- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Asztrofotózás
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Bareee
csendes tag
válasz
frigoo #41671 üzenetére
Nekem még az életben nem volt rákötve TV sem HDMI-s nem hagyományos "3db RCA-s szarság)
De kipróbálom.
He letávolítom az eszközt csökkentett módban és ujraindítok minden ok, ha utánna ráismer felrakja drivert ujrainditok ekor jön elő a hiba.
Haverom gépében nem csinál ilyet... mindjuk ő D-sub átalakítóval tolja egy totál más konfigban (nforce4ulrta) -
rumkola
nagyúr
válasz
frigoo #31136 üzenetére
Ígyvan.
Far Cry 2 teszt -
twine
veterán
válasz
frigoo #30453 üzenetére
Magán a tényen nem vitatkozom hogy van ilyen...miért is tenném..biztos hogy van ilyen...
de azt hogy a fólia ilyen szögben maradjon, majd akkor hiszem el, ha elém raksz egy ilyet!
Úgy hogy nincs megtörve, mint ahogyan a képen is látszik, hanem ívben hajlik visszafelé...és úgy is marad
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
frigoo #26877 üzenetére
Az én karim bios moddolva lett, hűtöt cseréltem rajta mikor is beszart visszatettem a gyári hűtést de azt se tökéletesen mert nem volt meg - ilyen ragacsos akármi a memóriákra és csonnt nélkül küldték a választ hogy levásárolhatom az árát ott ahol vettem( ahol dolgozom ).
uh ne parázz.mondjuk mi meg is csikáltuk egy kicsit egy kis árammal uh nem voltak égési nyomok rajta de szikrázott minnt a picsa és igy el sem indult vele a gép, lehet ezért cserélték ki hogy meg se nyikkant
-
foreveryoung
tag
válasz
frigoo #26852 üzenetére
Ha belenéznek tesztpadon, fogják látni, hogy matattad a biost. A gyári bios 128 kb, amit visszatöltöttél valószínűleg csak 64!!!
Radeon Bios Editorral modoltam a biost, Winflash-al visszatöltöttem. Én mondjuk csak a venti fordulatot állítottam át, és az tökéletes lett. Csendes és viszonylag halk.
Xp-n csináltam, és nagyon fontos amit írtam: Vezérlőpult-Területi, nyelvi beéllítások angolra!!! CCC leszed (az se baj ha a driverek is) ATT, Rivatuner, vagy bármi ami használja a VGA-t kikapcsol!!!!
Neked először a "segítő" kártyát kell beraknod, elindítani a gépet. Driver nem kell!!! Csak azzal a kártyával éljen az OP. Kikapcs, bele a döglött kártya, és rátölt a jó bios. Csak NE azt amit Te leszedtél róla, mert az sérült!!!! Keress hozzá új, gyárit a neten. Azt töltsd rá, mentsd el, csinálj másolatot, azt modolgasd. Én igy csináltam és nekem jó. -
foreveryoung
tag
válasz
frigoo #26797 üzenetére
Igen én is így jártam!!!
Leáramtalanítás után elfelejti a bios a fesz értékeket. Nem hittem el a megoldást, de mégiscsak az volt.Kapaszkodj meg!!! A vezérlőpultban a területi beállításokat angolra kell állítani amikor modolod, meg visszatöltöd a biost.
Azóta is tökéletes a kártyám, csak a felélesztéshez kellett egy másik videokártya. Na ott vigyázz még, melyikre töltöd melyik biost!!!
-
19870820
senior tag
válasz
frigoo #20812 üzenetére
szerintem valamilyen szinten benne van már a bétában is.nálam gpu core 500mhz,memoria 750.Ezek alapon nálam 625 és 995.
Gondolom valami ilyesmi lehet a powerplay ha jol sejtemMeg azért az is fura hogy 8.7es driverrel kb 1fokot hütött le ez a nyamvadt szobaventilátor,most 8.8al meg már 64fokos alapon a vga.Ja és ventivezérlést nem modositottam szoval automata.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobilinternet
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest