Új hozzászólás Aktív témák
-
der_
tag
válasz katt777 #20009 üzenetére
A Total Media Theater-nél normálisabb blu-ray lejátszó nincs. Ezzel menüvel extrákkal megy a film. Mkv-kat nem nagyon szoktam nézni, inkább blu-ray-t.
Igen van lapozófájl 4 gb.
Megnéztem 500/750-en megy ha bekapcsolom a "hardveres gázt"
AVIVO pack-ot nem telepítettem (nem is tudom mi az). De most letöltöttem és felraktam. Semmi jó hírem -
der_
tag
Sziasztok!
Van egy saphire 4850 512mb-os kártyám. Az a gond ha bekapcsolom a hardveres gyorsítást a blu-ray filmekhez akkor világosabb lesz a kép és függőlegesen csíkoz is (bár ez annyira nem látszik csak ha sötét jelenetek vannak). És a legfontosabb, hogy akkor is szaggat. A proci egy E6400 3.2ghz-en de azzal még mindig jobb mint a hardveres gyorsítással. Fordítva kéne lennie. (Mondjuk azt hittem a proci elég a full hd-hez )
Szal a kérdés az hogy rossz lehet az a csip ami a hardveres gyorsítást végzi? Találkozott már valaki hasonlóval? -
der_
tag
válasz vergilx #4189 üzenetére
nekem far cry 2-vel csinálja. megyek a kocsival semmi action, megjelenik az egerem fehér nyilja azt kilép. semmi hibaüzenet és nem is fagy le. próbáltam egy régi drivert azzal is. most felteszek másik game-t is és kiprószálom azzal is. Soha nem volt még hibás semmien cuccom, pedig egy időbe volt itt mindenféle...
-
der_
tag
Akinek az volta gondja a 4850-ével hogy jéték közben kilépett semmi fagyás vagy hibaüzenet sikerült megoldást találni hogy mitől volt? Vagy kártya volt a gond? Most nekem is ezt csinálja a 3 napos sapphire 4850
[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
No nem csak az everest hanem az ATT is hibásan detektálja az órajeleit a 4850-emnek. Ugyanazt a baromságot írja ki mint everest.
-
der_
tag
Aki szokott tuningolni mivel teszteli a beállításokat?
Furmark jó a gpu-ra de a memót mivel szoktátok tesztelni?
kb. meddig kell futtatni a furmarkot hogy kijelenthető stabil? -
der_
tag
lehet egy újabb biosz megoldaná ezt az everest mizériát.
nem tudom honnan lehet letölteni a legfrissebbet a karihoz (gondolom ez nem olyan mint az alaplapokhoz mert sapphire oldalán nem találtam vga bioszt)A winflash szerint az enyémben ilyen biosz van: 113-BAE1041SA-HYN
[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
válasz danilla #3827 üzenetére
most felraktam egy régebbi everestet a 4.6-ost abban is az alap órajelek 242/345 ha megy a furmark akkor 982/1500. A gpu-z-ben 160/250 3d-ben meg 650/998. Amit a gpu-z mutat az ugye jó?
És még annyi hogy a karin hinix memók vannak nem Quimoda mint a ph-s tesztben. Az jobb vagy rosszabb?A ccc az ok. elég logikus csak nem vettem észre (sokat nem enged 700 a magra a max, most megy 650-en)
szerk: alapból 38 fokos a gpuz szerint a mag meg a momo is. Ez hihető?
[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
az everest (legújabb) nektek is rosszul írja ki az órajeleket? Most tettem be a karit és a magra 985öt a memóra meg 1500-at ír...
A driverból mért nem engedi hogy tuningoljam? szürke minden... valamit be kell pipálni? -
der_
tag
Sziasztok
4850-et szeretnék venni, mit ajánlotok? Amivel nem voltak gondok és esetleg jól is húzható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest