- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz
#81556480 #19188 üzenetére
Nem gáz én is sokáig 17" oson nyomtam tény hogy kisebb felbontáson több FPS-el megy minden. Meg én nem szoktam lenézni senkit hogy mije van mert nekem sem volt sokáig ilyen cuccom csak gyűjtögettem meg kifogtam a jó árakat.
Türelem is kell néha. 2 éve Decemberben rendeltem meg a gépem. Ha pár hónappal előbb rendelem az egy 60 ezerrel lett volna több minden tekintetben.
A vga-m nálam 40% on pörög a hűtés.alapba 35 fok játék közben meg nem éri el az 50 et.
Kivétel talán a nagy nyári meleg. De ez van -
Findzs
addikt
köszi szépen így is tökéletes
amire kíváncsi voltam arra ezek az értékek is megfelelneka memio érték közel azonos a másik kettővel és ez érdekelt
-
vlevi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19195 üzenetére
GPU-Z progival lehet log fileba menteni a hőmérsékleteket, nem kell kapkodni a képernyőmásolattal.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Findzs #19194 üzenetére
nyah.
képet nem lőttem, mert mire lelőttem a képet, minimum 5-7fokot lehűl
tehát:
konfig az adatlapomon. +22cm-es oldalventi utólagosan beépítve. szobában N állapotban van a gázkonvektor. alap esetben 30 fokos a kártya, de hála a gázkonvektor "őrlángjának" 32 fok jelen esetben.
közel 1 óra BFBC2 közben mért eredmények, amit az MSI AB közöl velem játék közben:
a kártya 55-60 fokos
75-80%-át használja ki a gpu-nak
50-55-60%-on járatja a ventit...
Shift 2. 13 perc játék.
fura, mert az MSI AB nem ilyen értékeket mutat. ott egy 10-essel több...hmm. -
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = - #19193 üzenetére
mindegy az akármivel jó lesz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #19192 üzenetére
esetleg BFBC2. dx9-10-11. választhatsz
-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = - #19190 üzenetére
ezt ni: [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Findzs #19186 üzenetére
gyááá, nem!
... kiment a fejemből. bocsánat!
mit igértem?...
ha az ember magának fizeti a villanyszámlát megnézi ezt is
nálunk is jólenne, ha mindenki a részét fizetné. merthát én fizetem az egész családét.de annyira nem panaszkodhatom, jobb sorsom van, mint sokaknak....
-
vlevi
nagyúr
-
Raidon
őstag
válasz
Findzs #19186 üzenetére
Kivéve amikor pár embernek megveszi apuci a gépet 4 kilóért és sikítanak a villanyszámla miatt aki meg vesz gépet 4 kilóért de nem tudja hogy mit csak hogy fúúú mindent tudjon jó legyen meg egyéb akkor a villanyszámla se lehet gáz
Akinek nem inge...Am meg nekem is kéne ilyen teszt progi de nem találtam normális verziót...
-
Findzs
addikt
- = Zk = -:
nem néztél nekem hőmérsékleteket ?tudod amit ígértél
más:
érdekes, hogy még nem jött ki a 11.10 -es catalystén szoktam tesztelni mikor hardvert cserélek és így tettem mikor 5770 -ről 6770 -re cseréltem:
6770:azért van egy kis különbség, ha nem is számottevő
de minek is venne az ember erősebb vga -t mikor ezen is elmegy minden maxon ?
és nálam szempont volt, hogy 100w -nál ne egyen többet, procinál is így vagyok max 100w
ha az ember magának fizeti a villanyszámlát megnézi ezt is -
vlevi
nagyúr
válasz
#81556480 #19179 üzenetére
0xAA, 0xAF? És milyen felbontásban? Mert nekem pl. 1920x1080 van. Ja, és milyen vas van alatta? Mert az is számít. Én pl. a Race07-et próbáltam, 1280x720, 8xAF, 2xAA kb ugyannyi fps-t produkál verseny alatt, mint 1920x1080-ban, ugyanolyan beállításokkal. De a képminőség természetesen ég és föld a két kép között, gondolom ezzel nem mondtam újat
Főleg, hogy 1280x720-ban már igencsak nagyok a pixelek...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #19180 üzenetére
ha erre a 6pin to molex-re gondolsz, nekem pont van egy
-
Raidon
őstag
válasz
- = Zk = - #19177 üzenetére
Ipon-on akkor egy darab sem volt pedig akkor rendeltem a gépet és anélkül nem tudtam összerakni mert rövid volt a kábel....
-
Raidon
őstag
válasz
- = Zk = - #19174 üzenetére
Az ok de mire találtam az alaplapi 4 pinesre hosszabbítót akkor is majdnem megőszültem
xD
VGA vásárlás még odébb van de várom és remélem a jó árakat -
- = Zk = -
félisten
mindíg akkor akcióznak, mikor nincs pénzem
...
5770=6770. csak a 6770-re több a támogatás.
ezért szeretnék még egy 5770-et a jelenlegi mellé. van CF lap, táp, ektra hűtés... egy próbát megérne szvsz. ezért is keresek olcsón 5770-et.itt a BF3, eszi a kártyákat. no meg, az X6 alá sem ártana egy pofásabb kártya. tehát 68** szériát kilőttem. 5870 vagy 69**.
de bevallom, qrvára tanácstalanság van rajtam. míg nem volt ilyen fos a forint, tudtam mit akarok. de most b.szki, a pénzt kell néznem, nem pedig a kártyát(#19171) Raidon
pl ezekkel -
Raidon
őstag
válasz
- = Zk = - #19169 üzenetére
Igen én is ezen filózok itt magamban... 6xxx-es széria lenne jó.
Azt még vinné a Procim meg a Tápom is. Csak a több tápos vga-kat nem tom hogy tudnám bekötni mivel csak 2db 4 pines csatim van a tápon vga-nak. -
g@bo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19169 üzenetére
5850 1 hete az iponban 28700+áfa volt, sapphire, középenhűtős, el is hordták...
ami tuti van, az a 6850 34800+fa.
én lenni csoró, egy 6770-el el lehet battlefield 3-azni? gondolom a 6770 nem igazán gyorsabb mint az 5770.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
audi100td #19167 üzenetére
lehet. de ahhoz jó áron kéne elsózni az 5770-emet, és akkor azt mondom igazad van.
35-38k-ért van apróban 5850. 40-42k az 5870. akkor egyértelmű, melyiket venném. persze, lehet jönni, hogy "dehát az 5850 is tudja az 5870 órajeleit, sőt"... oké. de akkor sem lesz 5870 valami miatt. (ez nem trollkodás, de ha valaki mutat nekem saját példát 5850 OC vs 5870-re, azt mondom oké. de még akkor sem biztos, hogy megleszek győzve!)
sokat gondolkoztam az 5850-en is, szó se róla. de szeretnék végre pár(2-3) évre "elegendő" vga-t venni. 5870/6950-ben én ezt látom. ezen az oldalon
ami nem fog menni, ugyanis igencsak érdekes árazás lett úrrá kis hazánkon(#19166) Raidon
nah, hát a CF az pont, hogy játék függő... akkor neked ésszerű lenne 1 kártyában gondolkodni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19165 üzenetére
nem éri meg akkor már egy jobban 5850
-
Raidon
őstag
válasz
- = Zk = - #19165 üzenetére
Játék... Hát most majd COD MW3 Battlefield 3 Diablo 3
Minden Full-HD ba.
Full-HD ra jól jönne a + teljesítmény. -
Raidon
őstag
válasz
- = Zk = - #19163 üzenetére
Még arra is gondoltam hogy még egy 5770-et beszerezni és CF-be.
De hát teljesítményben nemtom mennyire lenne jó az új VGA-k hoz képest... -
Raidon
őstag
Meg hát az új VGA-árak sincsenek még olyan szinten hogy a pénztárcámat ne terhelné meg.
Nagy játékos lélek vagyok de hát nincs pénz nincs üzlet szitu van.
6770 re azt mondják ua- mint az 5770 csak támogatásilag jobb.
Persze VGA cserét max úgy tudnék kieszközölni hogy eladom a mostanit és picit ráfizetek. -
Raidon
őstag
válasz
- = Zk = - #19159 üzenetére
Csak gyűjtöm az info-t hisz van még amit nem tudok.
Venti vezérléssel nincs bajom meg am semmi gáz a vga-val.
Csak mindig jó tanulni valami újat -
-
Raidon
őstag
Question!
Valaki tud esetleg vmit arról hogy mire jó a VGA BIOS frissítés meg hogy 5770 re van e?
Köszike a válaszokat -
cross56
senior tag
Honnan tudom, h csapágyas a vga ventije? Mert most amikor takarítottam a gépet, megforgattam a ventit és elég érdekes hangja volt
-
zodo
nagyúr
válasz
cross56 #19147 üzenetére
Csak most olvastam a problémádat mert kizárólag a táp választás kérdésben reagáltam.
Szerintem nem.Gigabyte kártya nem volt túl népszerű itt a topikban ha jól tudom.
,de (ha nem mostanság volt) én mindenképp újra húznám a rendszert, friss driverekkel az alapos ház, hardver tisztítás után és ha még ekkor is fenn áll a probléma akkor kellene egy másik (pl.: kölcsönkért) kártyával, tápegységgel megnézni hogy azokkal is ugyanez a helyzet vagy sem.Szerk: Batmobilos kártyára gondoltam, nem tudni neked melyik van.
-
audi100td
nagyúr
-
-
audi100td
nagyúr
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
cross56 #19125 üzenetére
esetleg driver? próbáld meg a legfrisebbet ha nem az van fent
mondjuk ha korábban tartósan ki volt téve ekkora hőmérsékletnek, lehet tönkrement benne valami, valaki pont a napokban írta, hogy pl. csak 85 fokos kondikat használtak ennél a kártyánál
kdavid23: ne is zavarjon, hogy az egy 2 éves hsz
-
cross56
senior tag
Nah megnéztem AIDA64-el mit produkálnak a dolgok, semmi nem ment 100°C fölé, a gép sem búgott nagyon, játszottam tovább és egyszercsak szürke lett a kép a hang befagyott és újraindult a gép.... garancia van a vga-mra, de nem hiszem h azzal lenne a probléma, bár ki tudja. Még valami ötlet?
-
Roliiii
aktív tag
-
-
kdavid23
aktív tag
jó karik ezek, nincsen velük gond
-
audi100td
nagyúr
válasz
Plazmacucci #19118 üzenetére
Biztos, hogy a hűtéssel van a gond?
Az enyém is felment 103 fokra amikor nem volt venti a házamban és nem indult újra a gép, igaz az enyém Silent Cell változat, de azt írtátok ugyanaz a két kártya csak a hűtés más.
-
-
Findzs
addikt
válasz
cross56 #19115 üzenetére
szinte 100%, hogy hőmérsékleti gondok
nyiss meg egy aidat és válaszd a számítógép/érzékelő menüpontot és hagyd nyitva
indítsd el a bf3 -at játsz vele pár percet és alt+tab bill kombóval lépj át az aidára és fogod látni a hőmérsékleti adatokat, na ha ott valamelyik érték 100 fok körűl vagy afölött lesz megvan a bibi
akkor lehet majd nézegetni mi lehet a gond, lehet csak újra kell pasztázni a vga bordáját és odafigyelni rá, hogy megfelelően érintkezzen a mag minden milliméterével
az is lehet, hogy valami más melegszik, pl. alaplapi cuccok
-
audi100td
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #19058 üzenetére
Hát ez a lap már az enyém
-
törölt tag
Hali!
HD5750-es kártyát fel lehet rántani 5770-es szintre ?
Ha igen, és veszek hozzá +egy 5770-est CF-be , akkor az már pirít kafául?
Eyefinity-re jó lenne úgy a kettő? -
Trevi
tag
válasz
Plazmacucci #19108 üzenetére
köszi inkább egy új alaplap + proci + táp csere
-
-
-
Trevi
tag
Vagy adjam el az egész konfigot mert már régi és vegyek inkább egy AM3-as gépet 4 maggal és egy 550w os táppal?
-
Storms
őstag
üdv
Valaki megtenné hogy átírja a kártyám BIOS-át? (XFX 5770 XXX 1GB)
Nagyon hirtelen elkezd felhangosodni ha elinditok egy játékot. Egyszer a hűtést kellene beállítani, másodsorban hogy visszavegye 2D-ben az órajelet, mert gyárilag nem veszi visza csak 600/1300-ra. Innen letölthetitek a BIOS-t. LINK Jelenleg igy néz ki a hőmérséklet: KÉP Köszönöm a segítséget. -
Trevi
tag
Sziasztok tud valaki nekem segíteni!
Van egy MSI 6770 1gb DDR5-ös kártya
És bele szeretném rakni egy 430w-os HKC táppal, Gigabyte alaplappal ,intel pentium D820 2.8ghz-es procival, 160gb sata , DVD RW ide meghajtós , 1.5gb DDR2-es gépbe!
Meghal a vga kártya vagy nem? -
cross56
senior tag
válasz
Plazmacucci #19103 üzenetére
Rendben. Viszont megnéztem játék közben a VGA-t és azt írta, hogy 100%-ig kihasználja a kártyát, szóval itt lesz a gond, mert max 70-80 fokig ment a VGA.
-
-
cross56
senior tag
válasz
Plazmacucci #19101 üzenetére
Így néz ki. Viszont, nem rég raktam be az egyik 12cm-es ventit az elött alapon 29°C-ig is lement a hőmérséklet, most meg a ventivel 42°C. Nem rég lett portalanítva, de talán beporosodhatott megint.
De nem tudom, hogy a ventik elhelyezése jó e, az egyik elöl beszívja a másik hátul meg kifújja a levegőt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest