Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz MaxxDamage #36725 üzenetére
Szia!
Jól értem,hogy mp-t nem akarsz venni,de mkv-k tárolásához keresel jobb alternatívát??...mit is szeretnél pontosan??206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz honlaca #35099 üzenetére
Én ajánlom a MED-et.Ár/érték arányban szerintem a legjobb mp.Példásan jó szoftveres támogatás,szerintem jobb képminőség a WD-től.Az említett formátumokat mind jól kezeli jó 3D megjelenítés.A kivitelezés minősége jó,szerény ugyan a dobozka megjelenése és a távirányító is lehetne jobban átgondolt de megszokható.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz hanolfe #34258 üzenetére
Már szinte minden filmből van lehetőség beszerezni különféle kódolású változatot.Az ár/érték arányt nézve talán az egyik legjobb lejátszó a piacon a MED600...vedd meg nyugodtan.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz hriska #33653 üzenetére
Ahhoz hogy a kérdésedre választ kapj csak olvasni tudásra van szükség.A kereső használata sem bonyolult.Sajna a lustaság ami egyre inkább jellemző és persze ha valami nem úgy történik már meg is vagy sértődve.
Szóval amikre rákérdeztél már kb. 1000x le lett írva ki lett tárgyalva.A topik nagyrészt ezekről a mp-kről szól megtalálhattad volna a válaszokat.
A hangnemet meg válogasd meg,mert én nem lekezelően,kioktatva szóltam hozzád![ Szerkesztve ]
-
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a notimra a win 8-at és akadt egy kis gondom a MED600-al.Az smb elérés tökéletesen működik..mennek a filmek is, de az NFS csak addig a mappáig jut amiben a filmek vannak oda már nem tudok belépni..van esetleg ötlete valakinek min kellene állítanom??Már próbáltam ha jól érzem mindent módosítani,de nem jövök rá ??...egy hálózati szaki jól jönne az ötleteivel...főleg aki win 8-at is vágja nfs ügyben..206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz CrAck69 #30743 üzenetére
Szia!
Itt az LG tv topic biztos több infót kaphatsz..206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
206 cc
senior tag
válasz Black Phone #27489 üzenetére
kék állatos...ööö...az a Hugó a viziló !
-
206 cc
senior tag
válasz robesz26 #27353 üzenetére
Amit írsz az rendben(8 nap),de nincs köze a te vásárlásodhoz.Mellesleg így van, még bukod a pk-t is és rendelhetsz esetleg máshol ahol még egy pk-t fizetsz...na most megér több ezer ft-ot az a két fólia???
Egy hónap múva nem is emlékszel a csomagolásra...gari meg van így is!!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz Gergőke88 #27350 üzenetére
hmmm...én sem szívesen veszek használt cuccot új áron,de ha a két műanyag fólia a hiba nem biztos hogy vacakolnék vele...
Lehet aki csomagolta csak levette a raktári polcról és kiküldte neked....a doboza le volt ragasztva,mert akkor az hibázott aki visszavette...
anno nálunk is volt hogy visszavett terméket adtunk el,de ilyenkor felhívtuk a vásárló figyelmét és adtunk hozzá vmi ajándékot,kedvezményt...a visszavételnél persze le volt ellenőrizve hogy hibátlan és minden tartozéka megvan...kivétel apróbb csomagoló anyagok...és utána meg volt jelölve a doboz hogy már bontott...[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Egyszerűbb lenne egy gurulós tv állványt venni és oda tolod a tv-t ahová jól esik...már ha nem falon van
-
206 cc
senior tag
válasz HarryDEC #27222 üzenetére
Egy 46"ES7000 most,de van mellé egy projektorom is.Most gondolkozom BBéci postjai alapján kipróbálnék egy plazmát is ...réges-régen volt, de az nem húzta csak pár hónapig olyan vacak volt az sd adás rajta.Illetve simán eladható lett volna dizájnosabb hősugárzónak....persze ez már a múlté.
-
206 cc
senior tag
Én viszont pont azért vettem egy 3D-s tv-t illetve egy mede8er 600-as mediaplayert mert az egyik legnagyobb találmánynak tartom a 3D-t.Jó minőségű tv-vel és igazi pl.Avatar BD3D-n hihetetlen a látványvilág,persze csak szigorúan full HD 3D-vel értem...hagyjuk már a kókány hsbs,uo verziókat!!!!
Én pont azt nem értem hogy ez az egyetlen igazi újdonság a tv-k fejlesztésében és mindenki a net,youtube,fuso,skype fícsörökért van oda ami már ezer éve benne a okostelóba,tabletbe,pc-be....mert ez mekkora hype a tv-be??!!!
Akkora jó dolog netezni a tv-n???...na ne főleg a kínlódós távval?? ...van billentyűzetem,de egyszer sem ültem még le a tv elő a net miatt.A skype..na az megint egy nevetséges a tv-vel...számomra ezerszer használhatóbb a google talk és a tablet verziója...jövök megyek azt mutatok meg közben amit akarok a tablet kamerájával vagy a note telómmal.Youtube...hmmm...ez szintén egyszerűbb a tablettel vagy pc-vel,okostelóval.A fuso...talán ez az egyetlen amit ha frissítenének már a filmbázisra értem...és nem kellene mókolni vele -nálam működik- még használnám is-néha meg is teszem...de itt is a "távoli ismerőseimtől" hallott torrentezés és egyéb ingyen netes filmek kb ezer évvel vannak előrébb.
Szóval én szemszögemból furcsa ezt olvasni hogy így meg úgy nem érdekel a 3D.
Érdeklődnék ezen emberkéktől mi okozza a csalódást??...én majd eldobtam agyam mikor az Avatarban pl, megjelentek az első állatok a növényeket szinte meg tudtam fogni a bogarak lepkék körülöttem repkedtek...mi ezen a NEM látványos???
Ez persze csak az én véleményem..szóval béke!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ma volt...van...időm végre összehozni a mede8er 600-at és az itthoni hálózatot.Igazából most ott tartok hogy a 600-ra feltéve a friss firmware 03.15-i...a 2 TB-s vinyó leformázva ext3-ra.A 600-on a net működik rendben ...most a hálózati részét állítanám be.Mit, hogyan, miként kellene mert win8-am van és szinte semmi leírást nem találtam ehhez.Az nfs szerverrel kísérleteznek de win8-ra nem is találok progit?...igazából csak az lenne a fontos hogy a vinyóra rá tudjak másolni pár BD-t..206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz kemcso #26507 üzenetére
Igen olvastam ezt...de mivel 20/1Mb netem van .....itt ez a max még vagy 5 évig....beállítom a leírtaknak megfelelően és gondolom OK lesz...
Az izgat csak amit TCr kolléga tegnap végigjárt,hogy érdemesebb ext3-ra formázni a vinyót...jobb torrent kezelés,kisebb proci terhelés...
ööö...ha ext3 akkor milyen driver kellene win8-hoz hogy tudjak rá másolni?...usb-s külső házban levő hdd-ről lenne szó.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Azt tudom,hogy van benne kliens és a beállítása is megyeget...csak az a kérdés akkor mi legyen a hdd-vel?!
TCr ok..olvasom a tegnapot!
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
-
206 cc
senior tag
válasz Bandikut #26496 üzenetére
Akkor formázzam nyugodtan ntfs-re...tudom illetve gondoltam,hogy ha ext3-ra formázom csak hálózaton tudnék rá másolni.Amennyiben ntfs-re formázom biztosan jól működik majd a mede8er-re rádugva?nem terheli így jobban a procit?
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Mede8er MED600X3D-t ma érkezik meg hozzá egy 2TB-s hdd.Milyen formátumra érdemes formázni a hdd-t hogyha mkv.,BD ,3DBD filmeket nézek majd rajta....vagy formázza maga a lejátszó a vinyót...???Máshoz nem lesz használva a hdd csak a lejátszóhoz.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Egy Mede8er MED600X3D-t szeretnék beszerezni.Kifejezetten 3D BD,BD-re lenne használva...van esetleg kritérium a hozzá beszerzendő hdd tekintetében?...csak 2.5"-os vinyót szeretnék....500-750GB méretben gondolkozom.Mennyire legyen gyors,puffer méret stb...???
Jól tudom ,hogy a MED600-al lehet torrentezni....ez mennyire használható benne?...ezekre esetleg van valakinek tanácsa??206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Hosszú utánjárás eredményeként egy Mede8er MED600X3D-t szeretnék beszerezni.Kifejezetten 3D BD,BD-re lenne használva...van esetleg kritérium a hozzá beszerzendő hdd tekintetében?...csak 2.5"-os vinyót szeretnék....500-750GB méretben gondolkozom.Mennyire legyen gyors,puffer méret stb...???
Jól tudom ,hogy a MED600-al lehet torrentezni....ez mennyire használható benne?... illetve 3DBD iso-t is kezeli?...menűből jó nekem az egyszerű is...ezek fontosak nekem.
Köszi előre az infókat!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
kicsit off...
erről tudna vki infókat.A 3D-t támogatja és lehet csatlakoztatni külső lejátszóként tv-hez bár ez lehet csak samura igaz?!....de tv esetében mivel csak usb 2.0 kimenet van rajta hogyan működhet a fullhd 3D??...vagy ez csak pc -noti- esetén valósítható meg ?..már ha támogatja a számítógép video kártyája?[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz #75912448 #19660 üzenetére
Szia!
Nagyon köszi..keresek tesztet róla...
Visszanézve találtam pár 3D-re alkalmas playert...azokat is nézegetem.Gondolom az abszolút befutó a Popcorn A400 de az már nekem drága...
Esetleg érdemes még várni hát ha jelenik meg más cégnek is lejátszója...nem ismerem a ezt a piacot??!!...egyáltalán kik jöhetnek itt szóba mint említésre méltó márkák??..206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Na csak megtaláltam a nekem fontos topikot és látom BBéci nagy úr itt is aktív!!
Szóval full hd 3D képes lejátszót szeretnék venni.
Érdeklődnék mik az ajánlatok kedves topiktársak?!...közelebbi infóként 40.000.-ig keresgélek.
Köszönettel!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest