Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
- 

P00By nagyúr válasz  Overlocker

üzenetére Overlocker

üzenetéreKúúl  Én is vettem vgat 7300 GT...   
- 

Gaboman nagyúr TimeShift demó tölthető a Pcdome oldalról,nekem már megy is lefelé! 
- 

válasz  Foxmulder89

üzenetére Foxmulder89

üzenetéreIgen  Úgy tűnik sikerült egy jobb darabot kifogni Úgy tűnik sikerült egy jobb darabot kifogni 
- 

Foxmulder89 senior tag válasz  Overlocker

üzenetére Overlocker

üzenetére az igen! ezt Pro-val ? az igen! ezt Pro-val ? 
- 

keIdor titán válasz  Overlocker

üzenetére Overlocker

üzenetére880 MHz az szép!  
- 

Muszáj volt újrarakni a Win-t,mert nem ment az Atitool  . .Mostmár műkszik, 880/2000-nél járok(némi +fesszel) egyelőre..de léghűtéssel ez lesz a korlát kb, mivel 65fokos alapon a kari.. 
- 

Kicsit terheltek a steam szerverei, nem is tudja tölteni.  
- 

tgulyas senior tag Melyik gyártotol érdemes veni HD 2900XT Vga-t 
- 

mergal aktív tag Kell az episode 1 a 2 letöltéséhez. Nekem az sejna nem volt meg ezért egy oldalról le lehet szedni 2db filet ami engedni letölteni az ep2-őt. Akinek kell keressen privibe. 
- 

Gaboman nagyúr válasz  banderasz77

üzenetére banderasz77

üzenetéreSemmivel nem tud többet alapon mint a DDR3-as! 
 Én arra vagyok kiváncsi húzni jobban lehet e a DDR3-as memmóriához képest!
- 

tgulyas senior tag Hi most akarok veni egy HD2900XT vga-t melyik gyártotol? 
- 

Gaboman nagyúr válasz  banderasz77

üzenetére banderasz77

üzenetéreAkkor lássuk mit is tud! 
- 

Balázzs senior tag 2900pro-hoz jár hl2 kupon? 
- 

mergal aktív tag Valakinek lejött a Hl episode2? Nálam még mindig áll. 
- 

JiM tag Elég a GPU-t hűteni, vagy szükséges a mem-et is? 
- 

JiM tag Sziasztok! Megrendeltem egy Sapphire 2900Pro-t. 
 A kérdésem az, hogy tudtok-e már rá vízhűtéses blokkot, illetve tudok-e rá tenni csak GPU blokkot, és így kell-e hűteni a többi cumót a kártyán vagy elég csak a GPU-t? A mostani 1950Pro-mon is csak a GPU-t hűtöm, a többin nincs semmi, és nem volt gondom vele 1 év alatt, csak nem tudom a 2900Pro-nak mik az igényei.
 Előre is kösz!
- 

lordring aktív tag Elvileg a vga-nak 2 féleképpen is lehet adni tápot: egyrészt van egy négytűs négyzet alakú kábel, amit az alaplapra lehet dugni, ill. lehet normál módon is a tápvezetékekhez kötni. Melyik a célszerűbb? Mindkettő?  
- 

Def26 félisten Hát én ugy csinálom, hogy a Steamet egy másik partícióra telepítem, és eleve oda tölti le a játékokat is. Formatálás után egyszerűen a Steam parancsikont kidobom az asztalra és indítás után csak egy bejelentkezést kér (felhasználónév/jelszó), utánna már működik is minden rendben. 
 De akkor sincs gond, he letörlöd, mert a te felhasználó neved alatt van regiszrtálva a játék. Tehát ha "aslóbüdösmamlaszon" vagy, és egy gépen akarsz tolni pl.:HL2 -őt akkor ott is be tudsz jelentkezni (letöltöd a Steamet, + beírod felhasználóneved/jelszavad) és onnantól kezdve a Steam arra a gépre is letölte az álltalad regelt játékokat. 
- 

mergal aktív tag Valaki le tudta már szedni az episode2? Nekem már tegnap este óta Downloading 40% áll és ha ráklikkelek akkor a server busy üzenettel jön. Gondolom ez normális így a megjelenés másnapján csak kérdem hátha én bénázok. 
- 

szacsee nagyúr Tudom, csak van pár km köztünk, de egy ötletem is.   
 A rendszerében valami nem gömbölyű, az tuti, viszont ha már átjönne, akkor megnézhetnénk egy olyan dolgot, amire kiváncsi vagyok.
 Pl. Dirt alatt 2mag vs 4mag (affinitás) mennyit számít, mert Fekának a G80-as topikból eléggé dobott a rendszerén a Quad és Dirt alatt 15Fps-t hozott neki.
 C2 Quad 6600@ 2400Mhz vs. C2D E6400@3200Mhz.
- 

szacsee nagyúr 
- 

szacsee nagyúr 
- 

Gaboman nagyúr 
- 

X Factor addikt Sziasztok 2900pro várhatóan szerintetek nov közepén még kapható lesz? 
- 

lordring aktív tag Nincs vmi normális venti ehhez a sorozatú karihoz?  Anno ArticCooling Silecer vagy ilyesmi... Anno ArticCooling Silecer vagy ilyesmi...
- 

mcmike őstag Hát ez nekem magas...   
 Komplett op. rendszer újratelepítéskor megőrizte volna a régi op. rendszerben szereplő driver oem.inf file-okat (+ a hozzájuk tartozó DLL-ek, stb...)? Formáztad a partíciót amikor újratelepítetted?  
 Vagy ha formáztad is, lehet hogy a telepítő ránézett a driver file-okra (az aktuális op. rendszer partíción), és elmentette volna őket valahova? Amiket persze visszaállított, csak azok már rosszak voltak vmiért...A Vista "lelki világához" nem értek, ez tény...  
- 

Gaboman nagyúr Bocs Timeship-et szerettem volna írni! 
- 

Lehet szedni HL Ep 2-t meg a Protalt.  
- 

- 

Achill3uS nagyúr attól függ mennyit adsz neki, én egyelöre 1.2v körül nézem, még csak 5 perce próbáltam ki, a kari igyis ugyis tök meleg, de ha tesztelsz venti fel 100%-ra + fülvédő, és kezdődhet a móka  egyébként alapfeszen (1.10v) load 60 fokon soha nem láttam húzva/terhelve ha erre vagy kiváncsi.. egyébként alapfeszen (1.10v) load 60 fokon soha nem láttam húzva/terhelve ha erre vagy kiváncsi..
- 

Achill3uS nagyúr válasz  Overlocker

üzenetére Overlocker

üzenetérekipróbáltam, müxik, és meg is van a foganatja, hétvégén durvulunk  Soak:  ne bánts pls! ne bánts pls!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

XaraX addikt Probléma megoldva. 
 De nem értem még mindig.
 driver cleanerrel lepucoltam az ati display drivert.
 Utánna eszközkezelőböl inditva a keresést,megtalaálta a 2900pro-t.
 Ujraindítás után pedig működött is rendesen.
 Viszont azt nem értem,hogy egy teljesen szűz vista telepítés esetén miért állhatott fenn a probléma? 
- 

Gaboman nagyúr Most néztem meg az új FEAR demót,ez meg 1600x1200 4xAA 8xAF mellett min:42 átlag:55-65között,ez meg tök szuper! 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgy tűnik sikerült egy jobb darabot kifogni
  Úgy tűnik sikerült egy jobb darabot kifogni 

az igen! ezt Pro-val ?
  az igen! ezt Pro-val ?  

.
 . 

A lényeg, hogy bevált ez a verzió
 A lényeg, hogy bevált ez a verzió   

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) (most úgysem használom a gápemet mert elviszik a VGA-m és amíg le nem csapok egy jófélére, addig P2+ S3 Trio.
 (most úgysem használom a gápemet mert elviszik a VGA-m és amíg le nem csapok egy jófélére, addig P2+ S3 Trio.