- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
MMSZoli #14142 üzenetére
Üdv
Kösz a tanácsot. Nagyából az illető tisztában van a tényekkel és az ő döntése,hogy melyiket válassza. Lehet csereberélgetni totózgatni de ha elkölt 10-15k-t és nem azt kapja amit várt akkor nagyon csalódott és dühös lesz. Ezért nem is akarok helyette dönteni mivel nem garantálhatok semmit. Ha jól tudom csak két memória slot van a lapban. De most ez nem is annyira lényeg. Én személy szerint már nem fektetnék abba a lapba egy forintot sem.
Előbb utóbb muszáj lesz váltania. Ahogy elnéztem azt a lapot már jó pár kondi elkezdett benn púposodni de a korára való tekintettel ez nem csoda. Persze ezeket is lehetne cserélgetni de elgondolkoztató, hogy érdemes e vele foglalkozni. Nekem nem is annyira az agp-vel van a gondom hanem az egy magos procival. Valljuk be,hogy ez már sokáig nem nagyon fér bele egy gépbe amivel nem csak netezni akarnak. (És szerintem a GTA IV-re is fáj a foga.)
Tudom,hogy az integrált HD3200-től mit lehet várni hisz nekem is az van így volt lehetőségem kipróbálni. De játék alatt akkor is többet nyújtana a gép Pl: egy Athlon II X2 240 társaságában mint a jelenlegi a cellel. Később ha lesz rá pénze akkor meg vesz bele rendes vga-t. És ha beletette nem győz kapaszkodni.15-20k körül már elég szép választék van. De mire oda kerül még lejjebb mennek az árak és elérhetővé válnak még jobb karik.
-
person
senior tag
válasz
fagy53 #14136 üzenetére
Tehát akkor 100% hogy a cerka okozza ezt a borzalmas lassúságot.
Én is próbáltam meggyőzni hogy 25-30k ért már elég jó gépet össze lehet dobni amit később tud is fejleszteni.
Vga meg ráér ha integráltat vesz Pl. HD3200. Jelenlegi konfignál azzal is előbbre lesz.
Még egyszer kösz! -
person
senior tag
válasz
fagy53 #14133 üzenetére
Értem és köszönöm.És tzsolesz-nek is a megerősítést.
Intelékkel nem nagyon vagyok képben de azt nem gondoltam volna,
hogy ennyire gyatra az a proci. Régi gépem Athlon 1.8GHz, 1GBram , X700 simán reptette pl. az Nfs Most wanted-et , Carbont szinte full grafikával. Ezen szinte meg sem mozdul a kép.
Gondoltam, hogy CPU limites de azt nem hogy ennyire ratyi.
Érdemes és egyeltalán lehetséges e azt a procit valami hasznosabbra kicserélni ami jobban megtekerné a vga-t?
Mert ha nem akkor valszeg kuka az egész gép. -
person
senior tag
Üdv egy kis segítség kellene !
Haver gépe:
Intel celeron 2.4GHz s478
768MB ram
HD2600 Pro AGP DDR2 512MB
Asrock P4145D+A gond hogy minden régebbi játék is rettenetesen akad. GTA San Andreas Pl. teljesen visszavett grafikával 800x600-on szinte játszhatatlan.
A CPU kihasználtság játék alatt 100% a GPU viszont 5-10% max.
A gyári és a legfrissebb driverrel volt próbálva.
Valakinek valami hasznos ötlete lenne azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Tőzsde és gazdaság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- MSI RTX 3060Ti 8GB Videókártya /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!
- RTX 2060 6GB DDR6/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest