- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZoli89
tag
válasz
Gaboman #6997 üzenetére
Hát nemtudom elvileg egy 3, 3.2es c2d már kiihajt minden mostani vga-t. Pl a vga-cpu párválasztóban is írták hogy egy 2.66-os már kihajt egy 8800gts-t. Tapasztalatból is tudom, mert én 3ghz és 3,2 között, már nem veszek észre fsp különbséget, de a 2900xt lehet más tészta
Prés: 320mb-os gts-t teszteltetek, vagy csak a 640mb-osat?
-
Prés
tag
válasz
Gaboman #6987 üzenetére
Ha egy játék átlag fps-e nem éri el a 24 fps-t sem, akkor 15%-os processzor túlhúzással egyértelmű, hogy nem fogsz talán max. 1-2 fps-t nyerni. Egyértelmű, hisz a 24fps 15%-a 3,6 fps és ez a plusz tuning nem rakódik át 100%-ig az fps-ekre. Én nem hitegteni akarlak, ahogy gondolod, ha neked 10-15 fps-t hoz plusszba, egy átlag 30fps-es játéknál, akkor szerencsés ember vagy.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #6985 üzenetére
Ott van a hírdetésem nézd meg!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #6973 üzenetére
Az biztos ha a single demo is ilyen lassú lesz akkor jól megetettek minket a jövőbeli gamek gyorulásával!
Én is azért vettem ezt a karit mert hogy az újabb gameknél sokkal jobban fog szerepelni! -
mergal
aktív tag
Ja majd a demo-ban. Egyébként meg 1600x1200 ba a 23 FPS nem is rossz
Nyugi az FSX-nél szebben fog menni
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #6971 üzenetére
Engem az is érdekel hogy annál is leesik,ez az elszomorító az egészben nem ezért adtam ki érte ennyi pénzt,lehet hogy neked megfelel így,nekem nem!
Az enyémet már viheted is! -
banderasz77
addikt
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Lenne egy kérésem, demo futtató fiatalok segítségét kérem
Van egy régi demo, haveromékkal kiváncsiak vagyunk hogy egy 2900XT-t hány pontot megy.
Itt a link ahonnan le lehet tölteni:
[Popular Demo]
Légyszi ilyen beállításokkal futassa le akinek van hozzá kedve:
Előre is köszi! -
szabvány fronton érdekes a 8-pin, a 6-pines csatlakozón 75W-ot szabad felvenni, míg a 8-ason 150W-ot. azaz a 2900XT/Pro 2 6-pines csatlakozóval 225W-ot ehet (75W jön a buszon is), ha van egy 8-as is, akkor 300W-ot. Szerintem 800MHz-es core clock felett már lehet jelentősége.
-
Prés
tag
Jelen pillanatban folyik a teszt egy Sapphire 2900 Pro 1Gb-os kártyával, érdekes eredményeket hozott eddig, egy Evga 8800 Gts 640-nel szemben...
-
Bagira01
veterán
Na úgy látszik búcsúzok a hd2900pro-m tól. Szép volt jó volt kb 1 hétig megvolt
-
bernyo
csendes tag
Nekem is lehetett két hatpinessel húzni, csak néha kikapcsolta (a driver és atitool-al húztam). Viszont driver-ben nem jelent meg a húzás opció magától, amióta 8 pinesem van. Ez normális? Pedig újrainstalláltam. Ha valaki tudja, hogy kell a catalyst-al húzni írja már le plz.
Köszi,
Bérnyó
-
rento
őstag
válasz
Foxmulder89 #6944 üzenetére
nem, nincs bekapcsolva semmi sem. minden defaults-on van. 16x-os pci-e sebességen megy a kari. viszont ezt az fps különbséget csak az ut csinálja. a többi játékban ugyan annyi mint a többieknek!
-
mcmike
őstag
Mert a lelkiismereted nem lesz nyugodt...
Amúgy komolyra fordítva a szót: sztem semmi értelme a 8pin-es csatinak. Bár azt nem tudom megbecsülni, h mennyivel több Watt-ot tudna felvenni azon a 2 érintkezőn. Szerintem ez inkább beépített HW-es fojtás akart lenni, több-kevesebb sikerrel...
-
Ribi
nagyúr
válasz
banderasz77 #6937 üzenetére
Hat lehet hogy van mas is ez volt az elso amit talltam mint pci-e csatlakozo, az csak a veletlen hogy ez pont egy atalakito is egyben.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #6934 üzenetére
Srácok most miért is jó az a 8pines kábel?
-
poffsoft
veterán
válasz
szacsee #6925 üzenetére
á, nincs harag, hisz az emot is kiraktam
Én is inkább többé mint kevésbé pojénra vettem..(bocs, ha nem ment át)
peace!Soak:#6926: mármint a 2x4 pin-t nem tudod beletuszkolni a 8 pin csatiba, de halál őszintén már teljesen elvesztettem a fonalat...
Értelek én, csak nem értem miről beszélünk
Ribi:#6960: kössz, akkor pontosan nekünk egy akármi (2xmolex, pl) to pci-e 2 kábel kell, ezexerint
Johnny001:#6961: hát, műxik az a 6 pinnel is, mint fentebb kitárgyalódott. De azt is nézd ám, van gyártó aki egyáltalán nem ad hozzá, vagy csak egyet ad (mint jóval fentebb szintn)
. Ez van, ha a célközönség nagggyon árérzékeny -talán -
mergal#6932 : az enyémet meg a boltban lenyúlták... /asus/
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Hát én meg azon gondolkozom, hogy mi a f@szér nem adtak a karihoz olyan kábelt ami pont kell
By.: Johnny
-
Ribi
nagyúr
válasz
poffsoft #6921 üzenetére
Hat mi is ebbe a hibaba estunk a seasonic 550+ tappal. Meg eleinte lattuk hogy faja, van rajta 8pin csati. Aztan amikor ra akartuk rakni a 2900prora, akkor nemmet. Mondom ki az a gyoker gyarto aki kulon 4 es 8 pines csatit is rak a tapra es nem 4+4-est
Hat ezek ilyen emberek.
Most neztem es se a pci-e csati sem megy az alaplapi8 pinesbe se forditva.
Ilyet kellene szerezni : [link] -
Gaboman
nagyúr
8800GT téma: szép dolog a vallás meg a hit, de nézzétek má' meg a számokat (MHz-ek és unitok). nem kevéssel lesz gyorsabb a 8800GT, mint a 2900Pro, persze nem is egymás ellen fociznak...
Igazad van az alap Pro-nál biztos hogy gyorsabb lesz,de a Pro egy XT csak alúl van feszelve,mindegyik megy XT sőt felette is nem is kevéssel.
És azért az XT-nél nem hinném hogy sokkal gyorsabb lesz! -
-
rento
őstag
h Ti mennyit szarakodtok ezzel a "kábelproblémával". +kell nézni h tényleg mien, és oat rendelni, nem kell veszekdni, mert értetlenkedni itt
de azt sem értem h minek akartok annyira ien kábelt venni? mert akkor kb. 5-10mhz-vel tovább lehet húzni a karit? Ha még overék veszekednének ezen, akik a világcsúcsra hajtanak, akkor +érteném, de így... nah mind1...
-
poffsoft
veterán
-
válasz
szacsee #6911 üzenetére
vagy egy kicsit drágábban Corsair VX-450, bár azon csak 1 PCIE csati van, a másikat molexből kell konvertálni - az a téma feljebb elég jól ki lett tárgyalva
8800GT téma: szép dolog a vallás meg a hit, de nézzétek má' meg a számokat (MHz-ek és unitok). nem kevéssel lesz gyorsabb a 8800GT, mint a 2900Pro, persze nem is egymás ellen fociznak...
-
poffsoft
veterán
válasz
banderasz77 #6906 üzenetére
mernemmegmondtamhogynegyerehereherremernagyonelverlekete
akko hogyan tovább? (pü...) -
poffsoft
veterán
válasz
szacsee #6905 üzenetére
naaa, akkor kuksizd mán meg, mi volt az uccsó loginom ideje....
másrésztmeg ez nem volt szép tőled, vedd tudomásul, én mindííííg szemüvegben nézek mindent (Bizony, még azt is, reggel, pisiléskor. Ez van)
Harmadrészt meg az előző hszemet is értelmezd lécci.
negyedrészt meg akkor ezt a kirakós játékot már törölted is, ugye (egyébként tegnap kirakóztam utoljára, kislányom éppen óvodás....)
-
poffsoft
veterán
őőő, elméletileg persze mehetne visszafele is, de ha jól értettem az előzőeket, a 4pines atx és 2 molex csati tápolja meg neked az új 8 pines, P8 alaplapi csatolót, merthogy naggyon kajaigényes....
Én arra gondoltam, minek lenne egy verynew kábelre rábiggyesztve az oldschool 4 pin atx???Persze azt nem vitatom, hogy nem a vga-hoz való (8pin pci-e), de reménykedem a kompatibilitásban....
-
rento
őstag
válasz
Gaboman #6842 üzenetére
köszi!
Mellesleg nekem csak 80fps-sel megy átlagba. Ez miért van? Minden alapon van, nincs bekapcsolva az AA, de mint azt már írtam 1 korábbi hszben, az nem is számít. Szal azt figyeltem + h az ut3 vmiért szarabbul megy nekem mint nektek. 50fps-sel jobban megy nálatok. az azért nem egészséges sztem. Tényleg, ti vistán nyomultok, vagy xp-n? Mert én vistán vok, az lehet a gond? -
Speed
addikt
Szaiazstok! Lenne egy kis gondom van egy tápom amin nincs pci-e tápcsati és vettem egy 2900PRO karit! Tud valaki segíteni hol tudok velemi eféle átalakítót venni vagy miképpen tudom ezt megoldani?
-
szacsee
nagyúr
válasz
poffsoft #6900 üzenetére
Szemüvegben nézd meg a csatikat!
Koncentrálj a kirakós játékra, olyan mint ovis korodban és rájössz, hogy ATX, nem PCI-E!!!!Azért ne haragudjatok, Usankából megrendeltetek egy kábelt(2-t), írom, hogy nem lesz jó, erre kételkedtek és a 17:32-kor írt post-om 21:40 körül esik le.
Gratula!
Mindenesetre a vastag betü stimmel, minden más nem!
Lothar mondta vala, a remény hal meg utoljára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest