio it stutters, for 1-2 seconds. All video freezes, it's not network lag.
If you need any more info about my particular issue let me know - thanks!
Kurvasok embernek van probléma mostanában az utolsó két patch óta. Nálam is robbanásnál , néha halálnál jön be...
-
keke69
őstag
Ezt a kártyát tudnám most megvenni elég jó áron.Tapasztalat véleményt kérhetnék róla!
Sürgős lenne mert nem szeretnék lemaradni róla ha jó a vga!
Köszönöm előre is a gyors válaszokat! -
mimic1979
aktív tag
válasz
Alister71 #7065 üzenetére
Nekem nincs ilyen bezuhanásom! Ha alt+tabozok és folytatom a játékot onnantól kezdve max. 50re esik az FPS de az elég ritkán, általában 80-90 de most töröltem a gépről mert a Steamel elleőriztettem és sérült volt a fájl és nem lehetett javítani! Szóval most újra telepítem aztán meg látom hogy mi változik...
-
Alister71
nagyúr
válasz
mimic1979 #7064 üzenetére
1440x900 minden graf maxon, 1xaa.
2011-02-26 08:17:22 - AvP_DX11
Frames: 102283 - Time: 1206763ms - Avg: 84.758 - Min: 31 - Max: 274Nekem az ajtó nyitásoknál zuhan be az fps. Ez az első pálya, addig amíg a Xeno leránt, majd seggbe lövi. Mikor szét kell húzni az ajtót kézzel és megjelenik az első alien ott leesek 31-re az fps. A GTS450-en itt 17-re zuhant.
Valaki megnézhetné 4 maggal ezt a részt. -
keke69
őstag
Erre a kérdésre valaki valamit?
Köszönöm!
-
-
aginor
veterán
válasz
Alister71 #7035 üzenetére
Itt is volnék az eredménnyel. Ezekkel a beállításokkal/konfigal.
Azért nem kicsi a különbség. Szerintem ez el is döntötte a vs 4 mag kérdést..
-
Dictator^
veterán
válasz
Taifa Díaz #7050 üzenetére
Hát miután elkezdett fps csökkenni, akkor kivettem a pipát az AMD optilamizedről..
most akkor hova tegyem a pipát?!
(#7052) alibaba78: Ezt amit irtál a LoL-ra érted? Vagy a bulletstormra?
-
alibaba78
őstag
válasz
Alister71 #7053 üzenetére
[link] , [link] , [link] Azert a hivatalos oldalon mar csak nem warezolnak. Azon kivul Dictator is irta, hogy auto updatel a software. Melyik software updatel auto? Eredeti?
(#7056) Dictator^ : A LoL-lal kapcsolatban irtam. B.S. egyelore felejtos. Nem csak neked van vele problemad.
-
keke69
őstag
Hang szempontjából melyik a leghalkabb?Illetve az érdekelne melyik a legmegbízhatóbb?
Mi újság van a gigabyte terén mert ahogy olvasgattam elég problémás kártya.Vagy csak a giga 6850 a 6870 az nem? -
Alister71
nagyúr
válasz
alibaba78 #7052 üzenetére
Hajj de remélem, hogy nem warezoltok? Már megint bug? Fene megeszi, hogy eredeti játékkal még nem találkoztam vele? Miért is? Mert indításkor leszedi a frissítést? Mekkora hülyeség mi?
Kompi XP-re, sőt még jobb a vista sp2!"bugos az utolsó patch!
" na ilyet nem láttam még.
keke69: hang szempontjából a leghallkabb ha nem veszel semmit
Nálam az új biossal a VTX3D-nek az égvilágon nincs semmi hangja. Persze lsc-nél sajna hangos, dehát ő már régen vette.
-
alibaba78
őstag
válasz
Dictator^ #7049 üzenetére
Sajnos nem vagyok hozzaerto, de olvasok.
1-2 ember panaszkodott hasonlokeppen a 6870-re, de volt koztuk q6600, es i7 2600k is 4.8ghz-en. Bar a tied nem olyan komoly, ok irtak, hogy leesik 4-5 fps-re is neha. Persze nem csak 6870-nel all fenn a problema. Meg azt megprobalhatnad, hogy atallitod a kompatibilitast xp-re, hogy dx9-et hasznaljon, vagy a hangokat kikapcsolod a jatekban. Bugos az utolso patch.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #7050 üzenetére
Simán user error!! jajj de régen hallottam már ezt! "Azok a boldog szép napok ég veled" Te nem tudod milyen jó Radeont venni!! hogy tovább ingereljek mindenkit: nekem nincs semmi gondom az Ati-AMD-Radeon vga-val
ha nem user error, akkor kérdezzétek meg ......Keldor Papát. vagy.....
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Dictator^ #7044 üzenetére
Nézd csak meg ezt, nem hiányzik-e onnan a pipa? Érdemes bekapcsolva hagyni, azt mondják, mert ugyan elvesz látványban a tesszellációból az optimalizáció, de pont ezeknél a robbanásos-füstös-(fostos
) részeknél ez pont nem fogja szúrni a szemedet. Nézd meg a Unigine Heaven benchmarkot egy Fermivel, majd egy HD6xxx-szel, és látni fogod, miről beszélek.
-
Dictator^
veterán
válasz
alibaba78 #7048 üzenetére
Na látom egy hozzáértő.
Patch elvileg fent van.. A lol magától felrakja.
Adobe AIRt is megnéztem de arra is a legujabbat írta... egyéb ötlet?Igen win reinstall volt, ahogy bekerült!!
Allitolag azota voltak(vannak) problemak
Tehát a LoL alatt a legújabb patch óta van ilyen bug? -
keke69
őstag
Sziasztok!
6870 vásárlását tervezem,Olvasgattam a fórumot de nem nagyon tudom eldönteni melyik tipusú vga ami jó és melyik a problémásabb.
A véleményeteket szeretném kérni melyiket ajánlanátok!Köszönöm a válaszokat!
-
Dictator^
veterán
Srácok ismént előjött, robbanásnál füstnél lement 40 körülire. Megéreztem.
Catalystba ne állítsak valamit plusba? Tessellation? ilyenek?
-
mimic1979
aktív tag
válasz
alibaba78 #7042 üzenetére
Értem a kérdést! Ellenben ha letiltom a magokat, és mondjuk 1-2 maggal mit mutat ugyanazon kártya! Bár lehet hogy így is kihajtaná a proci és a 6870est, mivel nem Core2 architektúra, de a VGA ugyanaz lesz... Magyarán mint ha egy kisebb procival hajtanám a 6870st! Elméletileg ha az úri ember feltevése meg állja a helyét nem szabadna esni az FPSnek, mivel ugyanaz a VGA marad, nem fogyhat ki az ereje, ami eddig meg volt
Viszont ha esik akkor indokolt számára a proci illetve architektúra váltása -
mimic1979
aktív tag
Szerintem lehúzom a B.S. játékot aztán megnézem hogy jelen van a hiba nálam is vagy sem. Esetleg ha a VGA-Proci kérdésre még nem kapott az érdeklődő kielégítő választ, akkor csinálok néhány tesztet, 1-2-3-4 maggal illetve HT-val illetve anélkül ..
De annyit még a teszt elött hogy volt néhány VGA a gépemben, és volt szerencsém E1200 procihoz is, de szerény véleményem hogy az NVidia kártyák mellé nem kell I5-I7, ellenben az ATI nagyon is szereti ha meg van proci oldalról támogatva, és most nem csak az egekig húzott órajelekre gondolok! -
Dictator^
veterán
válasz
Taifa Díaz #7039 üzenetére
Ja igen, azthittem abből a beszélgetésből kapcsolodtál be.
Nekem is 6870 van, Win 7 x64-el. És a bulletstormnál nálam is az van mint nála, olvastam, a fórumán, hogy eléggé gázos még az egész játék. Pl 16:10-ben és 4:3-ban olyan a grafika mintha low grafikán lennél pedig maxon van stb...
De ez az akadás ez passz..
Úgye itt a League of Legendsről beszéltem, hogy néha leakad a game 20fps-re, most játszom a mai nap a 2. gamemet és most 1x sem esett le. -
Dictator^
veterán
válasz
Taifa Díaz #7017 üzenetére
XP
Haggyál már
Ja a képeken is látszik, hogy az egy 64bites XP
win7x64
-
Alister71
nagyúr
AvP bench:
*DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1440 x 900
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 5921
Average Frame Time: 17.7ms
Average FPS: 56.5 -
alibaba78
őstag
Te pedig csak szelektiven valaszolgatsz, de nem az adott kerdesre. Adott egy jatek, ami xy felbontason, xy beallitasokkal akadasmentesen fut e8500 3.1ghz-en es 4890-nel. Kartyacsere utan miert szaggat be neha, ha a jatekban meg mindig ugyanazokat a beallitasokat hasznalja?
-
lsc
nagyúr
Nálam észrevehető volt a 4 mag cop-nál /egyébként a játék nem tökéletes, így is akad/, de sokkal kevesebb és nem olyan durván. Most éppen cs-eztem, az szépen megy így, de azt meg nem néztem x2-vel.
Mod polonic : Tudtommal már nem az van neki, azokat árulja/ta, de majd megmondja.
-
Alister71
nagyúr
Nálam a CoP szinte semmit nem reagált a proci húzásra. 3.2 és 4.0 GHz között semmi különbség nem volt. Legalább is a GTS450-el. A 6850-el még nem néztem. De ami késik, nem múlik.
E2160 mellé mindkét vga felesleges, ha 4 GHz-re húzza, akkor is. Max egy GTS450, 5750. Azok se lesznek rendesen hajtva.
-
aginor
veterán
válasz
Biga123 #7010 üzenetére
De mondjuk nálad 4GHz-en megy, ami azért nem gyenge, hiába 2magos, az 3GHz-hez viszonyítva +33% nyers erő, ami már akár át is lendíthet. Metro, Crysis, AvP amúgy is inkább vga limitesek talán.
A Cpu limit azért van máshol mert az adott Vga kiszolgálásához más erőforrások kellhetnek, valamint a driver is ludas lehet (köztudott, hogy Ati driverei többet esznek).lsc: CoP-ot még nem tezsteltem ki, de az elődje a Clear Sky nagyon szarúl volt megírva cpu téren, mivel csak egy magot használt, azt is csak 70-80%-on. Trükközve rá lehetett venni a második mag munkára fogására, de azt csak kb. 50% al tette, viszont a játék teljesítménye vagy 20%-ot ugrott tőle, tehát nem vga limit miatt akadt. Pont emiatt a GTX460-at is ugyanúgy akad a játék, mint 4850-el..
CHIPman: processzorod mellé inkább GTX460-at ajánlanék, de a 6850-nel sem fogsz rosszul járni.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #7017 üzenetére
Nem,a belinkelt képei alapján neki Win7-e van...az már kérdés h 64bites-e,de szerintem az a valószínűbb...
-
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Dictator^ #7012 üzenetére
Hát itt akkor nagy baj van....Problémám Nekem is pont ugyanez a problémám,mint Dictator^ kollégának,csak nekem 3.8-on járó Quddal megy ugyanolyan sz@rul a Bulletstorm és a TDU2...az többszálú problémát kizárnám,mivel egységesen van kb 50%-ban kihasználva a magjaim nem egy mag mag fullon megy a többi meg félgőzzel.....és úgyanúgy össze vissza laggolok. TDU2 2.patch is fenn van már és mégis 60fps-nél befordulok egy még be nem töltött utcába és olyat zuhan az fps,hogy rossz nézni
minimumon ugyanúgy leesik az fps 60-ról 20-ra,mint fullon.Arra gyanakodtam még,hogy elfogyott a Vram,de néztem Aidával és mind2 játék nem eszik többet 400mega Vramnál...próbáltam már 10.12-től 11.2-ig és egyikkel sem volt jobb
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. HD6850 vagy GTX460 vételét tervezem. A 6850-nél mennyi esélyem van jelenleg arra, hogy memhibást fogok ki, ha kerülöm a Gigát?
-
Biga123
addikt
Isc :
"Az első játéknál a League of Legendsnél a 4890 Vapor-X -em akadás mentesen teljesített. Elég a proci.
Most a 6870 két - három helyen is beakad leesik 20fps-re majd ha a robbanás vége, vagy elhúztam a kamerát jó." kevés a proci, ennyi."Radeon HD 5770 41 (36)X2 68 (54)X4
GeForce GTX 460 43 (36)X277 (65)X4"Ebből is látszik hogy 5770 vs 460 x2 -nél sem alacsonyabb az fps mikor a 460volt benn...
Szal szerintem az nem normális hogy ua procival gyorsabb karival random leesik az fps vagy esetleg alacsonyabb mint egy lassabb karival.... -
Biga123
addikt
Az első következtetésem nekem is ez volt hogy mivel 4890-el nem akad ezért software-es hiba lesz bug vagy driver... és mivel nállam pl E8200-al újabb játékok lagg nélkül mennek..(Metro2033, Crysis, AVP) és nálla is a régi karival nem volt gond..ezért a CPU-t kizártam .. ennyi..
Bár azt nem értem hogy mért lenne máshol a cpu limit más architektúrájú kariknál.. mivel a cpunak ua-t a számítást kell elvégezni ua játékon belül azonos beállítások mellet... -
aginor
veterán
válasz
Biga123 #7005 üzenetére
Mivel "nem akarok beszállni a vitába" én sem, ezért beleszólok kicsit.
Én tökéletesen értem mit mond LSC kolléga, azt mondja, hogy ahol a CPU limitáló tényezővé válik, ott esik le az fps, de ez a limit nem állandó, hanem valamilyen jelenség okozza, pl hirtelen megnövekedett CPU fizika számolás. Ne feledjük, hogy a régebbi játékoknál sokszor problémás a több szálon való futtatás, így ennél a játéknál is lehet, hogy csak egy szálon fut, és ez állhat a probléma mögött. Érdemes lenne folyamatosan monitorozni a játékot (CPU és VGA szinten is), hogy kiderüljön az igazság (ALT+TAB az nem monitorozás nálam).
Az, hogy a 4890 alatt nem volt CPU limit, az nem jelenti azt, hogy a 6870 alatt ne lehetne. Tekintve, hogy a két architektúra különbözik, így máshol lehet a Cpu limit is, és még akár konstans lassulás sem elképzelhetetlen, hiába gyorsabb a videokártya. Viszont ha csak ennél a két játéknál jelentkezik, és a hardver igényesebb játékok simán futnak (pl: Metro2033, Crysis) akkor a Cpu kizárható igazából. Ugyanakkor a driver/szoftver bug is simán elképzelhető (előbbiek értelmében még valószínűbb is), érdemes lenne más drivert, vagy egy GTX460-at kipróbálni ugyanabban a konfigban. -
lsc
nagyúr
válasz
joshua7 #7001 üzenetére
Te is el vagy tévedve, nem azt írtam sehol hogy lassabban fog futni, de meg kell néznem nem kínai-e a billentyűzetem
.
Erősebb vgától nem fog egy játék lassabban futni. Hol írtam ezt ?Mod Dictator^: Egyszerű, tuningold a procit, ha csökken vagy megszűnik a "hiba" akkor megvan az ok.
-
joshua7
veterán
Max bug, driver probléma, inkompatibilitás és tsai lehet az ok. Erősebb vgától nem fog egy játék lassabban futni. Ha a régi vga mellett totál cpulimites, akkor az lesz az új mellett is. Ezesetben ugyanúgy fog futni, de nem fog leesni az fps. Ha a játék vga limites, akkor meg egy erősebb vgától gyorsabban fog futni. Ha mégis rosszabbul fut akkor meg lásd 1. mondat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest