-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
migabi24 #67188 üzenetére
Először ennézést kérek tőled és azoktól is akik olvasni fogják a hozzászólásomat a helyesírási hibákért. Én elhiszem hogy a You Tube erősítőn keresztűl jól szól. De csak a TV hanjához képest. Most néztem a számítógépen hogy mijen a hang minőség de sehol nem találtam. Na most egy hang rendszer annyira szólhat jól amennyire a leggyöngébb ,, láncszem " engedi. Én elhiszem hogy nagyon jó a rendszered( nem írtad hogy sztereó vagy töbcsatornás) de nálad a leggyöngébb láncsem a forrás( You Tube.)Felesleges beruháznod egy média lejátszóra.De! ha tobcsatornás rendszer van ( vagy lesz) akkor bizony már megéri.Mivel optikán csak ( veszteség mentes és tobcsatornás DD,DTS) megy átt akkor a igazi koncert felvételekre kell a média player( főleg a DTS-MA) hangzáshoz. No itt már van hangzás( dinamika,térhatás stb.) Tudom most a hifisták megköveznek. Van több felvételem( Duran DuranACDC,Pink stb.) . Nos ezeknek a minőségit nem hiszem hogy megkapod ott.Csak ennyit ( még egyszer a helyesírásért elnézést.)
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged