- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerzsol
aktív tag
Segítségkérés céljából fordulok hozzátok.
Konfigom:
Táp: be quiet! Straight Power E7 450W
Alaplap: Intel DP35DP
CPU: Intel Core 2 Duo E8400
Ram: 4Gb (2x2Gb) Geil Value kit DDR2 800MHz
VGA: Sapphire Radeon HD 6750 1Gb DDR5
HDD: 500Gb Seagate SATA2, 320Gb Samsung SATA2, 160Gb Hitachi SATA1
Monitor: Samsung Syncmaster 2232BW
TV: LG 32LG3000A számítógépem, tökéletesen működik, azonban ha windows alatt vagyok mintha elhúzás (Mint amikor a régi antennás tv-t állítod be és meggörbül a kép) lenne néha a monitor felső 1cm-es vízszintes csíkján, meg néha bevillanna egy -egy vékonyka csík, ezeket a villanásokat, netzés közben, vagy ablakváltásoknál pl két mozilla közötti váltásnál, oldal firssítésnél , új oldal betöltésénél tapasztalom. De ugyanez megvan Googel Chrome alatt is.
Játékok alatt semmi nem érzékelhető, minden tökéletesen megy.
Furmark3D tesztben 2 óra elég erős nagyfelbontású tesztelésben sem érzékeltem hibát és ki sem fagyott a gép.
Újratettem a gépet, de semmi, mintha most is látnám a csíkokat.
Mi lehet ez? A hálózati áramban lenne valami? Vagy az új tápom szórakozik? vagy VGA Hiba (de azt kétlem mert játékoknál semmi, de semmi probléma nincs) A monitorom lenne rossz? Vagy az egyik régi vinyóm halt be és az okoz ilyen (ingadozásokat).
Szerintem nem a monitor a hibás.
Ötletem sincs, fórumon sem tudtak mit mondani.Ez a sztori volt eddig, az elmúlt napokban szórakoztam a géppel. Volt aki azt mondta Driver hiba, Feltettem a gyári telepítő CD-n lévő Drivert, hátha az, de nem, Feltettem mindenből le frisebbet, próbáltam más variációt. Kicseréltem a Tápomat hogy teszteljem mert van elfekvőben egy FSP tápom, de azzal is ugyanezt a hibát csinálta. A alaplapom akkor nézettem meg szervízben amikor cserélték nekem ezt a VGA-t az alap úgy jött vissza hogy "TEST OK". Kicseréltem a túlfeszültség védős elosztót hátha az a hiba oka, próbáltam a lakásban másik 230V-os dugóba bedugni az egész gépet. Nincs változás.
Néha néha látszik csak a bevillanás, de engem zavar. Főpleg akkor látszik ha fullHD filmet nézek TV-n és kikapcsolom a filmet, egyből bevillan a kép.
Volt aki azt mondta a TV-m lehet a rossz, de a képet tökéletesen megjeleníti és Laptoppal összekötve nem csinál ilyen hibát a laptop kijelzőjén.. Nekem egy Samsung 2232BW (1680x1050) monitorom van DVI csatin kötve a VGA-ra és egy 10m-es 1.3-as HDMI-n egy LG 32LG3000 TV (1360x768)...
Nem elviselhetetlen, de zavar hogy van. Mintha néha zajos lennen a kép..
Tapasztalt már valaki hasonló jelenséget?Tudtok mondani programot amivel video féjlban tudom rögzíteni ezt a jelenséget, ami felveszi azt amit én a kijelzőmön látok? Pl ez a program kiszűrheti azt hogy ott nem látszik a jelenség ha ez a monitorom hibája?
köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest