Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
st3v3np3t3r #239 üzenetére
Villog igen néha ha pihen akkor is, de érdekes nem mindig. Van, hogy megnyomom egyszer fent, be, majd megint ki, és nem villog utána.
-
Peaceliker
addikt
válasz
st3v3np3t3r #239 üzenetére
default villog, armoryban (settings/lightning) kikapcsolható.
-
Napost.... kérdés: Másnál is villog az joy-ok rgb világítása kikapcsolt állapotban ha töltőre van csatlakoztatva az Ally?
Más: Megjött tegnap az 1TB-os SSD, cserére került a gyári 512es
az Asus jóváhagyásával itthon :)
Személyes használatomról faragok egy Logoutos blogot... már készülget... Eddigi tapasztalataim nem rosszak, de nem akarom lespoilerezni a blogom
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #236 üzenetére
Hat nem,ennyi ido alatt mar kinabol is ideer
Varok meg max januarig,ha nem valtozik semmi,akkor vissza kerem az arat.Lehet mar valaki zsebrevagta vagy kitudja…
-
Gubu0101
veterán
válasz
Peaceliker #232 üzenetére
Nem is volt mostansag bekapcsolva,most is a frissitesek miatt kapcsoltam be.Kb havonta jon 1-2 bios
Varnam mar a dock-ot amit rendeltem, 21.-en lesz egy honapja,hogy a hataron csucsul pedig nemetbol jott
Mar megvan hozza a bill,eger mar csak a dock kellene es mehetne a jatek a tv-n.
-
Tomasonda
tag
válasz
st3v3np3t3r #211 üzenetére
kicsit engem is félrevezettek a videókban látottak, de 900-1080p ben játszok szinte mindent, javarészt mid beállításokkal, és 45-60 fps között. Persze mindezt kábelen 30w-on. Akksiról 15w és 720p, de nagyon játék függő
-
Gubu0101
veterán
Ismet egy bios frissites 335
Nagyon surun nyomjak kifele az uj biosokat.
-
Peaceliker
addikt
Én amikor MM ban kézbe vettem rosszul lettem, hogy ez mekkora tré... Iszonyat kényelmetlen nekem. Haver mutatta övét 3d nyomi grippel, ezzel tudott rábeszélni erre a gépre. Deck az sokkal kényelmesebb. Bár az sem olyan jó, mint switch skull and co crystal gripben....
De velem lehet a baj. Switch is sokaknak jó, én grip nélkül fél órát nem bírtam kézben tartani.
Amúgy hő nálam nem izgi, 10W on tolom amit csak lehet, nekem ne fél órát menjenmondjuk hajtom dokkolva is, de mivel nem fogom játékokat állítgatni két üzem között nem fognak zabálni
-
Mrdevil
addikt
Én úgy döntöttem nem akarok rá rakni semmi grip félét, jobban le tudja adni a hőt a kis cucc, hiába nem takarja el a ventiket. A fogása meg így nekem nagyon kényelmes, kézre áll. Persze más tészta lenne, ha hurcibálnám.
-
Peaceliker
addikt
Na berendeltem skull and co gripcaset (meg táskát). Kíváncsi leszek rá. Switch cuccok hihetetlen szuper, mintha bele öntötték volna az ember kezébe a gépet vele.
Ez nem tűnik annyira magasnak markolat részet, de videók alapján Deck fora, méret, az pedig kényelmes volt. Mesélem majd ha megérkezett.
Most egy 3d nyomtatott cucc van markolatra ragasztva és ugyan sokkal jobb így, mit gyárilag, de azért nem hibátlan a kényelem nekem. -
Napost....Meghozta a jézuska az Ally-t
Hát, ezt még nagyon szoknom kell
-
Peaceliker
addikt
Ha esetleg valaki bele fut olyan gripcase be, amitől a markolat esze normális lesz, az szóljon. Egyelőre mind elég kaki amit találtam. Most egy 3d nyomtatott cucc van nekem rajta, de nem a kedvencem
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Peaceliker #224 üzenetére
elhiszem én is így vagyok vele, naivan azt gondoltam menni fog, de tévedtem
-
Peaceliker
addikt
válasz
Lacielvtárs #223 üzenetére
Én még switch en próbáltam crysis-t... Nem nagyon sikerült 10p nél többet bele tenni, pedig nagyon szerettem volna
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #222 üzenetére
Én is így tettem. Kipróbáltam az Fpst de gyorsan meggondoltam magam
-
válasz
Lacielvtárs #221 üzenetére
Szerintem az FPS gameket nem fogom rajta erőltetni
bár anno xbox one-on elég sokáig eljutottam a destiny2ben
De leginkább autósokat fogok tolni rajta... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #220 üzenetére
azért ne feledkezz meg a kontroller irányításról ha eddig a laptopon egér billentyűzet kombóval nyomtad
-
válasz
Peaceliker #219 üzenetére
Én laptopozok, korábban egy tuf gaminget nyúztam 3050el, most egy hp victust nyúzok 4050el
Nekem elsősorba majd melóba kell, mert az össz munkaidőmben sokszor több az effektív szabadidőm mint az aktív munkavegzés
és a tv-ben sem mindig van normális nézhető sűsor, így legalább pár játékban tudok majd haladni, meghát számomra ez mobilisabb lesz mint a laptop cipelése...
Meg jobban fogom érezni magam majd az 1tb-os belső tárhellyel is
mert rendeltem egy 1tb-os ssd-t az 512es helyett...
-
Peaceliker
addikt
válasz
st3v3np3t3r #218 üzenetére
A benchmarkba nem tudott annyival többet. Amúgy pc m és ally t is lehetne még tweekelni, az is igaz, de nem érdekel ennyire ez a része (már.. Öreg vagyok már
).
Ami biztos, hogy amit tud d4 alatt az nekem tök elég és már Steam deck is 3x gyorsabban töltött portálozás alatt, mint gépem.amúgy ssd és memória sebességben is elég ügyes sztem a kis kütyü.
És igen, azt nem szabad elfelejteni, hogy asztali gép bekajál vagy 200W ot, ez meg 30at sem... Bár ha kanócon van, nem sokkal mobilusabb, mint gépem, az is igaz
Nade ha kell jön velem, meg akár 2 meeting között lehet picit nyomni vele, én élem -
válasz
Peaceliker #216 üzenetére
-
Mrdevil
addikt
Én csak kanocon használom, és semmit nem tolok kB 720p/lowon. Mindent felnyomok a francba amit bír. És bír is szépen dolgokat a legnagyobb meglepetésemre hál istennek. Rengeteg játékot végig vittem már rajta.
Jó ez, szeretem....
-
Peaceliker
addikt
válasz
st3v3np3t3r #215 üzenetére
Pont ma néztem össze a (ma már) fing pc-mmel.
Az látszik, hogy CPU ban Z1E kb 2x jobb, GPU-ban a gyengébb fajta 3GB-os 1060am picit elveri. Ezt amúgy kanócról tudja, akkuról még max tdp mellett is gyengébb lenne, de azt nem is néztem, ez is csak érdekeség volt számomra.
-
válasz
Peaceliker #214 üzenetére
Ehhez a gepigeny.hu adatbázisát venném alapul, ámde az oldal nem igen naprakész, így csak a neten fellelhető performance tesztekre tudok hivatkozni, hogy a z1 extreme és a 780m melyik alternatív hardverhez áll közelebb...
Amit találtam, a z1 extreme cpu elvileg az i9-12900hk, a 780m meg az rx 470-hez, már ha lehet hinni a teszteknek...Mondjuk nyilván az üzemidő is lényeg, bár a magyar videókból kiderült, hogy 1.5-2óra ami erős kompromiszumokkal kihozható lehet.
-
Peaceliker
addikt
válasz
st3v3np3t3r #213 üzenetére
Nade még mindig nem tudni, hogy játékidő, akkuról mennyire fontos
ha nem az akkor mehet akár 1080p med+ 60fps, nyilván azt nem 10w al. Ha kanócon van akkor fene tudja mi is kijöhet 30w al.
Ha kell hogy 2 óra+ t menjen akkor 720p 45fps lock és amit lehet low-ra, fsr2+balanced beállítás meg a 10w limit. Amúgy még így sem ronda sztem -
válasz
Peaceliker #212 üzenetére
Én a division 2-őt meg a diablo3at anno 720p low-on játszottam ki a matebook15 laptopomon
nekem a kompromisszum nem akadály
én nem vagyok az sírós gamer, hogy miért 100+fps
ha min.30 de plafon 60 között mozog az nekem bőven elég, én elvagyok low-med grafikán is... anno a dos-os meg régebbi winfos játékoknál még ennyit sem lehetett állítani
-
Peaceliker
addikt
válasz
st3v3np3t3r #211 üzenetére
Diablo nagyon szépet is tud rajta, csak akkor benne van hogy 1 óra sem lesz amit akkurol megy. Ha kell 2 óra akkor med-low 720p 10w tdp limit. Meg van amit lejjebb kell húzni. Nyilván ilyenkor monitoron ronda de 7" on élhető. Ez ilyen móka sajna, nincs ingyen vacsora
-
válasz
Lacielvtárs #210 üzenetére
Én is ezt a max 60fps-t céloznám meg, de én kibékülök 720p-vel is :) de az a több videóban látott low grafikán hasonlíthatások nekem annyira negatív hatást generált... az árnyékminőségét foghúzás nélkül is low-on használnám
Céljátékok:
Diablo 3-4, Forza Horizon 4, Division 1-2,The Last of Us part1, meg hasonlók....esetleg némi retro kategóriás játékok...Tárhelyről egyeztettem az Asus Supporttal, kicserném egy 1TB-osra a gyári 512est, azt írták, hogy ha nem sérül a burkolat, akkor lehet... poén, az asus honlapján a szervizelési leírás az ssd cserét taglalja
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #208 üzenetére
játéka válogatja a beállításokat, de a legsimább élmény azon a beállításon van.
bár régebbi játékok nálam mennek "full garfiika" és AMD FSR mellett és full hd felbontáson, igaz 60 FPS-re lockolom
de érdemes próbálgatni állítani mert nagyon jó élményt lehet belőle kihozni, de én úgy tapasztaltam, nincs standard, érdemes minden játékot egyesével beállítgatniPeaceliker: plusz egy, mert valóban a jobb teljesítmény lényegesen kevesebb üzemidőt ad akkuról
-
Peaceliker
addikt
válasz
st3v3np3t3r #208 üzenetére
Feljebb lehet menni. Kérdés csak annyi, hogy mennyi fps-hez és üzemidőhöz ragaszkodik az ember.
-
Sziasztok, pár nap múlva megérkezik a ROG Ally-m
egy HP Victus 16 mellé
Általánosságban mik a tapasztalatok játékok terén? Tényleg szükséges a 720p/low beállítás vagy kicsit lehet majd fejjebb menni a grafikával?
-
kliszi
senior tag
Ami a steam deckhez jó az erre is jó szerintetek ? [link]
-
kliszi
senior tag
Magyar webshopbol vennék valamilyen hub-ot ami max sebességgel tölt . Nem tudom hogy melyik a megfelelő !
-
kliszi
senior tag
válasz
Lacielvtárs #201 üzenetére
Köszi a választ ! Szerintetek melyik az a hub ami engedi tölteni max sebességgel ? Honnan érdemes rendelni és melyiket ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Tesla topik
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T495s 27% ÁFA 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest