- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
bolcsodal #9911 üzenetére
A béta nem fog azonnal kifagyni a HD2600XT-miatt... - Miért, ki kéne neki?
Olvasgattam itt a hd2600xt-t méltató leírásokat, azonban én közel sem vagyok megelégedve vele. Lényegesen többet vártam. Pl. a minap nosztalgiából fölraktam a CoD2-t és sokkal gyengébben fut, mint előtte az x800-asomon. Ugyanez igaz a TDU-ra is, a CoD4 meg jóval kiegyensúlyozatlanabb (kicsit több füst van és már meg is feküdt). Tudom-tudom ez egy alsókategóriás kártya, de akkor is. Bár ha beleveszem, hogy 16k-ért vettem ezt az AGP-s xt-t, úgy már nem is olyan rossz
Ha lesz időm felaplikálom rá a Glacialtech Northpole 1000-es VGA hűtőt, kíváncsi vagyok mennyit számít ezen a karin (az x800-on terhelve 20°C körül volt a difi ennek a javára).Üdv.: G.
-
BukottHangya
csendes tag
válasz
bolcsodal #9911 üzenetére
A monitor driverét sosem sikerült normálisan felraknom. Régi. (Hitachi cm715) és a driverguide-ról beszerzett driver (három darab *.inf) meg nem volt jó neki. A 9600SE simán összefért vele. Amúgy Köszönöm az Edid tippet. Azt kilőttem, és ott állítottam be, hogy 1024es felbontás mellett 85hz-n szóljon és most már nem remeg a szemgolyóm ha ránézek a monitorra.
Elvileg így már jónak kellene lennie. Köszönöm.
Amúgy a hotfixes agp-ben van ccc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest