Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
polonic #8883 üzenetére
Igen, Aida64 ugyanezeket az órajeleket írja ki.
keke69: Itt van az a BIOS verzió amit feltettem, majdnem legalul találod. De nem tudom milyen VGA-ad van, és ott azt írja csak olyan modellekhez jó amit felsorol.
Szerk.: sajnos azt kell mondjam, hogy a Sapphire oldala elég sz@r, mert hiába linkeltem be pontosan a helyet, csak a letöltési oldalt teszi be és jeleníti meg újra. Nem tudok mást, keresd ki ott.Egyébként ez írja a BIOS letöltéshez (ami csak egy van amúgy): "ONLY FOR SKU# 11179-00 , P/N:288-1E177-100SA , 288-1E177-100KC The improvement on this bios is cooling profile for those one who wants lower temperature when running 3d applications. Adjusting fan table in 3D mode."
banderasz77: az egyik legjobb 6850 szvsz. Én is néztem, tesztek szerint is igen jó, és halk, és gondolkodtam is rajta - amíg nem láttam az árát. De ha csak 3k különbséget kell fizetni, én biztos azt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest