Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
-pooshy- #23187 üzenetére
Nem lenne baj, ha nem lepne ki, mert ugyan vegigjatszottam mar a crysist, de egy 9600GT-vel. Szepen ment azzal is, de a 4870-el, hat... sokkal szebb a grafika, a szinek es az efektek, hm... sokkal jobb na
Szeretnem ujra vegigjatszni, csak allandoan kilepett. Remelem a 8.8-al nem fog :/
Lehet ez nem ide illik, de valaki tud valami ertelmes megoldast arra, hogy a HalfLife1-et, ha magyarositom, akkor ne lepjen ki? - eredeti -
-
Szatesz
őstag
válasz
-pooshy- #21598 üzenetére
Hát igen én is még nagyban filozok melyiket vegyem mert a 94cm es 215k a 106 cm es 238k ugyan azt tudjak csak 23 ezerrel dragabb a nagyobb gépezni tudom a 94 es kene de utana lehet megbannam hogy nem a 106 cm eset vetem...mar ilyen arnal a 23k nemsok kulonbseg...HD filmeket is akarok rajta majd nezni .....
-
D.Orion
veterán
válasz
-pooshy- #21129 üzenetére
Vagy tudsz normálisan válaszolni vagy maradj csendben... Nincs kedvem senkit se leparasztozni és bunkózni, de te már nagyon közel jársz hozzá... Eléggé újonc vagy még itt és látom nem vagy tisztában a dolgokkal... Ha kérdeznek valamit, akkor vagy válaszolsz rá normálisan vagy sehogy...
-
Ribi
nagyúr
válasz
-pooshy- #21104 üzenetére
En is ájszkjúra várok, de sehol sem kapni. Nincs kedvem huto cserevel szorakozni.
Sosem ertettem miert nem ad ki 2 slotos hutovel 4850-et. olyannal mint a 4870-en van.
Szerintem 5k-val tobbert adnak, senki sem szarakodna huto cserelve. Nem melegedne fel mindegyik annyira, kevesebb lenne a selejt, mindenki jobban jarna.ovics: lesz
-
.Oldman.
tag
válasz
-pooshy- #21104 üzenetére
Nna!
Az opcionális (nem ref.) hűtésű kártyákat sokan szídták az előzőekben. Nekem nincs tapasztalatom, mert alap kártya XML tuninggal nekem elég. Sokan írták, (nem keresem ki az idézetet sry), hogy a Toxic nem volt jó vétel. Sztem ha már annyit áldoz vki, akkor toxic-ra rádobni egy kis pénzt és kijön egy 4870.
Szerintem.. -
tibz03
őstag
válasz
-pooshy- #20993 üzenetére
Ezt kb. a CF tudja a PH!-s teszt szerint.
(#20995) DigitXT: Köszi, hogy megosztottad velünk egyetemi-tanár-szintű matektudásodat.
(#20996) -pooshy-: Ja, akkor bocs.
Azt hittem, sima 4870-ed van.
Így már teljesen hihető és reális az érték.
Csak Crytek (akinek már csak a neve miatt is illene tudni a dolgot) nem hajlandó belátni a száraz tényeket.
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
-pooshy- #20721 üzenetére
Igen rejtett mappa, megis találtam, azonbelül így van nekem: Documents and Settings/user/Local Settings/Application Data/Ati/ACE itt vagyok. A CCC-ben csináltam egy fanspeed nevezetű profilt ezt szerkesztettem! Ahogy fentebb leírták:
<Feature name="FanSpeedProtocol_0">
<Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="50" />ez az a rész lehet valamit elcsesztem, kérlek javíts ki mert nem megy
-
Henryk
aktív tag
válasz
-pooshy- #20678 üzenetére
Jó, de annak mi értelme ha mindkettőn ugyanazt nézem?
Nekem az a lényeg hogy úgy működjön, mint most, tehát a 19es másodlagosnak kiirkálni mindenfélét, a 26oson meg csak játék, net, film stb.
tehát ilyen felállásra keresném a legerősebb megoldást.na ezaz.. nekem játék közben is megy a másik, amin látom közben hogy mi hány fok, meg torrent, nethasználat, meg egyebek futnak rajta, vagy éppen azon is egy másk játékkliens ablakban, így nem kell a másik mögé dugdosni. ehez pedig nem árt egy jó vga, ha mind 2 monitoron játék megy egysszerre
-
TTomax
félisten
válasz
-pooshy- #20613 üzenetére
Nem lehet letölteni...(vagy csak nekem nem)....Guru3D Link...
