Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hriska
aktív tag
Bocsi a sok off-ért!
És BBéci , Warter!! Köszi!
-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
hriska
aktív tag
válasz 206 cc #33656 üzenetére
A hangnememet nem kell megválogatni,mert nem írtam semmi sértőt,még ha te úgy is értetted!És ismét egy félreértésem vagyok lusta!Olvastam,és én legalább típusokig eljutottam a választásokban!Tehát nekem ezt ne vesd a szememre,emlékezz az első hozzászólásodra ebben a topikban!Te mindent tudtál mikor megtaláltad ezt a fórumot?Na ezt tartsd légy szíves szem előtt.Egy fórumon az emberek általában kérdéseket tesznek fel,még pedig azért mert válaszokat szeretnének kapni.Ha valaki nem tud hasznosat adni,akkor inkább hagyja nyugalomban a billentyűzetét
Választ kerestem ezen a fórumon,de mint látom tőled hiába várom!Ahelyett hogy leírtad ezt a hozzászólásod,leírhattál volna egy típust is amit kérdeztem!Mert ezt hívják válasznak,Azt a gombot amire rákkattintasz mikor ezt leírod!
Ne haragudj,nem akartalak megbántani!Ezzel lezártam
[ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
válasz 206 cc #33648 üzenetére
Már ne haragudj,ha nem tudsz építő jellegű választ adni,akkor inkább ne is szólj hozzá!!!!Szerinted itt mindenki Einstein?
Mi is a címe a topiknak?Nézd már meg légyszíves!!!
Jah,és köszönöm a "segítő" válaszod
Ha nehezedre esik valamit többször is leírni,akkor nézz éát a kérdésen!!Ennyi!Nem telik semmibe!
De ne csak fikázó hozzászólást adj,erre kérlek!
Vannak segítőkész emberek is![ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
válasz Warter #33642 üzenetére
Samsung UE46F6500SS 46" F6500 a TV 3D Full HD
BD és .mkv filmek egyaránt.
Vinyó nem kell,mint írtam Nas-ról menne a dolog.
Digitális kimenet sem jönne rosszul
Wifi sem kell,ki van építve a belső háló kábelen.
Köszi-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
hriska
aktív tag
válasz Warter #33640 üzenetére
Ez egy jón tanács,amit meg is tettem elhiheted.De olyan mennyiségű infó van,hogy azt nem egyszerű feldolgozni.
Egyébként hálózatra kötve használnám legfőképp 3d filmekhez.Belső tárhely nem igazán mozgat,arra ott a Nas.-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
hriska
aktív tag
Sziasztok!
Ezek közül melyiket érdemes választani,és tapasztalataitok alapján melyik miben jobb,ill rosszabb:
-Popcorn Hour A-400 SE,
-Mede8er MED800X3D/WP
-Mede8er MED1000X3D
És nem az árbeli eltérés szeretném kérdezni,hanem konkrét előny-hátrány dolgokat
Vagy ha van esetleg más javaslatotok,azt is szívesen meghallgatom
Előre is köszi-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
hriska
aktív tag
Sziasztok!
Ettől az eladótól,és ebből a választékból tudnék különböző okok miatt (hibás termék becserélése) egy médialejátszót szerezni.
Tudnátok ezek közül valamit ajánlani?3D nem égető,a lényeg hogy mkv.-t vigyen,esetleg netzni lehessen,hálózatba lehessen kötni (Nas-ról filmet lejátszani).Kb:40-45000 pízKöszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest