Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Warbeast-hez hasonlóan Nekem is kezd megtelni a "hócipőm"!
Igaz még nem 1 hónapja, csak kb 1-1,5 hete szenvedek a HD2900Pro karimmal!
Mielőtt megvettem, utánna érdeklődtem itt több fórumon is, hogy kezeli-e majd az alaplapom rendesen! (alább látható a típusa)
Mivel többen azt mondták, hogy az előző kari is PCI-e volt(X1300), ezért ez is gond nélkül bele fog menni az alapba! Meg is vettem!
Ahogy kell, eltávolítottam az ATI Catalyst verzióját és az összes hozzá tartozó sallangot, drivert, mindent! Majd ezután áramtalanítottam és kicseréltem a karikat!
X1300 ---> HD2900Pro
TÁP-ot is cseréltem, mert ez ia tanács volt, hogy legalább 400-450 W kell a HD-nek!
Vettem a lenti 500W-ost és azt is kicseréltem!
Gép újra áram alá, miután mindent összedugtam ahogy kell!
Gép újra indít! El is indúlt, de winfos boot közben kifagy, megáll és semmit nem csinál!
Csak a bekapcsoló gomb hosszan nyomva tartásával tudom kikapcsolni!
Mikor újra bekapcs, persze előjön a Csökkentett mód-os tőrténet!
Csökkentett módot kiválasztva gép - winfos - elindul ( azt mondták ebből az derül ki, hogy hardveres problem nem lehet elvileg) éd az ATI új 8.2-es driverét is feltettem! (Bár nem tudom, hogy csökkentett módban fel tud-e rendesen települni)
Szal NAGYON örülnék ha tudna végre vki érdemben segíteni, hogy mi a f*sz lehet a bibi Nálam, Én cseszek el vmit, vagy mégis hardveres problem van?!?
Köszönöm előre is a gyors reagálásokat!
ui.: azért lenne jó ha gyorsan kapnék építő válaszokat, mert feleslegesen nem dobnék ki újra pénzt új lapra, procira, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest