- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Asztrofotózás
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
Hellas #19851 üzenetére
jó kérdés
szerintem akkor Full Hd-ra lenne állítva a monitor is
viccet félretéve szerintem hiába indítanál egy full hd filmet "csak" a monitornak megfelelő beállításokkal játszaná le a filmetigen a másolásnak ez a problémája, hogy másolja egyszóval nem lehet külön-külön beállítani a felbontást.
-
opeter87
senior tag
válasz
Hellas #19847 üzenetére
Szerintem igen a basic beállítást válaszd ki.
mindent az asztal felbontásához fog visszaigazítani (kivéve a játékok, ahol van lehetőséget külön grafikus beállításokra).
van egy asztali gépem munkára (szintén 5750-nel) a monitorok (2db egyforma 19-es) 1280x1024-re vannak állítva elindítok egy full hd (1080p) filmet akkor a film egyik rész az egyik monitoron van a maradéka pedig a másikon.
Ahogy átváltok teljes képernyőre, már csak egy monitort használ, amin nem tud megjelenni fizikai a full hd, mert a monitor eleve csak 1280x1024-et tud. -
opeter87
senior tag
válasz
Hellas #19842 üzenetére
1. Ezt a windowsban tudod állítani, már ha windows használsz asztalon jobb egér és képernyőfelbontás, majd feljön egy ablak és ott már két monitor van és ott nem a kiterjesztést kell kiválasztani, hanem a másolást
2. én ezt passzolom
3. ezt sajnos csak így lehet megoldani, én laptopot szoktam full hd tvre rákötni és ott is állítgatni kell mindig
4. értelem szerűen a monitor/tv maximális felbontásának megfelelő beállítást kell alkalmazni
5. a monitort azért ismeri fel mert gondolom fel van telepítve a drivere, a tv-nek meg nincs.
jártam már úgyhogy a laptopom felismerte a Samsung XY tv-t a Sony tv-t meg csak Sonynak.
szerintem ez inkább tv függő
a felbontás meg tök mindegy, hiszen hiba állítod be nem lesz nagyobb, így a megfelelőt kell kiválasztani.6. én ezt passzolom
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Hellas #19504 üzenetére
Ha olyan problémád lesz, hogy nem veszi le az órajelét a kártya 2D-ben, írj és segítek
A biosában át kell írni és kész..volt már pár videokártyám és megcsináltam mindegyiknél ahol nem volt alapból, egyedül a 4870-90-ekkel volt olyan gond hogy nem szerették..
A tápod miatt meg ne aggódj, egyrészt nem rossz, másrészt ez egy nagyon kis fogyasztású kártya és a többi alkatrészedhez sem kell atomreaktor, menni fog az -
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Hellas #19498 üzenetére
Én egy Codegen 400-assal használtam Sapphire 5770-et, elég sokáig.
Intel E7500, 2G Ram, 1HDD, 1DVD volt még a gépben, és soha nem volt tápellátási problémám. Szerintem neked sem lesz, mert az 5770 max fogyasztása 108W, az 5750-é viszont csak 86 -
Dick81
tag
válasz
Hellas #19495 üzenetére
Ha nem megy a PP akkor a kártya 2D üzemmódban (pl. Windows asztal) lényegesen magasabb órajeleken dolgozik mint ami egyébként indokolt lenne. Az 5770-nél pl. 850MHz/1200MHz-ről 150MHz/300MHz-re veszi vissza az órajeleket. Hőtermelés/energiafogyasztás szempontjából nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest