- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1n1_900
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19598 üzenetére
Azt tuti nem vennem meg. 3 ventinek sokkal nagyobb a hangja mint egynek. A legolcsobbat vedd.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19598 üzenetére
A sima 6870 900/4200-on fut effektíve (Toxic 970/4600), öcsémnek egy ilyenje van, nekem egy vtx3d 6850-esem volt, alig lehetett hallani a hangját..pedig húztam rajta 20%-ot
meglepődve hallgattam meg a linkelt 6870-et, 10%-ot tudtam rajta húzni és úgyis halkabb volt mint a kis tesója, ráadásul 70 fok körül volt a max hőmérséklete
a teljesítmény/fogyasztás mutatója brutálisan jó ezeknek a kártyáknak és nem gyengék ám
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
h1n1_900 #19589 üzenetére
Ez azért nem igaz; 100-at az alapon és 200-at a memórián (persze azt effektívben).
De cserébe az alap 134 euró, a toxic meg 220. ilyen különbség nincs perszeViszont új kandidánsom van, Gigabyte
Ez nem oly drága (160-170 eur), jó kritikákat kapott, szimpi hűtése van és biztos tudok rajta húzni még vagy 100 herzet.
Le kell mérnem befér-e a házba, mert iszonyat nagynak tűnik. D ezt nem ma éjjel teszem... -
Foxmulder89
senior tag
válasz
szpal17 #19596 üzenetére
Nem érdemes, keresd meg biosba a PCH feszültséget (az a northbridge) és tedd auto helyett kicsit nagyobb értékre mint amit mellette ír. Elvileg 1.05v a gyári, ha van 1,1 vagy 1,15 akkor arra
és nézd meg hogy jelentkezik e még a hiba!
Nem szoktam auto-n hagyni biosba semmit és nem ajánlom senkinek, ha húzva van a gép jóval nagyobb feszültségeket ad úgy, mint amennyit kellene, ha minden gyárin van akkor nem tudom..de nyugodtan kiválaszthatsz minden feszültségnél normal értéket, vagy ha nincs ilyen akkor állítsd őket a bal oldali gyári értékre auto helyett, már ahol írja. -
szpal17
őstag
válasz
Foxmulder89 #19548 üzenetére
Megnéztem a bluesreen kódját és ezt írja a lista.
0x116 = Low IOH (NB) voltage, GPU issue (most common when running multi-GPU/overclocking GPUEgyébként az atikmpad.sys-re hivatkozik...egyébként utána olvastam és sok embernek van ilyen gondja...
Semmi nincs húzva így a kérdésem, hogy érdemes-e visszavinnem a nagykerbe?
A másik, hogy a 11.8-as driver és az előtti driverrel nem volt ilyen gondom, sőt ha visszarakom akkor sincs...
-
DigiG
csendes tag
Sziasztok
Megjött a vapor x 5770 es karim, régi 4850et ki ujat be de direct x maradt a 9en futtattam update-t de semmi azt iraj hogy already , mi tévő legyek? -
h1n1_900
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19587 üzenetére
Az is jo lesz neked. Toxic nem eri meg azt a felarat. Csupan par mhz-t emeltek az orajein.
-
d.véderjoe
tag
Sziasztok!
5770-es VGA-t használok. Ha HDMI-n keresztül hajtom a monitort a játékokat nem teljes képernyőn futtatja. (de a desktop jó méretben van) mit kell átállítanom?
köszi -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Foxmulder89 #19586 üzenetére
egen-egen.
Hat toprengek meg egy darabig, hatha visszamennek az arak...
De a lenyeg megvan, hogy lelki tamogatast kaptam:- D
ja, szimpla 6870-es kari nem is tudom ugy 165-nel kezdodik. Mindez Düsseldorfban... -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Foxmulder89 #19585 üzenetére
De ha már itt tartunk 2x6770=2x5770=5870..
persze az árakat nem tudom..
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19583 üzenetére
Egy szimpla nem toxic 6870 mennyibe fáj?
Nem jársz rosszul a 2db 6770-el, de ha 5770-et olcsóbban tudsz venni akkor azt vedd mert tök ugyanaz a két kari -
x_o_n
veterán
válasz
RetepNyaraB #19583 üzenetére
melyik részen vagy?fenemod drágák lettek ott...még avval is jobban jársz ha valaki kipostázza neked.
-
h1n1_900
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19581 üzenetére
Kb azzal lesznek egy szinten.
Bár egy 6870 tudomásom szerint 45-50k körül kapható. -
h1n1_900
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19578 üzenetére
Ha nem Furmark-al fogsz játszani akkor elvileg bírnia kéne
-
Dick81
tag
válasz
RetepNyaraB #19578 üzenetére
Bőven megbírja!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
h1n1_900 #19577 üzenetére
ZM 500-HP plus, moduláris. Két 12 voltos ágon elvileg 432 wattot ad le maxon. Persze nem annyit, mert az összes többinek akkor igen karcsú a maradék
-
h1n1_900
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19576 üzenetére
Milyen az a zalman pontosan?
-
RetepNyaraB
veterán
Akkor átfogalmazom, mert nem válaszoltok
Két 6770-est CFX-ben, meg egy C2D Q9550-et elvisz egy Zalman 500-as táp? (Valószínű persze, hogy tuningolnám mindet valamennyire.
Az 2X108 watt, meg 1X95 watt maxban tuning nélkül ugyi...
-
törölt tag
a monitorom max 1280x1024/65Hz -et tud, a kártya 1 gigás, és csak single-be akarom nyomni. este fogom kipróbálni akkor lesz időm.
a kártya alatt egyébként x6 1055t és 4gb corsair ram van. ha ez érdekes..
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Foxmulder89 #19571 üzenetére
Ebben igazad van
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Foxmulder89 #19569 üzenetére
5770-el 1280x1024-ben maxon megy a BF3
-
-
törölt tag
Hali!
BF3-hoz milyen beállításokat ajánlotok?
his ICEQ hd 5750 -
Hellas
senior tag
válasz
Foxmulder89 #19523 üzenetére
Na megjött a kártya, működik benne a PowePlay is, és a venti szabályzás is.
-
Foxmulder89
senior tag
5770=6770! és max 108 wattot fogyaszt, de ettől még lehet ludas a táp..néha kiszárad vagy kidurran bennük egy kondi, az is okozhatja ezt akkor még javítható is, ráadásul könnyen
A "gyári" driver alatt meg ha a cd-t érted, felejtősáltalában honlapról a legújabbat érdemes vagy nem sokkal régebbit.
-
Trevi
tag
válasz
f1alonso #19562 üzenetére
Szerintem nézd meg azzal a táppal!Nagyon emlékeszet ez a esett a 3870X2-es videokártyámra ott is ugyan ez játszódott le, én hülye , tettem még a lapátra a riva tunerral úgy elkezdett szemetelni a kártya mint a fene nem kapta meg rendesen a táp ellátást. nekem is elment a kép ki írta a hibát gondoltam hogy kártya de a táppal voltak a gondok.
Amúgy érdemes fel tenni a gyári driverjét, 5770-ét!
Szerintem elviszi a táp nálam HKC 565w os van és egy 4 magos AMD 620-as procit visz és egy MSI 6770 kártyát
nálad se fogyaszt többet a kártya de ezek a új szériásak kevesebbet kell fogyasztaniuk. -
f1alonso
aktív tag
Rendben ha lesz lehtőségem kipróbálom másik táppal..
vagyis egy olyan lehetőségem lehetne hogy ismerőstől tudnék kérni egy R-Senda 550W-os tápot de az nem igazán jó féle táp ügye?
Egybéként ezt a hibát amit említettem valamikor 1nap sűrűn csinálja de van amikor nem csinálja 1-2napig de a lényeg h valamikor mindig csinálja
-
Trevi
tag
válasz
f1alonso #19559 üzenetére
Volt egy DEER tápom is! Én is anno nvidiárol atira cseréltem a kártyát 3év után onnantól voltak a gondok! Addig amíg ki nem nyírta a tápom! Valószínű hogy több áramot vesz fel a tápból és egy 3 éves táp már nem nyújt olyan stabil áramellátást mint fénykorában!Tapasztalatból mondom!
Catalyst hibát nekem is dobta de én is vga-ra gyanakodtam utána húztam még a hűtésén riva tunerral és kampec... -
vlevi
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #19550 üzenetére
Dehogy a húzás miatt csinálja.
Nekem is ilyen kártyám van, nincs húzva, 480W-os Enermax van alatta, tehát egyik sem lehet.
11.4-es Catalyst csak akkor csinált ilyet, ha a Visual Studio 2010-et próbáltam használni. És üzembiztosan, mindenkor. Vagyis pontosabban 1-2 percenként. Nem húzás, vagy egyéb miatt, mert utána órákig játszottam MW2-vel, és egyszer sem jött elő. A Visual Studio problémát még meg tudtam oldani, mert sikerült kikapcsolni a WPF HW Accelerationt.
11.8-al már akkor is megtörtént ugyanez, amikor az ATI CCC-be akartam belépni. Rögtön leszedtem.
Most 11.10 van, működik. De a Visual Studio-t nem próbáltam, a mostani gépemen nincs fennt.Még annyi, hogy Intel E7500, 4G RAM, Sapphire 5770 Vapor-X, Win7Home 32 bit.
-
f1alonso
aktív tag
válasz
Foxmulder89 #19558 üzenetére
Kb 3 éves. De csak azóta van ilyen amióta atim van.
-
f1alonso
aktív tag
válasz
Foxmulder89 #19554 üzenetére
A tápom : Chieftec GPS-450AA-101 A
Proci AMD Phenom II x3 710 -
Zolii44
tag
válasz
Foxmulder89 #19552 üzenetére
Hát core clock-ot és memory clok-ot akarok emelni, feszültséget nem.
Mert kiváncsi lennék rá hogy mennyi tartalék van még benne. -
f1alonso
aktív tag
válasz
Foxmulder89 #19550 üzenetére
Hát én alap órajelen használom és a hűtést mindig manuálisan állítom kvázi 40fok körül van mindig és nem is oly rég pucoltam..
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Zolii44 #19551 üzenetére
Ha csak simán órajelet emelsz, feszültséget nem, nem igazán. Így valójában csak előhozod belőle azt ami benne van, mivel gyárilag a kártyákat átlag értékekre lövik be..
Számít a hőfok, de nem annyira mint azt sokan gondolják. A memóriák, a GPU és a VRM, azaz a táp része is 120 fokra van hitelesítve, addig elvileg stabilan kell működnie..de szerintem ennyire vacak hűtést egy 57xx sem kapott
Persze ha csökkented a hőfokot, nagyban növeled az élettartamát, de 90 fokig nem is nagyon érdemes foglalkozni vele, főleg ha ezért vennél másik hűtőt.
Ugyanez igaz a FETekre az alaplapokon (proci tápellátás), illetve a chipsetre is! -
Zolii44
tag
Ha húzom a karimat ami 5770-n, akkor fog csökkenni az élettartama?
A hőfok mennyire befolyásoló tényező? -
f1alonso
aktív tag
válasz
szpal17 #19547 üzenetére
Nekem Vapor X-es 5770-em van és nekem olyat szokott csinálni kb minden driverrel , hogy elkezdek játszani elmegy a kép befagy a hang meg úgy minden eltelik 20mp és vissza jön és ezt így bevállalja időként , néha asztalon is és ilyenkor azt szokta írni a windows hogy a amd driver szétesett majd helyreállt...csak hát elég idegesítő és szerintem soha nem jövök rá miért csinálja hozzá teszem , sok embernél olvastam hasonlót...
Boldog lennék ha 1x megtudnám h miért csinálja...
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
RetepNyaraB #19546 üzenetére
Elméletben közel azonos teljesítményt hozna, de a gyakorlatban ez nem mindig így működik..ha teheted és nem sok a különbség, inkább egy kártyával old meg
Egyébként a 6870 a teljesítményéhez képest nagyon keveset eszik, ha találsz olcsóbbat mint a toxic (akár itt ph!n), bőven megfelel szerintem, kétlem hogy hangos lenne a hűtése, azt a minimális órajelkülönbséget (még jóval többet is) meg két kattintással te is elintézed..A másik, hogy a 6700-as sorozat 1:1-ben megegyezik az 5700-assal! Talán a csatlakozók mások rajta, a többi ugyanaz.
(#19547) szpal17:
Kékhalálnál a winfos mindig ír egy kódot, amivel utal a hibára, itt egy lista , nézd meg ha lefagysz, hátha nem kártya/driver hiba és segít!
Példa *** STOP: 0x0000 akármi, a nullák után kell az utolsó 2-3 betű/szám. -
szpal17
őstag
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült megoldást találnom egy hibára az 5770-es kártyámmal kapcsolatban. Újra feldobom a kérdést...hátha.
Szóval gigabyte 5770, batmanos hűtés, minden alapon használva.
A 11.8-as cataliston kívül minden driverrel ugyanaz a probléma fordul elő. Méghozzá a media center használata közben(pl. tv nézés) kb 20 mp után kékhalált dob a gép.
Újratelepítettem azóta a gépet, legújabb driver és ugyanazt csinálja.Valaki használ még media centert esetleg és működik is neki?
Rossz lehet a kártya? -
RetepNyaraB
veterán
Ide is bepofátlankodom, ez már a harmadik topic ma délelőtt
kérdés marad:
eredetileg egy sapphire 6870 toxicot szerettem volna szimplában venni, de randán felment az ára, ezért gondolnék két olcsó (max. 100 eur), de gddr5-ös kártyára (viszont 128bites busszal, különben sem a pénztárcám, sem a tápom nem bírja
).
[sapphire 6750],
ugyanez vaporX-ben
Ez így összehasonlítható teljesítményt hozna, vagy felejtős..? -
f1alonso
aktív tag
Olyan problémát észleltem , hogy ha bekapcsolom a gépet , elindul pörög minden de nem csinál semmit , nem kapok képet se , utána kikapcsolom a gépemet , megint bekapcsolom akkor néha olyat csinál h magától leáll és magától kapcsol be kvázi 3inditásnál indul el normálisan. Utána megy a gép , csak ez akkor se normális...ja és ezt minden kikapcsolás után csinálja. Talán kevés lenne a tápom a gépemnek ? Chieftec GPS-450AA-101 A
A konfigom :
AMD Phenom II x3 710 @ x4
Asrock M3A790GXH/128
2x2gb ddr3 1333mhz kingmax
Ati 5770 1GBTalán kevés neki a táp vagy necces? Vagy kábel érintkezik rosszul?
-
zoleeno1
veterán
válasz
f1alonso #19540 üzenetére
ha rákattintasz a linkre, ott van leírva
"Batman Arkham City
o Improves DirectX 11 performance for single GPU configurations
· Rage
o Delivers AMD CrossfireX performance scaling
o Resolves a number of image / stability issues seen with the title:
§ Fix geometry corruption, sometimes seen in Bash TV entrance
§ Fix issues with Low-memory conditions on 32bit systems.
§ Fix issue with extreme corruption with missing textures on 32bit systems.
§ Fix memory leaks when deleting/reusing sync objects.
§ Fix hitching and pausing, especially noticeable on some Quad Core systems when doing races and Stanley Express runs.
§ Fix some missing shadows
· Elder Scrolls Skyrim
o Improves performance 2-7% on single GPU configurations
o Resolve corruption seen when enabling Multi-Sample Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6970 Series
o Disables CrossFireX (to resolve negative scaling and image quality issues seen when CrossFireX is enabled)
§ AMD is continuing to work on a CrossFireX solution for Skyrim – as soon as it’s ready we’ll make it publicly available
· Battlefield 3
o Resolves intermittent corruption seen when playing the game at specific camera angles"
Nem volt még időm tesztelni game-ek alatt, de HD film és netezés alatt még nem tapasztaltam hibát.
-
zoleeno1
veterán
válasz
cross56 #19538 üzenetére
váratlanul megszűnt az energiaellátása
Még1 érv a táp mellett...vagyis ellen, hogy az lesz a ludas
Akit érdekel, van 11.11a: Catalyst 11.11a performance driver
-
cross56
senior tag
"A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."
Nos ezt az üzenetet írta az eseménynapló
-
kenwood3
addikt
válasz
cross56 #19527 üzenetére
Pedig simán lehet a táp is ludas. Kérj kölcsön 1 másik tápot és nézd meg, hogy azzal is jelentkezik-e a hiba. Ha nem jelentkezik a kölcsönkért táppal, akkor az azt jelenti, hogy a te tápod kuka. A procid se normális, hogy olyan meleg így túlmelegedés is lehet a hiba oka
-
cross56
senior tag
Hellotok. Már 3-4x jövök ide azzal a problémmámmal, hogy 15perc játék után a gépem újraindul. Nos mindent próbáltam már, driver frissítéstől kezdve bios frissítésig. A biosban a cpu-t is átállítottam 90°C-ra, hogy csak az fölött legyen ilyen. Most már tényleg nem tudom mi lehet a hiba, hiszen semmi nem melgedik túl. Szerintem VGA hiba lehet, megpróbáljam a garanciát?
-
Hellas
senior tag
válasz
Foxmulder89 #19521 üzenetére
Ok, köszi!
És melyik drivert tegyem majd fel, gigabyte honlapjáról származót (elég régi), vagy AMD honlapjáról valót? -
Hellas
senior tag
válasz
Foxmulder89 #19515 üzenetére
Köszi szépen, szólni fogok, elvileg ma jön meg, este tudom kipróbálni. Egyelőre mondjuk még azt sem tudom hol kell megnézni, hogy leveszi-e az órajelet, még látni se láttam soha Radeon drivert.
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Foxmulder89 #19518 üzenetére
melyiket ajánljátok teljesítményben
Tehát nem kell neki erősebb.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Interceptor #19516 üzenetére
Az 5770 érezhetően gyorsabb, 50-re szerintem nem lenne túl sok értelme cserélni.
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Interceptor #19516 üzenetére
5750
-
Interceptor
addikt
Üdv,
A topic címében szereplő vga-k közül melyiket ajánljátok teljesítményben egy 4830/4850 vga helyett? Havernak lenne de gyorsan kell válasz. Köszi.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Hellas #19504 üzenetére
Ha olyan problémád lesz, hogy nem veszi le az órajelét a kártya 2D-ben, írj és segítek
A biosában át kell írni és kész..volt már pár videokártyám és megcsináltam mindegyiknél ahol nem volt alapból, egyedül a 4870-90-ekkel volt olyan gond hogy nem szerették..
A tápod miatt meg ne aggódj, egyrészt nem rossz, másrészt ez egy nagyon kis fogyasztású kártya és a többi alkatrészedhez sem kell atomreaktor, menni fog az -
- = Zk = -
félisten
ehh, G25(?).. hát akkor ez esetben b+
...
race07? imádtam. csak nem volt mivel nyomnom. egyelőre nem néztem, hogy mennyire siker gamepaddal. lehet rálesek.... hm.
(#19509) zsole84
szívesen...
fura. feltettem a Settlers 6-ot, és néhány pályaszakasznál/zoomnál indokolatlanul felpörög a GPU használat. hm.. ezt akkor figyeltem meg, amikor túlságosan hangos volt a hűtése. hát nem 93%-os GPU kihasználtságot produkált?!... de mire...?! hm. rejtély...
-
Prof
addikt
Most akkor azt mondja meg valaki, hogy a projektorhoz kapott D-sub-Scart átalakító miért nem jó a notim D-subjának a TV-be vezetésére
-
vlevi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19506 üzenetére
-
-
Hellas
senior tag
válasz
DroiDMester #19508 üzenetére
És azon is DVI-I volt? Csak akkor működik, ha DVI-I a kimenet, mert az tud analógot is.
-
zsole84
senior tag
válasz
- = Zk = - #19492 üzenetére
Köszi, az AB bevált!
-
-
Hellas
senior tag
válasz
- = Zk = - #19506 üzenetére
Most tudtam meg, hogy DVI-VGA átalakító, majd VGA-Scart kábellel működik, ha van a TV-n Scart!
-
Hellas
senior tag
Köszi, akkor csak elbírja ez is. Már csak ez a powerplay aggaszt kicsit.
Eddig csak nvidia kártyáim voltak, azoknál a driverben a gef_overclock-val, ahol húzni is lehetett őket, 2D-ben alapból kisebb volt az órajel, mint 3Dben. Ezeknél már nincs így alapból, és mindig ugyanúgy pörög, ha nem megy a powerplay?Illetve ezen ugyebár nincs D-Sub csatlakozó, csak DVI-I, HDMI, Displayport. Monitoromon még csak D-Sub van, de van a kártyához átalakító, így akkor az gondolom gond nélkül fog menni vele. Viszont az lenne a kérdésem, hogy van egy TV-m, ami kb 8 éves, se DVI, se HDMI nincs rajta, csak scart és rca. Na most régen az S-video kimenettel a kártyán simán megoldottam, viszont ezt ugye már most nem tudom megtenni. Valahol azt olvastam, hogy ha van a kártyán D-SUB, ami még analóg, akkor D-Sub-Scart kábel működik tv-re. Na de ezen D-SUB sincs. Megoldható esetleg, hogy DVI-I kimenetre(ami ha jól tudom digitálisat és analógot is tud) rádugom a D-Sub átalakítót, és arról egy D-Sub átalakítót a Tv-e?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Hellas #19498 üzenetére
Én egy Codegen 400-assal használtam Sapphire 5770-et, elég sokáig.
Intel E7500, 2G Ram, 1HDD, 1DVD volt még a gépben, és soha nem volt tápellátási problémám. Szerintem neked sem lesz, mert az 5770 max fogyasztása 108W, az 5750-é viszont csak 86
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest