Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz lsc #13065 üzenetére

Az valami más gebasz (RAM v. lapozófájl, esetleg kontraproduktív tuning, vagy csak maga a 4830 volt a szűk keresztmetszet). Én is játszottam E8400-zal STALKER-eket, és semmi bajuk nem volt, miközben HD4670-nel Far Cry 2 alatt megtapasztaltam azt is, hogy egy és ugyanazon driver is lehet szar, ha valamelyik kártyára v. felbontásra nincs optimalizálva.
    Amúgy meg miért XP alatt tolod, amikor ott hiányos a grafika? :F

kop8: E8400

1hijjanhusz: A GPU-nak és a RAM-oknak is van végük, ez ugyanúgy szerencse függvénye, mint a + tuning. Ahogy olyan kártyák is vannak, amelyek csak felfelé lockosak, meg olyanok is, amelyek lefelé is, vagy egyik irányban sem.

fagy53: Alulfefszelést nem használunk 3D-re!!! :Y Azért 2D!!! Egy szép alacsonyan fogyasztó 100/200MHz@0.708V totális grafikai bugtömeget fog produkálni 3D-ben! Játékhoz egy 500/600MHz@1.023 (v. kicsit magasabb, ha kell) tökéletes spórolós beállítás régebbi/igénytelenebb játékokhoz: nem pörög a hűtő, nem melegszik a kártya, és szépen fut a gama.

Új hozzászólás Aktív témák