- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4799 üzenetére
Ezen lelkesedtem be [link]
-
peetmaster
senior tag
válasz
jegenye77 #4798 üzenetére
Hát ebben az esetben nem biztos, hogy váltanék.
Várnék, még leszorítja az 58-as széria a 4890-ek árát, és esetleg aztán vennék. Nekem egy XFX 4890-em volt (4850 1GB-ról váltottam) , 1680x1050-es felbontásban nem okozott neki semmi problémát a Stalker: Clear Sky maximum grafikával. Nagyobb felbontásban nem próbáltam, mert nem volt HD monitorom.
Tehát arról nem tudok nyilatkozni.
-
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4797 üzenetére
Most egy 4870/1Gb-os kártyám van de nem vagyok megelégedve vele.Azért gondoltam hogy cserélek egy 4890-re.Full hd-ba a stalker elég lassú volt.
4890-nel már megy szépen? -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4795 üzenetére
Az új játékokat meg nem tudjuk hogy milyenek lesznek ugye?
Akkor inkább egy 1Gb-os és majd jövőre ha normális áron lesz 5870? -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4791 üzenetére
Az hogy lehet hogy néhol még rosszabb is???
-
strebacom
senior tag
Sziasztok...én most vettem 4890 Toxicot, meg uj lapot ill. procit.... szerintetek ezen futni fog a Crysis 1024*768-ban FUllon...
mert ha nem akkor meg kell baxam az anyósom segitsetek légyszi....NEKTEK van anyósotok...
-
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4789 üzenetére
Pont most vettem egy full hd-s monitort.Samsung T240-es.
Gondoltam jönnek az év vége fele az új játékok./stalker stb/ -
Devid_81
félisten
válasz
Digitalis #4785 üzenetére
(#4784) oldsaman: Nah tessek, tudjatopk mit meg varok vele
Tudsz egy tuning eredmenyt mondani nekem?(#4785) Digitalis: vegulis en pupok nelkul megvagyok
Erdekelne a 5850 de sztem megint az lesz mint 5870 esetben, hogy magasabb aron jon mint varjuk...lehetne egy jo kis koltseg csokkentes, mert ide amcsiba az gyorsan megerkezik...es amig itt vok addig tudok csak "olcson" venni ilyet. -
peetmaster
senior tag
válasz
Digitalis #4785 üzenetére
Kötözködhetek?
Például engem a 7-8 bejelentett DX11-es játékból 1 érdekel (Stalker Call of Pripyat). Akkor ezért az egy játékért érdemes vennem egy 5850/5870-et?
Persze az már más tészta lesz, ha majd pl. egy 5850-hez hozzá lehet jutni 45-50k-ért. De addig még sok víz lefolyik a Dunán...
-
jegenye77
addikt
Hali!
Érdemes 4890-es kártyába 2gb-osat venni?Vagy nincs sok jelentősége? -
Digitalis
senior tag
válasz
Devid_81 #4777 üzenetére
Abu -Mester szerint, még csak most lesznek csak igaziak a játékok, mert a normál mappot jól meg tesszellálják
és nem lesznek full síkok a normál felületek sem.
És, mivel az AMD átment harácsba, ezért nem akarja ezt forszírozni már az avétos 10.1-ben (pedig megoldható lenne) ezért tessék megvenni az új DX11karikat, ha sok ragyát akarsz látni a majdani "játékokban".
-
Devid_81
félisten
válasz
peetmaster #4782 üzenetére
Szerintem is!
-
Devid_81
félisten
válasz
peetmaster #4780 üzenetére
Tudom-tudom...de hat tuning az elet
Koszi, Sapphire Vapor-X elsokorben benn marad
Toxicot nem talalok jo arban sajna, a Vapor-X rol meg leesik 20$ rebate igaz nem azonnal de egyszer csak kuldik. -
peetmaster
senior tag
válasz
Devid_81 #4779 üzenetére
A Vapor-X is jó, hiszen ugyanaz a hűtése, mint a Toxic-nak, csak a Heatpipe hiányzik róla.
Jól húzható mind a kettő, és nagyon csendes, ami nem elhanyagolható tulajdonság.
Különben meg már alap órajelen is jól teljesít a "kicsike". Itt egy jó kis teszt, ha még nem olvastad volna... -
Devid_81
félisten
válasz
peetmaster #4778 üzenetére
Sapphire Vapor-X en nel tartok eppen, az megfizetheto, a 870@1050 es verziora gondolok
Tuningban az is olyan 950-980 kozott hal ki, ami nekem boven jo lenne, a stabil 10% is boven szuper lenne. -
peetmaster
senior tag
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
4890-esbben gondolkodom mindenkeppen, ezek kozul melyiket javasolnatok?
Tuning lesz, ez szinte biztos
Vagy megvarjam az 5850-eseket?! -
szabadosb
csendes tag
válasz
boogie84 #4772 üzenetére
Szevasztok!
Köszi a tippet Boogie. Sajnos több, mint 4 windows telepítésen vagyok túl kevesebb, mint fél év alatt, pont emiatt a probléma miatt.
Volt már XP SP3/SP2, Vista, Windows 7.
Viszont a probléma nem oldódott meg.Jelen pillanat windows 7-et raktam fel (RC) és feltettem a megfelelő drivereket is.
Így elindult mind két progi, és szépen végigfutot, nem volt hiba. (Aquamark 3 és 3DMark Vantage).
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy átraktam a kártyát egy másik slot-ba.
Sajna lesz megint egy XP install, mert a jelenlegi elhasalt a sok driver telepítések és egyebek miatt.
Így kipróbálom ismét XP alatt is a teszteket, és a játékokat. Ha működni fog, akkor az alaplap lesz a ludas. Vagy nem tudm.
Bár ciki megint visszavinni, mert az első alig élt 3 órát.De sebaj. Gari van rá.
Powerbuldog kérdésre a válaszom:
Eszembe sem jutott, hogy hotfixet rakjak fel.
Lehet, hogy nem kaptam volna hibát, de gyanítom nem segített volna. Ki fogom próbálni így is.Majd megírom a fejleményeket.
Üdv!
-
zolisx4
őstag
This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application s support team more information
ezt tudja valaki miért irja ki a cc centerben az avivo video nál ahol az ati zászló lobog vagyis csak kéne -
szabadosb
csendes tag
Közben megkaptam az Aquamark eredményét.
Szerintem komoly gond van ezzel a kártyával.Íme az eredmény:
Szóval. Ezt meg tudná fejteni nekem valaki?
Köszi.
-
szabadosb
csendes tag
Sziasztok!
Van egy elég nagy problémám.
Vettem egy Radeon HD 4890-es kártyát, de a játékok állandóan fagynak alatta.
Maga a rendszer nem fagy le, csak bezárja a programot.
Más. nem 3D-s program használatánál, tehát átlag irodai, fejlesztői munkáknál nincs probléma vele.
A memóriát leteszteltem, nincs gond vele. Gondolom, ha a CPU-val probléma lenne, akkor más körülmények között is lefagyna a gép.
Se a PCMark06/05 se a 3DMark06/05 nem indul el rendesen. Azaz kirakja a kezdő logót, és nem jut el a programig, hogy teszteljem. Az Aquamark 3D elindul, de még nem futtattam végig. Előbb írtam ide.
Jónéhány driver telepítésén túlvagyok, mind az ASUS, mind az AMD oldaláról letöltve.
A helyzet nem változott. Ha driver nélkül indítom a programokat, akkor elindul, de nem ismeri fel a különböző funkciókat (bufferelés, stb.).A kérdésem, hogy mi lehet a baj. Hol keressem a hibát, mert már kifogytam az ötletekből.
A gép:
Asus P5Q Premium
Intel E8500
2GB Geil Black Dragon DDR2 1066
Asus HD 4890/1GB DDR5Segítségeteket előre is köszönöm.
-
válasz
Daffni2 #4767 üzenetére
Nem akarok vitázni. Nálam tutira fix a fordulatszám és több fórumban és tesztben írják, hogy nekik is fix.
Ami hallható terhelés függvényében az valamilyen ?elektromos? zaj, nem jártam még utána, lehet hogy a hangvezérlőt gerjeszti be, de lehet hogy magán a kártyán történik a vibráció. Mindenesetre ha elinitom pl a furmarkot, akkor egy nagyon magas sípiló hangot kezd el kiadni a gép és ez a kártya berakása előtt biztosan nem volt.Az szuper hogy nálad halk a venti, akkor én sem cisnálnék vele semmit. Nekem nagyon süvített, múlik ez lamellák állásán, meg sokmindenen.
A VRM magas hőmérséletének okára nincsen tippem, a gyári ventivel is ilyen magas volt.
Lehet hogy csak a hőérzékleő dióda viccel meg. -
Daffni2
addikt
Igen hallani is,bár figyelni kell mert halk a venti.
Nálam le kell kapcsolni minden ventillátort,hogy halljam.A harmadik ér kizárólag a fordulatszám visszajelzésére szolgál.
A Gigabyte megoldásán kívül van még néhány amit nem lehet a CCC-ben manuálisan szabályozni, viszont mégis szabályozva van, hallani is a vátozást.
-
HSM
félisten
válasz
Daffni2 #4765 üzenetére
És hallani is, ahogy változik? Mert a fix fordulatos ventiknek is benn van a vezérlő-rutinja a BIOS-ban, csak épp nem történik semmi, mint ahogy látszik is nálad, hogy csak a vezérlés megy fel (a %-os cucc) de a visszajelzés nem érkezik, mivel nincs 3. ér....
Amúgy ha kézzel beállítasz egy 0%-os ventit CCC-ben majd utána egy 100%-ot, akkor ha hallod hogy felhangosodott, akkor szabályozza, egyébként pedig nem...Máshogy nem derül ki a 2-pinesről....
-
Daffni2
addikt
válasz
ZolaMan #4758 üzenetére
Valószínű,hogy nálad valami gubanc van.
Nem fix fordulatos a venti, nem hangos,és rendesen hűt.Valóban nem lehet manuálisan szabályozni a fordulatát, csak 2 vezetékes ezért fordulatszámról nincs info.
BIOS-ban lehet változtatni az értékeken.Az alábbi képeken látható,hogyan változik a venti fordulata %-ban kifejezve, a terhelés melegedés következtében
-
XoZ
aktív tag
Köszönöm
CF tapasztalatom nincs, de szerintem úgy működhet, ahogy Te is írod: kártyánként kell profilokat készíteni (tehát az én példámat figyelembe véve összesen 4 profil kellene, és mindig kettőt kellene aktiválni). Azért következtetek erre, mert az xml fájlokban benne van a kártya egyedi azonosítója (így két kártyához két külön xml kellhet), illetve kerestem képeket a CCC overdrive ablak kinézetéről CF esetén, és azokon látszott, hogy külön lehet kiválasztani a kártyákat. -
-
válasz
ZolaMan #4758 üzenetére
Úgy tűnik nekem van igazam, úgyhogy akik rámugrottak azoknak egy kis olvasni való:
http://www.firingsquad.com/hardware/gigabyte_gv-r489oc-1gd_radeon_4890_review/page5.aspA tesztben igaz azt írja hogy halk a venti még igy fix fordulatszámmal is, de szerintem ez baromira nem halk, hanem inkább hangos, úgyhogy rárakok egy 12cm-eset.
-
válasz
Daffni2 #4731 üzenetére
Naszóval. Most volt időm lecsekkolni a Gigabyte R489OC-m hűtését.
Nekem sima Catalyst 9.9 van fent, meg ATI tray tools és bármelyikből állítom a ventit, semmi nem történik. És automatikus szabályzás sincsen. Mindig pontosan ugyanolyan fordulatszámon megy és nagyon hangos.
A GPU-Z mutatja hogy alapból csak kb 20% körül megy a venti és aztán ahogy terhelem emelikedik, de szerintem a valóságban ez egy nem szabályzott ventilátor. Tök fixen megy. legalábbis nekem.
A többieknek, akinek ugyanilyen kártyájuk van valóban változik a fordulatszám (és a hang)? Tudjátok állítani maunálisan a ventit?Ha igen akkor itt valami elég érdekes probléma lehet nálam.
Melesleg alapon 44C, 2 perc furmark után pedig 81C (930/1000-en).
-
XoZ
aktív tag
A CCC profilozást én így oldottam meg:
1. CCC indítása
2. Graphics menü -> ATI Overdrive
3. Legyen engedélyezve az overdrive (kulcs ikonra kell kattintani)
4. A beállításokon (órajel, fordulatszám) itt nem kell módosítani
5. Options menu (jobb felső sarokban) -> Profiles -> Profiles Manager
6. Profil név beírása, majd Save (én két profilt készítettem OverdriveNormal és Overdrive2D néven)
7. Profiles Manager Close, CCC OK
8. A profilok xml fájlként tárolódnak a c:\Users\<username>\AppData\Local\ATI\ACE\Profiles mappában
9. Az Overdrive2D.xml fájlt a Notepaddal megszerkesztettem úgy, hogy a CoreClockTarget_0 mindhárom értéke (Want_0, Want_1, Want_2) 24000 legyen, így ha az asztalon 3D módba váltana a kártya (ami sajnos gyakran indokolatlanul megtörténik), akkor is marad 240 MHz-en, a MemoryClockTarget_0 értékeket 48750-re állítottam (így az eredeti memória órajelet a felére veszi vissza), a CoreVoltageTarget_0-et pedig a 2D-nek megfelelő 1053-ra. Ennél alacsonyabb órajel/feszültség beállítást CCC profilból már nem sikerült megoldanom (valószínűleg BIOS, illetve szoftveres korlát). A fordulatszámot én meghagytam automata vezérlésen. Kevés erőforrást igénylő játékokhoz érdemes lehet egy alacsonyabb órajeles/feszültséges 3D profilt létrehozni (pl. a default Want_1 500 MHz, 1,183 V értékeit beírva a Want_2-be).
10. A tálcán lévő ATI ikonon jobb klikk -> Activate Profile: Overdrive2D
11. Játék előtt ATI ikonon jobb klikk -> Activate Profile: OverdriveNormal (sajnos ezt így manuálisan kell megtenni, mert különben a 2D-s profil miatt a játék alatt is megmaradnak az alacsony órajelek)
12. Játék után 10-es pontNéhány tapasztalat:
- néha még így is felvált 3D módba, hiába aktív a 2D profil, pl. Media Player videó lejátszásnál (de nem minden videónál)
- a biztonság kedvéért mindig kétszer aktiválok egy profilt, mert valamiért elsőre nem mindig jó (GPU-Z-vel ellenőrizhető, hogy van-e ugrálás 2D módban)
- ha a 2D profil az aktív a Windows leállításánál, akkor a következő indításnál a CCC indulásakor is a 2D profil aktiválódik (de azért inkább itt is még aktiválom manuálisan, biztos ami biztos)
- a memória órajel váltás egy pillanatnyi képvillanást okoz, mert a GDDR5 memóriák újrakalibrálják magukat (az új 58xx kártyákon szerencsére már nincs ilyen probléma)
- a catalyst újratelepítése után a profilok nem működnek, amíg újra nem engedélyezzük az overdrive-ot a kulcs ikonnal
- érdemes lehet az ATT-t is kipróbálni, mert azzal alacsonyabb 2D órajelek is beállíthatóak, illetve ott működik az automata 2D/3D váltás -
Daffni2
addikt
Van egy olyan funkció a beállításoknél, hogy profilkezelés.
Állíts be mindent a kívánalmaknak megfelelően a CCC-ben majd adj egy nevet a profilnak mentsd el.
Ha több profilt akarsz ugyanigy járj el.
Figyelj miután a CCC-ben beállítottad, azt az opciót jelöld meg a,hogy alkalmazza az összes CCC beállítást, vagy ha csak egy-két dolgot akarsz akkor csak azt a funkciót pipáld ki és úgy mentsd el az elnevezett profilt.A gyors indító eszköztáron jobb klikk a CCC ikonjára, és a profilokat onnan indíthatod.
Arra figyelj,hogy ha pld. játéknak csináltál profilt mindig a játék indítása előtt kapcsold.
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Daffni2 #4754 üzenetére
Nos a probléma pontos leírása:
-videókárty upgrade elöt nem szedtem le a régi catalyst drivert
-ez kis kavarodást okozott szegény win7-nek
-uninstall
-új driver fel
-hibauzenettel CCC nem betölthető
-fejvakarás
-uninstall/egyéni/mindent
-biztos ami biztos, fizikai törtlés minden ati mappa
-új driver fel
-mosoly az arconkérdés:
Hogyan lehet különféle profilokat létrehozni a CCC-ben? lehet egyáltalán? gondolok itt frek/fordulatszám stb-re -
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem (lehet, hogy feltették már 1x-2x, akkor bocsi): Nem tudjátok, hogy Mo.-on lehet-e kapni Sapphire 4890 Atomic-ot?
Abba szeretnék beruházni, látván, hogy az AMD 58xx széria elég drágára sikeredett. De Atomic-ot se újonnan, sem használtan nem találok.
-
-
GrG1210
aktív tag
Hali , nemsokára leszeretném cserélni a karimat ami egy (HIS hd 4850 1G) valamiféle 4890-re, a kérdésem az lenne mejik gyártót ajánljátok ? van gond a reff hűtésekkel? én most kinéztem eggyet , ami szintén HIS - 4890 Turbó ref hűtős , jóók a HIS ref hűtések ? vagy akkor már inkább egy sima Sapphire? a VaporX-ek annyira nem tetszenek , tesomnak 4850-ben van vaporja , de szerintem eléggyenge az a hűtés. HIS-nél viszont máár másodszor tapasztalom , hogy játékoknál pixelesÍti a képet , vagyis kockásÍtja , haverom szerint melegszik a ram , de a mostani vga-mon is? IceQ4 , és nincs húzva sem , alap órajeleken megy a mag , és ram is
-
Henker2
addikt
Üdv! Nézzétek meg a moddolt ASUS 4890-emet az új Cooler Master HAF - 922-es házamban. Régebben már tettem fel képeket ide.
Na itt ebben a jól szellőző házban alapon windows alatt 36'C fölé nem is mennek a hőmérsékletei!Ebben a hozzászólásomban vannak a képek!
Majd 1-2 véleményt szivesen fogadok, illetve tanácsot, ha valaki máshogy csinálna bármit is!
Köszi -
zack
nagyúr
válasz
ricshard444 #4742 üzenetére
Elvileg mindegyikhez kellene hogy legyen. Gyakorlatilag meg nézd meg mielőtt megveszed.
Mert vannak helyek ahol kilopkodják.
-
Sziasztok
1 hét múlva venni szeretnék egy ilyen ilyen karit innen:
Van hozzá?Az lenne a kérdésem hogy ehhez van crossfire csatlakozó?
Mert nemírja hogy van e hozzá, pontosabban:
HD4890, driver, HDMI adapter
Ennyi
Válaszokat előre köszi -
birooo
tag
Sziasztok!
Tudom nem szorosan ide tartozik, de megvettem végre a Gigabyte Radeon HD 4890 OC karit és mivel windows 7-em, szeretném feltenni az új ccc-t, azt hiszem 9.9-es.
Kérdésem, hogy hogyan telepítsem, hogy tökéletesen menjen? Gondolok itt arra, hogy töröljem a régit v. mehet anélkül, esetleg hogyan töröljem, hogy a legjobb legyen? -
Bubanc
aktív tag
Ha minden jólmegy pénteken már egy Asus HD4890 tulaja leszek, amint hallom azért ezek a referencia hűtések nem a legjobbak se csendesség, se hűtés terén.
A neten rátaláltam a köv hűtésre:
Thermaltake ISGC-V320
tudja valaki, hol lehet ilyet beszerezni, google nem dobott ki semmi értelmeset.
Ha nem akkor mit ajánlatok helyette, fontos lenne, hogy lehetőleg cserélhető legyen a venti és 12cm-es legyen
Köszi -
zack
nagyúr
válasz
BullKoxa #4729 üzenetére
Nem érdemes...tartsd meg a 4890-et legalább 2010 Q2-ig, akkor jársz a legjobban. Most használtan 40-42k ér egy 4890. Az 5850 75k környéke lesz az 5870 pedig 100-110k környéke. Az elkövetkező 6-7 hónapban jó ha lesz 4-5db DX11 cím, amiből majd max. 1-2 lesz igazán jó...idén a DiRT2 kívül szinte semmi. Ezért akarsz cserélni?
Cserélj akkor ha van bőven játék, és addigra az árak is másképp fognak alakulni.
-
BullKoxa
őstag
Hi!4714-re valaki??TNX
-
-
ImI87
őstag
OK, akkor nem nálam van hiba.
Kösz az infókat! -
ImI87
őstag
Az új Wolfenstein hogy megy 1920*1200 minden max-on 1db 4890-nel?
Nálam CF-fel meg se röccen, viszont V-Sync nélkül is mindig fix 60 FPS. Ilyen játék, vagy v.mi beleszól a dologba? És AA beállítást nem találtam sehol. Nincs benne vagy csak én vagyok vak? -
-
kris75
aktív tag
Hi! Szerintem A Toxic-ot válaszd,az a legjobb!
-
Sheltem77
aktív tag
Pont azon gondolkodtam amit utána olvastam is az általad adott linken:
"We always like to check the heat sink base to make sure that it's nice and flush before firing up a GPU and while checking that we noticed that the memory chips do not have a heatsink in place, but the airflow from the fan should cool those pretty well"
Vagyis, hogy ugyan nincs rajtuk borda , de a ventillátor a bordákon keresztül hűti a ramokat valamilyen szinten.
Vélemény?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem a 4890 Toxic karim érdemes lenne lecserélni egy 5850 v. 5870-re?
-
Digitalis
senior tag
válasz
Sheltem77 #4710 üzenetére
Memóriákon nem lenne hűtés? Ilyen létezhet? Ha igen, akkor inkább tényleg más típus után nézz. Nekem 3 hőcsöves, hátulkifújos, refhűtős xfx-xxx van. szőrösfánk
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
Digitalis #4708 üzenetére
Mindenképpen érdekelne, hogy a memóriákon van e hűtőborda. Tehát, hogy a kolléga, hogyan érti a "semmiféle" hűtést. Ugyanis ha nincs akkor 4890 toxic lesz a vége(ha lemegy az ára). Tehát?
Ri/Os köszi az információt törlöm a megrendelést. Megvárom amíg a toxic normális árban lesz,ha nincs borda a memóriákon nem kell ez a kártya(és nem akarok még bordákra is költeni, pont azért venném ezt a kártyát mert olcsó/jó)
-
RI/OS
addikt
válasz
Sheltem77 #4707 üzenetére
a zalman alatt vannak, nincs rajtuk semmi.
/ egyébként én is a hdmi miatt vettem ezt.
meg tényleg nagyon jó rajta a vrm borda, nem kell hozzányúlni.
és emellett nagyon jó az ára.4710: nincs rajtuk borda, a zalman ventije valamennyire hűti. Alap feszen/órajelen nem lesz vele gond.
-
Sheltem77
aktív tag
Úgy döntöttem, hogy nem költök sem 100 sem 70ezret új videókártyára(annyira azért nem lett ütős sem az 5870 sem az 5850 hogy a gyári f*s hangos hűtőjével érjen ennyit nekem) így megrendeltem ezt:
48ezer Ft bruttó 3 év garanciával és zalman hűtéssel. Úgy érzem elég jó vétel ez most, ha a teljesítmény/ár mutatót nézzük.
Amennyiben később kevésnek mutatkozik a játékokban már csak az új nvidiára fogom cserélni(gt 300) de jódarabig elleszek most ezzel és ott maximum 10et ha bukok majd ezen a kártyán(mivel már most is nagyon jó árban van).
Jól választottam ? -
zack
nagyúr
Értem én hogy mire gondolsz.
Inkább te nem érted amit én mondok. A PC-s technológiában benne van hogy jóval részletgazdagabb mint a konzolok.Többek között amit te is mondasz, adott területen levő képpontok száma, VGA-k technikai szintje stb...de ha nem úgy írják meg a játékot, hogy ezek az előnyök megmutatkozzanak, akkor ez az előny odavész. Talán a Crysis +Crysis WH az egyik azon kevés "only PC" címekből amit egy box nem lenne képes úgy megjeleníteni, vagy a HawX látványvilága, mert a játszhatósága borzalmas egyhangú. De mint már írtam a játékok 90% nem ez a helyzet. Hiába van jobb monitorod mint az LCD tv, ha a játék 720p-re van optimalizálva, és csak átportolják PC-re. Ebben az esetben nem fogsz részletgazdagabb képet kapni, hiába van jobb monitorod. Sajnos az esetek döntő többségében ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest