- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4289 üzenetére
Ok, de először biosban minden autón, majd ha a VGA teljesítményével minden okés, akkor tuningolhatsz.
2 modult nézted? Fontos!!!!
Elvileg nincs sok külömbség, de bekavarhat hidd el!
Mármint a 2 és a 3 modul közti használat.
Próbáld meg a dualt.A jelenlegi konfigod írd le a konfigodhoz!!!
-
Gaboman
nagyúr
Minden jól van rátéve!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Ragnar_ #4279 üzenetére
Ezt asszem már kérdeztük.
Milyen tápod van Gaboman 2 külön ágra kötötted a csatikat?
Ja feladatkezelőt nézhetnél 3Dmark alatt és játék alatt (elötte megnyitod és utána megnézed, de jól húzd szét az ablakot.
Vistát használsz? 64 v 32?
XP-t rakj fel sztem, bár ott nincs dx 10, de amíg kiderül mi a bibi addig jó lenne.
Újraraktad a rendszert proci csere után? (valakinek volt ilyen gondja, hogy látta a 2 processt, de nem nagyon használta a 2 magot, pedig látta, hogy kezeli) -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4275 üzenetére
2 memóval is teszteld, de elötte nézd meg everest memó sebességet (olv ír, késleltet) 3 modullal és 2 modullal is. Addig várok, no meg 2 modul 3D mark.
Dual channel 128-bitet látsz everestben, akkor jó slot-ban vannak a memók 2 modul esetén. (ezt is nézd meg).
Msn címed pű-ben, holnap este megoldjuk. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4272 üzenetére
Bios, mert ahogy nézem visszavette a szorzót 5-re, tiltsd le nehogy bekeverjen!
Proci beállításnál van QnQ (Cool'n'Quiet) (tördment joshua7), disabledre állítsd.
Ja és az XP Vista mit ír ki többprocessoros Pc-t? Feladatkezelőben 2 magot látsz?
2 memó, vagy 3 memó van a gépben?
Everest képeket a GPU-ról és ha lehet ablakban fusson valami 3D-s alkalmazás, hogy a frekit megemelje a kártya. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4262 üzenetére
Bazz 3 memót használsz csak?
Dualnak akkor lőttek, nézz egy sebességtestet igy és párosított memóval dualban, meg egy 3Dmarkot is.
A QnQ-t tiltsd le! (még jó hogy van egy kis Amd.s multam is)
A driverben minden csúszkát balra húzz el kivéve talán az AI mittoménmit.
AA-AF-mipmap, bükkmakk, minden látványjavítót! -
Gaboman
nagyúr
válasz
szacsee #4257 üzenetére
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2695 MHz (11 x 245)
CPU órajel 1225.0 MHz (eredeti: 2200 MHz)
CPU FSB 245.0 MHz (eredeti: 200 MHz, overclock: 23%)
CPU szorzó 5.0xDIMM1: ProMos/Mosel Vitelic 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM2: ProMos/Mosel Vitelic 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM3: Kingmax MPXD42F-D8KT4R 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz)
-
losi73
senior tag
nekem 2500 megy egy 6400core és 9700p vistán
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4253 üzenetére
A konfigod lécci töltsd ki és pár képet feltehetnél az everestből, hogy meglessük mi lehet a bibi. (GPU és a sebesség fülről cpu és mem)
SzlobiG: vedd vissza a procid órajelét alapra és nézz ott egy eredményt rájössz, hogy van köze. Segítsünk már szegény gyerökön, valaki vegye vissza a procit 2,4 Ghz-re és nézzen ott egy eredményt mán!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4248 üzenetére
Beszélj Templomegerével itt megtalálod. Írj neki pű-t neki is amd-je van, megnézhetné neked, hogy mi a pék van. (vegye vissza a frekit 2,6-2,7 Ghz-re.
Esetleg itt valaki downgradelné a prociját olyan 2,4-2,5Ghz-re max akkor egy szinten hajtaná ki a kártyát, de inkább 2,3-2,4Ghz.
Nekem is kb ennyit nyom a Brisbanem 2,7Ghz-n cpu score-ba.
-
Gaboman
nagyúr
Itt az eredményem szerintetek jó?
-
Gaboman
nagyúr
[L: 3DMark06 http://kepfeltoltes.hu/view/070930/366362115N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][link][/L]
-
losi73
senior tag
lehet rá jöttem a bibire valamiért ujrarakás után duálban megy,az ati kártya rá van kötve a pc-re és az lcd tv-re is,és most néztem ott is megy a gép meg a monitoron is,annak elenére hogy nincs is bekapcsolva se a dula de még csak a második monitor se,igy hát ki kapcsolni se tudom
-
losi73
senior tag
hay erre gondolsz? 3DMark06.exe -nosysteminfo mert nekem eddig simán ment enélkül is ráadásul ugy hogy egy 8800gts volt a gépben kivetem driver le ati be driver fel 3dmark inditás és simán ment majd virus-be oprendszer le.uj rendszer fel persze vistárol beszélek és most nem megy az elözö rendszer is vista volt.
-
losi73
senior tag
hello olyan problémám lenne hogy ujra raktam a gépem és most nem indul a 3dmark 06 eddig ment simán mi lehet a gáz????
-
laci666
senior tag
-
keszegduda
őstag
Csak felcsillant a szemem, hogy látni egy-két helyen "raktáron", de az is csak várható...
Na mindegy, de azért kíváncs lennék egy pár magánvéleményre és egy PH!-s tesztre, mert ahány teszt annyi féle eredmény...
Leginkább a tuning érdekel, hogy tudja-e az XT feletti frekiket... -
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #4218 üzenetére
Még nem láttam ilyen embert.
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Lesz belőle itt is ne izgulj...
Annno a 7900GTO-ból is volt/van néhány.. -
Gorneck
legenda
válasz
-
keszegduda
őstag
válasz
zed1983 #4216 üzenetére
Limitált széria lesz, keveset gyártanak belőle vagy inkább lehet mondani raktársöprésnek. Ha mindenki így áll hozzá hogy rohan megvenni, akkor el lehet felejteni hogy kapunk is belőle valamit, mert a külföldiek le fogják nyúlni az egészet. De a remény hal meg utoljára..
Valakinek már van 2900Pro-ja? -
zed1983
őstag
sziasztok!!!
itthon lehet már kapni HD 2900Pro-t???
-
thermal27
csendes tag
Most tervezek venni 2900Pro karit, mivel döbbenetesen jó áron van. A hsz-ek alapján akkor ugye nyugodt szívvel megvehetem, van olyan jó, mint a 8800GTS?
-
Gaboman
nagyúr
Aha csak tesztekben elég gyengének írják!
-
Gaboman
nagyúr
Hogy hogy a ColinMc
rit ben ennyire gyenge az ATI?
Valakinek az új driver hozott már javulást? -
keIdor
titán
Akik 7.10-et használnak:
Adaptive Anti-Alising-nél Super-Sampling AA-t használtok vagy Multi-Sampling?
-
arn
félisten
csinaltam egy kis osszevetest ket teszt alapjan, hogy is all a 8800gts es a 2900xt az ujabb drvekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- VR topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Kerékpársportok
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest