Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f8enter
aktív tag
válasz Mezga Aladár #33699 üzenetére
Mégis Pi-vel zenélsz. Nem vagyok nagy profi a témában, de kezdem elveszteni a fonalat. Vegyek egy Pi-t, és azt használjam mindenre, pl. xbmc-vel?
-
f8enter
aktív tag
válasz Mezga Aladár #33697 üzenetére
Ha jól láttam, Popcorn lejátszód van. E mellett használod a pi-t zenére? Egyébként a NASunk azonos gyártóé. Ahhoz keresek lejátszót.
-
f8enter
aktív tag
válasz Warter #33694 üzenetére
Csak zenére nem vennék most semmit. Legrosszabb esetben egy régebbi Android mobilt használnék UPnP lejátszóként, arról meghajtva az aktív hangfalakat (NASról etetve). Azért keresek MP-t, hogy legyen mivel meghajtani az egyetlen és ősöreg analóg képmegjelenítőnket (3M 1024x768 projektor, kb. 10+ éves) + zenét is tudjunk hallgatni egyszerűen a NASról.
-
f8enter
aktív tag
válasz Mezga Aladár #33692 üzenetére
Ha ez ennyire jó és olcsó, mint ahogy írják, miért nem használ "mindenki" ilyent?
-
f8enter
aktív tag
válasz Csabroncka #33688 üzenetére
Volt szerencsém ilyenhez, pontosan tudom, mi a - számomra is jól hallható - különbség. Jelenleg az elsődleges vezérlőelv a bekerülési költség, így a "szép, hogy szól" kategóriában tudok keresgélni a "szépen szól" helyett. Egyébként egy Modecom HFS-120U hangfalpárt fog meghajtani. Egyszer talán lesz egy sokkal jobb MP-em, vagy HTPC-m, de az nem most lesz.
Köszönöm a segítséget -
dgyuri0123
nagyúr
-
Csabroncka
addikt
válasz f8enter #33687 üzenetére
Ahogy más, ez a dolog is szubjektív, én például a telefonomra vagyok igénytelen. Ha ugyan azt a számot nem empé3-ban hallgatod, hanem mondjuk AudioCD-ről (egy erre alkalmas eszközön) meglepődnél mekkora különbségek vannak, nem A zenét élvezed, hanem egyesével az összes komponensét (ének, gitár, zongora stb)
"in medias res"
-
f8enter
aktív tag
válasz dgyuri0123 #33683 üzenetére
Valószínűleg az igényeink és a lehetőségeink is eltérőek. Egy sztereo BT fülessel is tudok élvezni mobilról hallgatott zenét, miközben biciklizem. Nem vagyok audiofil, meg semmilyen fil.
Valószínű az én zenéim ahogy neked megszólalnak, az ricsaj. Valami olyasminek gondolom a helyzetet, mint hogy az Audi a8 nagyon jó autó 30Mért, de emberek széles tömege boldog a 3MFt-os autójával is. Nem igénytelenek, csak a lehetőségeik szerint élnek. Pedig ez minden, csak nem "autózás": Se 4 kerék, se 500+Le, stb, stb... -
Mezga Aladár
veterán
válasz dgyuri0123 #33677 üzenetére
"Zenére inkább egy USB-s DAC"
Ezt egy MP-re kötve gondoltad?
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz darthdenes #33674 üzenetére
Olvasod a fórumot csak a keresőt nem használod.
WD gen2: WD BABF0000NBK
Gen1 wd-t nem vennék már semmi pénzért(akármilyen olcsó is) mert sok mindenen elhasal.
WD gen2 szigorúan csak moddolt fw-vel ajánlható a gyári támogatása egy 0 volt és már régesrég nincs is.ezt is csak akkor teszem ha valakinek nem kell hálózatos lejátszás csak stabil mkv,avi stb lejátszó.
Amennyiben hálózatos lejátszó kell akkor régi WDTV Live [WDBAAN0000BK])de itt már erősen elgondolkodnék egy streaming beszerzésén ha van rá anyagi keret.[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz f8enter #33681 üzenetére
Te tudod, de azt elmondom, hogy az MP3 még egy nagyon jó DAC-al is szarul szól, ha viszont egy alapkategóriás MP-el akarsz ilyet hallgatni, nem lesz benne sok köszönet. Az minden lesz, csak nem zene.
Bocs, nem akartalak megbántani, de szerintem ez az igazság, kipróbáltam kiváncsiságból és tapasztalatból mondom, pedig nem alapkategóriás a cuccom."csak a zene van"
-
törölt tag
WDBABxxxxx = GEN2
WDAVN00xxxx= GEN1.Egyébként WD TV Live néven is találkozhatsz vele hálózati lejátszóként. Szvsz 16k-ból még faragni kéne, hogy megérje, mert a lényegesen erősebb Live Streaming alig drágább használtan, újonnan pedig 27k.
-
f8enter
aktív tag
válasz dgyuri0123 #33679 üzenetére
MP3-ra használnám, és a pénztárcámmal összhangban igyekszem tartani az igényeimet
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz f8enter #33678 üzenetére
O.K. a kezelése megoldott, de a minősége, föként zenére, különösen gyenge. De, ha MP3-at akarsz rajta hallgatni, akkor mindegy mit veszel, mert az úgysem egyenlő a minőséggel. Az FLAC-hoz viszont mindenképpen külső USB-s DAC a megoldás szerintem. Azért is írtam, hogy nem ismerem az igényeidet.
"csak a zene van"
-
f8enter
aktív tag
válasz dgyuri0123 #33677 üzenetére
A vezérlést DLNA-n keresztül oldanám meg, úgy tudom ez egyszerű és lehetséges.
Pl.:
Library: otthoni NAS
Renderer: R6S
és az egészet egy mobiltelefonról vezérlem. Kipróbáltam néhány Android eszközzel, és működött. Remélem ez általános tulajdonság.[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz f8enter #33676 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem jó. A MP-ek többsége csak tv-n keresztül vezérelhető, mert egész egyszerűen nem látod a menüjét, mivel nincs saját kijelzője. Amiben van az kb 100e Ft.
Zenére inkább egy USB-s DAC az, ami már használható minőséget jelent. Nagyon sokfélét árulnak a használtpiacokon, de 18e FT- ból sajna nemigen lehet minőségi darabot kapni, még használtként sem.
Persze nem ismerem az igényeidet, hogy neked mi a fontos?[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
Én a helyedben csak a WD Tv Live Streaming-et venném használtan, mert abban tuti a 23,976 fps is. A korábbi verziókkal még voltak gondok, legalábbis nálam, mert mindegyik volt a birtokomban, azért tudom. Mióta viszont a Streaming van, azóta a kadencia problémák teljesen megszűntek. Van helyette más, de mindegyik MP-nek van valami nyűgje.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
nagyúr
válasz Mezga Aladár #33660 üzenetére
"De láthatod, én csak a popi a2x0 sorozathoz szólók hozzá, eddig csak ez volt-van."
Az lenne a fórumok halála, ha mindenki így tenne. Attól, mert nem volt konkrét birtokodban X eszköz, attól még ismerhetsz az olvasmányaidból rengeteg felhasználói tapasztalatot meg tesztek tömkelegét is. Úgy is lehet okos tanácsot adni, hogy nem volt az adott eszköz konkrétan a kezeid között, mint ahogy annak sem érdemes feltétel nélkül elfogadni a tanácsát, akinek a birtokában van.
-
tau_ba
tag
válasz Csabroncka #33670 üzenetére
Ez az, tehat ha benne van a 256MB, mint a specben, akkor tudja a DTS downmixet is. Az enyemre nem vonatkozik a link (nem stimmel a belso wifi es a sorozatszam sem), de nincs benne 256MB flash emmory es nem tudja a DTS downmixet sem.
-
törölt tag
válasz darthdenes #33666 üzenetére
Alkudj belőle kicsit, 13-at megér Már említettem néhányszor, hogy amíg volt alkalmam használni, nekem tetszett, de rég volt már. Gondolom WD TV gen2-t találtál hasonló áron, amiben Sigma 865x SoC található, minden bizonnyal kadenciahelyes a WD-ben is. Az RTD1185-ös AC Ryan kerek 24,000Hz lejátszó. A Gen2-es WD-re lelkesen fejlesztenek custom fw-t, erről dh66e kolléga tud bővebb felvilágosítást adni, mennyire állja meg a helyét manapság.
Kereshetsz még RTD1186-os Egreat R6s-t, hasonló áron mennek, nagyjából mindenevő lejátszó, jelentősen erősebb hardverrel, mint a WD és Ryan.
[ Szerkesztve ]
-
tau_ba
tag
Bocsi, de meg egy kerdes a Dune HD TV102W tulajokhoz. Leginkabb azoknak a valasza erdekelne, akiknek megy a DTS downmix. Mennyi Flash memory van a lejatszotokban? 128MB v. 256MB?
-
dh66e
veterán
válasz #75912448 #33658 üzenetére
Jól van akkor nem vagyok béna meg vak,túrtam már minden felé de nem leltem.
A jövő termékei nem igazán foglalkoztatnak mert szvsz a régiek is tökéletesen működőképesek elég sokáig és mai napig dolgoznak orosz hon fiai hogy ami nem akaródzik a cégnek azt ők lassanként megoldják.
Úgy gondolom jó lenne egy ilyen általános dune topic meg is csinálnám de márciusig nem nagyon lesz időm ezzel foglalkozni.Nos ha valakinek van kedve tegye meg én meg az orosz pluginokkal hozzájárulok majd az olvasottságához. -
hriska
aktív tag
Bocsi a sok off-ért!
És BBéci , Warter!! Köszi!
-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
hriska
aktív tag
válasz 206 cc #33656 üzenetére
A hangnememet nem kell megválogatni,mert nem írtam semmi sértőt,még ha te úgy is értetted!És ismét egy félreértésem vagyok lusta!Olvastam,és én legalább típusokig eljutottam a választásokban!Tehát nekem ezt ne vesd a szememre,emlékezz az első hozzászólásodra ebben a topikban!Te mindent tudtál mikor megtaláltad ezt a fórumot?Na ezt tartsd légy szíves szem előtt.Egy fórumon az emberek általában kérdéseket tesznek fel,még pedig azért mert válaszokat szeretnének kapni.Ha valaki nem tud hasznosat adni,akkor inkább hagyja nyugalomban a billentyűzetét
Választ kerestem ezen a fórumon,de mint látom tőled hiába várom!Ahelyett hogy leírtad ezt a hozzászólásod,leírhattál volna egy típust is amit kérdeztem!Mert ezt hívják válasznak,Azt a gombot amire rákkattintasz mikor ezt leírod!
Ne haragudj,nem akartalak megbántani!Ezzel lezártam
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz hriska #33653 üzenetére
Ahhoz hogy a kérdésedre választ kapj csak olvasni tudásra van szükség.A kereső használata sem bonyolult.Sajna a lustaság ami egyre inkább jellemző és persze ha valami nem úgy történik már meg is vagy sértődve.
Szóval amikre rákérdeztél már kb. 1000x le lett írva ki lett tárgyalva.A topik nagyrészt ezekről a mp-kről szól megtalálhattad volna a válaszokat.
A hangnemet meg válogasd meg,mert én nem lekezelően,kioktatva szóltam hozzád![ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #33646 üzenetére
Kötözködsz Szerintem ami jó, azt érdemes "reklámozni", ha reklámnak minősül egy szakmai topikban adott válasz, mely adott lejátszó pozitív tulajdonságára épül. Ürülök, ha úgy látod nincs vele vagy a lejátszókkal saját tapasztalatom, legalább válaszolhatsz helyettem a felmerülő kérdésekre.
-
hriska
aktív tag
válasz 206 cc #33648 üzenetére
Már ne haragudj,ha nem tudsz építő jellegű választ adni,akkor inkább ne is szólj hozzá!!!!Szerinted itt mindenki Einstein?
Mi is a címe a topiknak?Nézd már meg légyszíves!!!
Jah,és köszönöm a "segítő" válaszod
Ha nehezedre esik valamit többször is leírni,akkor nézz éát a kérdésen!!Ennyi!Nem telik semmibe!
De ne csak fikázó hozzászólást adj,erre kérlek!
Vannak segítőkész emberek is![ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Srácok egy kèrdès. Van külön dune topic?
-
-
BBéci
legenda
válasz hriska #33641 üzenetére
"De olyan mennyiségű infó van,hogy azt nem egyszerű feldolgozni."
Tehát a kedvedért írjuk le újra, amit már többször megtettünk, tovább szaporítva az amúgy is nagy mennyiségű infót.
Ezt nem gondolhatod komolyan.Ahhoz a tévéhez teljesen felesleges A-400 lejátszót venni, tehát kihúzhatod a listádról.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hriska
aktív tag
válasz Warter #33642 üzenetére
Samsung UE46F6500SS 46" F6500 a TV 3D Full HD
BD és .mkv filmek egyaránt.
Vinyó nem kell,mint írtam Nas-ról menne a dolog.
Digitális kimenet sem jönne rosszul
Wifi sem kell,ki van építve a belső háló kábelen.
Köszi-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
-
hriska
aktív tag
válasz Warter #33640 üzenetére
Ez egy jón tanács,amit meg is tettem elhiheted.De olyan mennyiségű infó van,hogy azt nem egyszerű feldolgozni.
Egyébként hálózatra kötve használnám legfőképp 3d filmekhez.Belső tárhely nem igazán mozgat,arra ott a Nas.-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
-
törölt tag
válasz Mezga Aladár #33633 üzenetére
Nem haragszom, :-) azonban megemlíteném, hogy semmi reklám célzat nem volt, nincs belőle előnyöm. Puszta tények, mellyel vitatkozni sem lehet. Szvsz ha egy MP azonos hardverrel tud kadenciahelyes lejátszást, a többi pedig nem, akkor azok sokkal gyengébbek szoftveresen. Ha pedig bánatod van a lejátszóval, tippelj hol várhatsz leghamarabb javítást, azaz támogatást. Ha egyáltalán várhatsz...
Ezért kerül a MED 2-3x annyiba, mint a többi 1186 lejátszó, ezt fizeted ki a pénztárnál. Nem véletlen írtam, h 25e forint bezárólag ez is jó vételbek számít. Azon viszont nem lepődnék meg ha a jelenlegi az utolsó fw egyike lenne, tudniillik mintha nem nagyon forgalmaznák már.
-
rgeorge
addikt
válasz elodman #33623 üzenetére
Az USB STB-k SCART kimenete jellemzően teljes, azaz akár RGB-t is tud, de a TV-d már nem túl valószínű, hogy tudja az RGB-t. A kerek csatlakozó gondolom az antennabemenet, így csak egy SCART közösítő/switch lehet a megoldás.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
hriska
aktív tag
Sziasztok!
Ezek közül melyiket érdemes választani,és tapasztalataitok alapján melyik miben jobb,ill rosszabb:
-Popcorn Hour A-400 SE,
-Mede8er MED800X3D/WP
-Mede8er MED1000X3D
És nem az árbeli eltérés szeretném kérdezni,hanem konkrét előny-hátrány dolgokat
Vagy ha van esetleg más javaslatotok,azt is szívesen meghallgatom
Előre is köszi-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
Márk
senior tag
válasz #75912448 #33630 üzenetére
Hali!
Ezt jó tudni, a 3D az egyelőre nem játszik, mert sima 2D-s 42 colos Panasonic G20-as plazmám van.
Jól érzem, hogy az O!Play az már manapság elavultnak számít a Realtek RTD1073-as chipsetével?
Márk
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
Márk
senior tag
válasz #75912448 #33628 üzenetére
Hali!
Az Iconbit 26 ezer lenne 2 év garival, a med600 az bő 50%-kal drágább, ő is szimpatikus, de most sajnos max. 27 ezret tudok rászánni.
Gondolom, az O!Play-nél sokkal "okosabb" lesz így is.
Az O!Play-en az Iconbit hackelt firmware-je fut, és nagyon megszerettem, mivel az atyaúristent is lehet vele állítani a feliratokkal kapcsolatban.
Márk
U.I: Egyébként maga az RTD1186-os chipset jónak számít?
[ Szerkesztve ]
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
törölt tag
Egy a sok RTD1186-os lejátszó közül. Ezeket jellemzően akkor éri meg beszerezni, ha 25e forint (70-110 dollár) alatt letudod. Azonos a MED600 hardverével, de mindegyikről elmondható, hogy sokkal gyengébb a szoftverük, támogatásuk és kevesebb a garanciális időtartamuk. Ezért fontos viszonyítani a MED600 itthon megvásárolható árához, hogy ár/értékben ne hozz rossz döntést.
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az Iconbit XDS73D típusú médialejátszójáról?
Egy Asus O! Play HDP-R1-et váltana, ugyanis egyre több mindent nem játszik le, szerintem a viszonylag régi chipsete miatt.
Márk
-
madgie
titán
válasz bigdady #33615 üzenetére
Apple TV 3-ra is csak a Plex hegeszthető fel mkv-hoz, tehát ott is a szervernek kéne dolgoznia (ugyanúgy megfektetné a Brazost), ATV2-n talán JB-vel van más opció is, de ott meg kérdéses, hogy 1080p kimegy-e egyáltalán rajta, no meg tud-e 24p-t (ATV 3 csak 50/60p-n megy).
-
Multibit
nagyúr
válasz elodman #33623 üzenetére
hajaj, szóval még DivX-es játékos se akad?
Szinte mindegyik DivX-képes - európai - DVD-játszón van SCART kimenet. Nem ez a gond, hanem az, hogy a tévéd csak egy darab ilyen SCART csatlakozóval rendelkezik.
Ilyenkor két lehetőséged van:
1. állandóan ki-be ráncigálod és váltogatod a DVD-player és az UPC set top box kábelét
2. Veszel egy SCART közösítőt és azzal küszöbölöd ki a kábelcserét
Sajnos ezek a közösítők sokszor nem funkcionálnak úgy, ahogy kellene, ezért lutri a vásárlásuk. Érdemes alaposan tájékozódni a kínálatot illetően! Neten rendeld meg, így 8 munkanapod van a tesztelésre és rossz esetben a visszaküldésre.A "kerek bemenet" a tévéden egy RCA alzat, ami kompozit video jelet fogad. Ez adja a legrosszabb képminőséget az analog összeköttetések közül. Nem tudom, hogy az UPC STB-ben lévő SCART csatlakozónak mennyire fullos a bekötése, de gondolom azért a kompozitnál jobb. Ugyanez áll a DVD-játékos SCART-bekötésére is (remélhetőleg). Vagyis a helyedben én hanyagolnám a kompozit bemenet használatát.
[ Szerkesztve ]
-
elodman
aktív tag
válasz mivamma #33593 üzenetére
thanx és BÚÉK mivamma és Multibit
a TV valóban jégkorszaki CRT Thomson, egy Scart és egy kerek bemenettel...
hajaj, szóval még DivX-es játékos se akad?
ha infotok lenne, itt léci, ahol már faggattam a kis v. nagyérdeműt:
http://prohardver.hu/tema/dvd_lejatszo_melyiket/friss.html -
arcitec
addikt
válasz 206 cc #33613 üzenetére
Nekem is ez a gondom , előtte mi volt win 7? Feladtam mert már mindent megpróbáltam a lejátszót-t látja a sambával de vissza nem .. Olvastam másnál is a problémát , de megoldással még nem szolgált senki ...
win 8.1 megy nálam ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
törölt tag
válasz darthdenes #33620 üzenetére
Számomra rejtély milyen chipsettel szerelt, így nem tudom a választ sem. A WD Sigma alapú szokott lenni, így feltételezhető, hogy tudja.
#33604) darthdenes
Ez pedig egy kerek 24,000Hz lejátszó.
-
darthdenes
tag
Ez tud kadencia helyes lejátszást?
[link][ Szerkesztve ]
-
holden72
tag
Sziasztok,
A DUNE mediaplayerek támogatja a dőlt karakterek megjelenítését a feliratokban?
Az mkv mellett lévő srt kiterjesztésű fájl tartalmaz ilyet, pl így:
<i>Ezen bizonytalan időjárási körülmények mellett,</i>
mégsem dőlt betűkkel jelenik meg.
TV-303D típusnál próbáltam. Megnéznétek Nálatok mi a helyzet DUNE modell esetében.
Nagyon köszi! -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a notimra a win 8-at és akadt egy kis gondom a MED600-al.Az smb elérés tökéletesen működik..mennek a filmek is, de az NFS csak addig a mappáig jut amiben a filmek vannak oda már nem tudok belépni..van esetleg ötlete valakinek min kellene állítanom??Már próbáltam ha jól érzem mindent módosítani,de nem jövök rá ??...egy hálózati szaki jól jönne az ötleteivel...főleg aki win 8-at is vágja nfs ügyben..206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
pH érték
aktív tag
Sziasztok!
Milyen medialejátszót ajánlotok, ami tud külső vinyót is beolvasni, illetve kezeli és elindítja a dvd formátumban lementett filmeket. Értem ezalatt, hogy a video ts mappában nem kell külön a vob fájlokat elindítani, hanem lejátssza az egészet egyben és a menü is működik. Ha iso-t is kezel az még jobb.
Az eddigi hozzászólások alapján a Dune HD TV-101 -t nézegettem. (közben rájöttem, hogy már 102 van forgalomban)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Milyen media lejatszót erdemes venni legolcsobban ami még ki bir szolgalni egy Panasonic ST60-at? (Bd ill 3d)? Kesobb esetleg erosito es hangfalak is szóba johetnek.
-
nfsu17
veterán
válasz wolfman #33605 üzenetére
a dune 303d-m wifin frissítettem még az elején.
ahol most vagyok a szobában, itt van a router.
a másik szobában volt a tévé, meg a dune.
jó hangulatban, olyan 2MB/s-et tudott (G router), még a 720p-k egész jól mentek.
gondoltam egyet és rányomtam a frissítésre. nem volt valami gyors a letöltés, de végigment és befejezte és azóta is azt a firmw-t használom.
most már egy szobában van a tévé+router+net, így többet nem kell már szerencsére wifin csinálnom semmit.
de a dune nem felejtette el a beállításokat úgy emlékszem, tehát minden maradt a régiben, a wifi jelszava is.
de ha nem így lenne cáfoljatok meg, rég volt már az. -
wolfman
veterán
Frissítettetek már WiFin keresztül firmware-t???
Nekem összekutyulta az egész rendszert és nem tudta befejezni a folyamatot, mivel a friss firmware már nem ismerte a jelszót. Most rádugtam a netet és befejezte, működik minden.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
darthdenes
tag
Megéri még Ac ryan playon hd2 mini venni. Van most itt 15e. Mkv nézek x60plazmán. Optikán vagy coaxon küldjön ki hangot, hálozati lejátszás nem igazán érdekel. Viszont ez tud 23,976 kitolni képet vagy csak 24hz-en?
Illetve ennek tesztelésére, hogy mennyire zavarhat a 24hz reccenés 40ms jó e lg bd550hez viszonyítani. Blu ray lemezről tudja a 24hz, gondolom ez még nem 23,976 tolja ki. Sajnos mint fentebb írtam, mkvnál nem működik ez. -
Slem
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok