Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az XT lenyomja a régi GTSeket.
A GT/GTXnél és minden bizonnyal az új GTSnél (ami a GTXet is üti) nem jobb.
Tehát ne UE3 miatt vegyél HD2900at, hanem mert jó ár/teljesítmény arányú
Sajnos nem lesz 8800GT/3870XT dömping idehaza karácsony körül sem
-
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
A színhőmérsékletek más beállítása miatt érzik szebbnek, nVnél is be lehet lőni.
Blackbox az a csomag, amit Valveék nem adtak ki, hanem kibővítették is kijött Orenge Box néven. Az XT mellé megkapod a HL2:Episode Twot, a Portal nevű logikai FPSt és a legfontosabb: Team Fortress 2. UT3 nálam emiatt lett felejtős..
Elrond
A parancsikon tulajdonságainál írd a .exe után 1 szóközzel, hogy -nosysteminfo
Ezzel a paraméterrel indítva a DMarkot, menni fog, annyi különséggel hogy nem fog látszani a DMark ablakában a procid/memód/vidkarid. Lévén általában CPUz-GPUz/Everest is szokott elvárás a DMark ablak mellett, ez nem nagy baj. -
Anthony28
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nem olyan szép a képe? Ezzel azért vitatkoznék...
Ez csak egy tévhit amit régről magával hozott az NV.A mai kártyákra ez már nem igaz! Mondom ezt úgy hogy nem vagyok elvakult NV fan, tök mindegy hogy NV,vagy Ati csak a pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egyik gyártó kártyáiról se tudok rosszat mondani mert ami nekem volt az elmúlt 8 év alatt, egyikkel se volt soha semmi gondom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez csak egy tévhit amit régről magával hozott az NV.A mai kártyákra ez már nem igaz! Mondom ezt úgy hogy nem vagyok elvakult NV fan, tök mindegy hogy NV,vagy Ati csak a pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egyik gyártó kártyáiról se tudok rosszat mondani mert ami nekem volt az elmúlt 8 év alatt, egyikkel se volt soha semmi gondom.