-
TTomax
félisten
válasz
-pooshy- #20303 üzenetére
Indítsd el a GPUCV szőrös fánkot,és CCC.ben vagy bárhol nézegesd a két kártyát... P45-ben néha néha felugrott 3D-be ez látszott a kb 15 fokos hőmérséklet differencián is,X48-ba mindkét kártya dolgozik,és kb egyformán melegszenek is...a jövő héten szabin vagyok vagyok,és azt hiszem befűtök a 2 radeonnak,lehet elszaladok még egy Q9550-ért...adok az NV tábornak finomat...
-
WesTM
őstag
válasz
-pooshy- #20431 üzenetére
NEM NEm nem az enyém,csak egyik cimborának építettem egy elég komoly vasat a múlt, héten és ma voltam ellenőrízni hogy megy e minden.
Amúgy már ventillátorszabályzást,stb. elkészítettem neki.Nagyon komoly kártya,le a kalappal előtte.
Amúgy köszönöm a jó szándékú segítőkészséget!!!
X2 pedig: NO COMMENT
-
banderasz77
addikt
-
Tomate
veterán
válasz
-pooshy- #20151 üzenetére
3200-3600 az ha úgy megy ahogy az adatlapodon írod akkor bőven elég lesz!
Kleroo: Ár érték arányban a 4850 jobb mint a 70 Bármelyik gyártót veheted mindegyik referencia. Per pill a Gainward a legolcsóbb. A refhűtők elég gyengék, de ezek kiküszöbölhetőek, Pl.: Accelero S1-el., Auras Fridgel. Gyári nem refhűtős karik meg ritkák még idehaza és gondolom drágábbak is!
mod: Friss ropogós hír! Ha tudsz várni ez kell neked!
-
Razermazer
őstag
-
bnss
veterán
válasz
-pooshy- #18876 üzenetére
A két slotos hűtés lényege, hogy kifelé fújja a meleget. 4850-es kártyákból is jönnek a nem ref. hűtős változatok, pl. az IceQ4-es elég pofás, és remélhetőleg elég jól is hűt az a monstrum.
szerk.: a 39k nem is vészes, ha azt vesszük, hogy a ref. hűtős kártyák 30-31k-nál kezdődnek.
-
cizoe
őstag
válasz
-pooshy- #18865 üzenetére
Nincs olyan hogy 0év gar. 2 év gyártói gar van rájuk asszem. Amúgy ha lenne is ilyen hogy 0, iponos gar sem ér sokkal többet...
Recon: Ki tudja hol lesz a garanciám ideje alatt, mondjuk 2 év múlva az ipon... Mostanában hullanak el ezek a cégek, adócsalások, szürkegazdaság, stb.. Nade mostmár tényleg megyek, de magadnál nyírd le te.
-
cizoe
őstag
válasz
-pooshy- #18848 üzenetére
Már Ausztriában is. De ez nem jeleti, hogy vihető, csak azt, hogy előrendelhető.
Szatesz: HÁt majd a 8.8 driver ezt eldönti. Ha később eladod a kártyákat 2db 4870el jobban jársz. Ha megvan már az x48, még egy pont a cf mellett. VIszont mint tudjuk nem épp kezesbárány még mindig a crossfire. Árban kb hsonló, eleinte drága lesz az x2, 95-110 ezer HUF.
-
Bluegene
addikt
válasz
-pooshy- #18708 üzenetére
még annyit h a 8.8-as driverben a crossfire nagyon meg lesz erősítve(a 4870X2 megjelenése miatt, ami hasonló technológia szerint működik, hasonló elven), az eddigi tesztekben még sz*rul működik az embrio állapotú driver miattde azért linkelek
a 4850-es kábé 40%-kal lassabb a GTX 280-tól, viszont a crossfire hoz 50-70% többletet minimum, így viszont 10-30%-kal gyorsabb egy darab GTX 280-tól és 35 ezer forinttal olcsóbb, de lehetsz ökör is és vehetsz gtx 280-ast(látom a lapod igazi crossfire lap), a 4870 20%kal gyorsabb a 4850-től
és mellesleg jobban néz ki az ati(szerintem dögösebb külsejük van)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest