- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz jayjay #37117 üzenetére
Ez a Toxic verzió! Vapor-X hűtővel
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz jayjay #37207 üzenetére
Aha már látom, de szerintem a hűtése ugyan az csak a Toxic még húzott is ez meg alapon van, de ha nincs igazam majd kijavít valaki!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
horvathkrisz
addikt
-
norbx
aktív tag
válasz jayjay #38651 üzenetére
na akkor en is beirom mar.kiraktam a 4870 et az lcd tvre de egy fekete keret van tehat nem teli a kep pedig megadtam neki az 1920x1080 as felbontast hamar full hd a tv akkor nyomjam neki.a 2600xt vel viszont mukodott ugyan ezen a tvn full keppbe xp alatt.
na erre mondjon vki vmit mert hulye vagyokja hdmi kabellel van ossze kotve tehat elvileg at kell hoyg vigye a magas felbontasu kepet.
a tv philips 42pfl9703d-10 ha valaki tud valami okosagot megkoszonnem mert jo lenne a fullhds filmeket nezni a tvn.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.