- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
A Quake Wars-ba hogyan lehet kikapcsolni a 30FPS limitet?
Mert így nem a legjobb,valakinek fentvan a progi,megmondhatná 1600x1200-ban hogy megy,így nekem leesik 23FPS-re néhól! -
mcmike
őstag
Igeeeeeeeeeeeeen!
Cserélték ma a kártyámat garanciában (3 napon belül voltam), és mit tesz Isten működik minden. Egy kérdésük sem volt, mert ugyanolyan furcsa dolgokat produkált a boltban is...
Csak nem hülyültem meg mégsem, gyári hibásat kaptam ki elsőre...SIKERÜLT! Lefuttatnom egy komplett 3DMark06-ot!!! Ez már aztán igen! (persze csak átvitt értelemben...)
Ja persze minden (CPU, GPU, stb) minden tök alapon...UI: Már lassan utálom magamat, amiért mindíg igazam van...
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #5096 üzenetére
Ez jó kérdés ilyet nekem is csinált, ~1100 megát írt ki amikor 512-es a kari
-
banderasz77
addikt
Most vettem észre, hogy a MOH setup-ban a videomemóriánál 832MB-ot ír ki, amikor csak 256-os X1950PRO-m van. Mi lehet ez? Pufferel még valahol a progi?
-
djtoomi
addikt
válasz
Antimatrix #5092 üzenetére
Már vágom,köszike.
-
djtoomi
addikt
Csak egy mellékes kérdés:
AMD athlon 64 4200+ x2@2600-on hajtva elég lenne a 2900pro alá?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Armando_19 #5084 üzenetére
AA és AF használatakor és nagyobb felbontásnál VGA limit van.
-
Soak
veterán
válasz
Armando_19 #5084 üzenetére
De bele számit, de az AA az kizárólag a VGA-t terheli. Ahhoz nicns köze a procinak
-
Gaboman
nagyúr
Lehet hogy rosszúl tudom de ha pl:3700 Sandiego és van egy 2900XT amit 8xAA val futtatok játék közben és lassú de ha leveszem 2xAA-ra akkor felgyorsúl de nagyobb proci allatt nem biztos hogy le kellene venni a 8xAA-t!
Pl annak idején az 1950XT-nél!
Sampron 2312Mhz-en 4xAA mellett belasúlt Sandiego procival 4xAA mellett jól ment,szerintem van összefüggése a proci erőségének is!
Azt lehet hogy tévedek! -
mergal
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5075 üzenetére
Aha így 2x úgytűnik nem csinálja!
-
mergal
aktív tag
válasz
juliabrilke #5069 üzenetére
Betettem linkbe.
-
mergal
aktív tag
válasz
juliabrilke #5067 üzenetére
Igen működik. [link]
-
viszont ilyenkor elveszted a driver optimalizálásokat, amik a bioshockra vannak. pl. emiatt is lehet az akadás.
a kicsi akadások egyébként mind a fear-nél, mind a bioshocknál attól vannak, hogy on-demand tölti fel a textúrákat, és ha egyszerre sokat kell neki, akkor néha nem végez, mire már kellene a textúra a rendereléshez. -
mergal
aktív tag
fanatikus lettem
-
mergal
aktív tag
6+8 at használok. Igazából nem tudom hogy nálad miért nincs. Mondjuk guru3d ről ha töltesz le egy új rivatunert sztem azzal menni fog a tuning. Mondjuk nem probáltam de rivatuner nekem mindig bevállt. Ezt meg nem akarom húzni mert minek, így se akarja a procim utolérni.
Más: Minden játék szépen megy 1280x1024 max minden AA AF 8-8. Fearnél meg Bioshocknál is észrevettem hogy olyan mint ha néha akadna ilyen nagyon picit, tényleg nem zavaró meg az FPS szám sem esik le. Ez azért van mert a procim kevés hozzá? 2950Mhz megy eddig. Vagy a vga-t kéne húzni, (ezt nem hiszem), vagy driver miatt van?
-
serito
senior tag
Melyik az a driver amiben benne van az overdrive menü??
Természetesen HD2900XT-hez. Nálam se XP se Vista alatt nincs ez az opció.
Most a 8.0 beta drivert használom de a 7.9 ben sem volt.
Ti melyiket használjátok?
Nekem lell ez az opció.....THX -
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5052 üzenetére
Azt én is elhiszem hogy jobb még most,de remélhetőleg nem a Beta változatnál már más lesz a helyzet és az XT tudni fogja a GTX sebességét,vagy megközelítőleg hasonlót!
-
strebacom
senior tag
Jajjj
-
strebacom
senior tag
-
XaraX
addikt
-
XaraX
addikt
2900 pro a sapphire ajánlásával.
Nem mondja semmi de MENJ és JÁTSSZ!Készítsd fel a PC-det a hardverrel, hogy tolja DirectX® 10 és készüljön a Sapphire 2900 PRÓVAL elkábítani az értelmeidet. Az mohón előre látott egy játékvilágrealizmusban levő új korszak hajnala a rajongón van és ezzel van jön a jellemzők egy robbanása soha gondolat előtt lehetséges egy hazai PC-n. A Sapphire ATI Radeon™ HD 2900 PRO megengedi a kemény magot hogy DirectX® 10 játékvilágnak és HD médiaPC-jellemzőknek nyújtott hardvertámogatással merüljön bele egy nagydefiníciójú mennyországba. Megszabadított a hagyományos PC-kijelzők bebörtönöző dimenzióiból a lehetőségek tántorognak nagy képernyőként az 1080 pennys HD játékvilág karakterekbe lélegzik életet és adrenalint pumpál a rajongók vénáin keresztül a Föld körül. Lépj a szokásoson kívül és HD egy világába elégíts ki lejátszást HDMI támogatással, amit elláttak a Sapphire 2900 PRÓVAL. Következő generációs hardvert tapasztal, ami Windows Vista™, OpenGLnek és DirectX® 10 élethű játékmenetet ígér oda amíg számításba veszi könnyű CrossFire™, sok GPU upgradeability, álló futtatni a legforróbb címeket ma és holnap. Kézbesítő egy teljesen megrakott HD jellemző-készlet, köztük az ATI Avivo™ HDnek nyújtott támogatás, HDMI csatlakoztat képességet, HD Audiót és Blut-sugár / HD DVD dekódolás, a Sapphire 2900 PRO elsötétíti az előadás igényeit éhes Media PC. A Sapphire Radeon™ HD 2900 PRO a lenyűgöző hardverszemüvegével mint például: az ipar számított ATI Radeon™ HD 2900 PRO GPU-ra, akár 1 GB alaplapra szerelt memóriának nyújtott támogatásra, 512 bites memóriainterfész, és PCI Express a született támogatás el fogja hagyni még a legtöbb csatát is, amit az öröm egy könnyével keményítettek a szemükben. A játékvilágban levő dísztornyocska és HD visszafizetést elégítenek ki... Mondta elég. Most megy repeszgránát valaki!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5030 üzenetére
Huh
nem Vista volt fent elötte!
-
szacsee
nagyúr
Na ma kinőttük a topikot vagy mi van?
-
Ragnar_
addikt
válasz
Gaboman #4626 üzenetére
Nézd meg a UE3 teszteket , ott a 8800Ultrával van egy szinten. Másrészt ki milyen játékokkal játszik. Engem pldául nem nagyon érdekel , hogy a Call of Juarez meg mondjuk a Lost Planet gyengébben megy az 2900XT-n. Crysis bétában ha jól tudom kb. 30min-40max FPS ---> 30min-50max FPS a különbség egy 2900XT és egy 8800Ultra között, ami az árdifferenciát is figyelembe véve nem vészes. Az Nvidiának már kiforrottabbak a driverei , és igazából dx10-es játék még nincs is. A MoH és a Bioshock 1600*1200 - ban nem igazán erős procival is jól játszható. (35-70FPS)
-
Haart
addikt
Remélem ezzel elősegítettünk egy GTS vs. Pro tesztet a PH-n, minél hamarabb
-
XaraX
addikt
Pffff,milyen vita alakult itt ki...
De miért is?
Hihetetlen.
Aki nvidia-t akar,úgyis azt fog venni.
Aki meg ati-t,az meg azt. -
leviske
veterán
kösz mindenki
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #5018 üzenetére
Hát azoknak nem...
majd talán a WoW2...
Gorneck: Hát nem tudom, én így csinálnám, szerintem nem lenne hülyeség. Viszont ilyen módszerre nincs is szükségem hála istennek.
Ha kell minden hardvert meg tudok nézni élőben, ilyen gondom remélem nem lesz. Meg ott van 1-2 nagyon jó oldal tesztje amiben megbízom. Illetve a PH fórum
Update elit_hun: Viccből mondtam csak a WoW2-t, de látom közben te meg szerkesztetted... Szerintem se lesz WoW2, bár nekem tudod mennyire hiányozna...
elöbb Sims3-aznék, mint WoW...
-
elit_hun
őstag
hát azért 500ft-nél többet veszítesz rajta... én +500-ért inkább megvenném a boltos VGA-t, amiről tudom hogy 100%-ig új, nem próbálták vmodolni stb
persze vannak emberek akik megveszik 500ft-vl olcsóbban, de azért közel sincs annyi mint aki megadná azt a +500ft-öt a boltos versionért
-
elit_hun
őstag
válasz
barnam_ #5010 üzenetére
200 euró szerintem nem lesz, inkább 250...de arra jó lesz hogy sok-sok használt HD2900 lepje el a piacot
leviske: én nyitnék, de most nem fogok nekiálni kezdőhsz-t írni...majd ha holnap hazajövök és látom hogy nincs, akkor írok egy kezdőhsz-t
Keldor: Csak tudod, nem mindenki olyan mint te, az emberek 99,85%-a(beleértve engem is) nem azért veszi a HW-t hogy letesztelje és mondjon egy véleményt, hanem azért hogy menjen rajta rendesen game...Te tipikusan az az ember vagy, aki nem érti meg hogy nem mindenkinek van ideje/pénze/kedve azt csinálni amiben te az örömödet leled...És ez 90% hogy veszítek rajta...pl én egy ilyen "próba" helyett inkébb elmentem haverokkal bowlingozni+moziba+játékterembe, 6-8K volt, na most ezért a pénzért pont le tudtam volna tudni egy cserét pl HD2900pro-ról 8800GTS-re
-
7600GT
senior tag
Szerintem itt is az lesz mint az R600 topiknál.
Egy topikot tele flamelünk aztán amikor megjelenik a kari akkor nyitunk egy újabb topikot. -
keIdor
titán
válasz
elit_hun #5009 üzenetére
Egyszerű... választani kell valamelyik kártya közűl, megvenni, letesztelni és eldönteni mindenkinek, hogy tetszik-e neki avagy sem. Ha nem eladja és megveszi a másikat... forgatni kell a pénzt és kész.
Egyébként én úgy látom, hogy itt ATi vs. Nvidia flame van nagyon keményen...
leviske: Már van, de ne is zavarjon...
-
leviske
veterán
Szerintem kéne e ATi Radeon HD 2950 GT /PRO /XT topik
-
keIdor
titán
Mekkora flame alakúlt itt ki, mióta Alvin el merte mondani a véleményét, amit mellesleg sokan kértek is... ehh.
-
Biztos sokan kérdezték már, de én nem találtam a kérdésemre választ: Szóval várhatóan milyen induló ára lesz a 2900/50 GT-nek?
-
elit_hun
őstag
válasz
djtoomi #5002 üzenetére
szerintem várd meg a HD2950-eket, úgysem jön még 1-2 hónapig valamirevaló game a witcheren kívül, az meg futni fog rosszabb gépen is
haart: mondom, 2. töltésnél lefagy, 0 enemyvel taliztam
spiercell: Tudom na, ez olyan mint hentelős FPS-ben sem azt fogom nézni hogy ez csak 4* AA 8*AA helyett...
nem kéne szólni egy modinak új topicnyitás ügyében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest