Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
schferenc77 #3999 üzenetére
Hát ahogy tudom, nem fog elindulni két 6-pinessel.
Elméletileg nem lenne akadálya, mivel csak +2 föld van a 8-pinesben, de gyakorlatilag nem indul 8-tűs nélkül, gondolom, biztonsági okokból (A 6 tűs 75W specifikáció szerint, a 8 tűsnek viszont 150W-ot kell bírnia)... Amúgy párszáz FT-ért adnak 6-->8 tűs "átalakítót" egy korrektebb PC-boltban...
Nálam mondjuk a sima, nem OC Asus 4890 refin csak 2db 6 tűs dugasz van...
Mondjuk nem tudom, milyen tápod van, de arra figyelj, hogy azért egy 350W-ot legalább tudjon 12V-os ágon... Mert ez már elég csúnya kókányolás, egy natív 6-os dugó 8-asítva, plussz a másik a molexekről....Bár ha elég erős a tápod, és jóminőségűek a kábelei (elég vastagok, nem melegszenek fel a túl nagy áramerősségtől) akkor nem olyan gáz...
Ja, és a zajról... Nem tudom, hogyan sikerült beizzítani, de ha arra a zajra gondolsz, amit áramalá-helyezéskor csinál, utána az elcsendesedik, csak amíg indul, addig pörgeti csutkán a ventit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest