Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
erre en is kivancsi vagyok hogy alakul a hasznalt piac, en maximalisan meg vagyok vele elegedve, sztem nem veletlen ha kevesebb az elado hasznalt.
az mondjuk durva h most 380 az uj ara. 315el indult juliusban ha jol emlekszem.
( tudom forint/ eur)
-
axlfsi
veterán
Jó kérdés, ... sajnos egy rossz szokásom valószínűleg, hogy az ilyen vásárlásokkal (halmozással) kompenzálok egyéb dolgokat... (?)
... de alapvetően az egész hiányérzetem, amit próbál kompenzálni egy ilyen konzol, az a gyerekkorom (80-90'-es évek), amikor nem tehettem meg, hogy legyen minden ilyen jóság a kezemben, csak egy ZX80-am volt (igaz, nagyon szerettem). Azt hittem több időm lesz játszani vele, de egyéb elfoglaltágok, családi problémák miatt, az idei év úgy elröpült, hogy valami brutál módon, ... de tudod, hogy van ez; nem adom fel és próbálom hinni, hogy majd "holnapután" több időm lesz és akkor meg milyen jó előkapni, ha csak 1 órára is (XSX, PS5 is porosodik már egy ideje, utóbbi 2+ éve van meg és abban sincs összesen 24h játék sem, gyakorlatilag vadiúj "men's cave" díszelem a nagy TV alatt... hja, a PS Portal-t se csomagoltam még ki február óta
).
Ez van, ... még mindig jobb, mintha elkurváznám, pókerezném, kocsmáznám (ugye?...vagy?)
-
axlfsi
veterán
Ally X megjelent már a használtpiacon? ... milyen (jó) áron lehet már ráfutni, ha igen?
(vettem fél éve egy Z1 Extreme-t, de kb 6 órát se játszottam vele... aztán már ingerenciám van megnézni az újat
)
-
Semin
őstag
Bár nem követem az Ally árát ez nekem jó akciónak tűnik
(Felbontott!!)ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme) - Konzol | Alza.hu - 174 790 Ft
-
-
amoartus
csendes tag
Gondolkodom használt ROG Ally vásárlásán. Nem tudom, hogy akik vásároltatok használtan, volt-e tapasztalatotok gyári visszaállításban. Azt mindenképp szeretném elvégezni, de kétes dolgokat olvastam redditen. Van akinek megáll a reset, nem sikerül az újratelepítés stb. Ti tapasztaltatok hasonlót?
Ha jól tudom, akkor a bios-ból lehet elvégezni a visszaállítást úgy, hogy a megfelelő driverek is visszakerüljenek rá. -
icemad
nagyúr
válasz
Dani3457 #1581 üzenetére
Másik topikból másolom ide ezt. Segíteni nem fog semmit, de érdekes szerintem :
"A legjobb példa a Fortnite, mint UE5-ös játék (legújabb verziót használja)...Nanite és Lumen részecskék és fények-árnyékok...stb stb....minden van benne.
PC-n egyszerűen magas /grafikai beállítás(tól és felfelé), és kb lehetetlen fps drop mentesre belőni.....bármit állítok és butitok rakta, mindig akadozik teljesen random módon....de persze mindig fontos szituban...és mindegy hogy GTX1650 vagy RTX3060 vagy RTX4070 van a gépben...és mindegy hogy 6 magos 6 szálas vagy annál jobb CPU van mellettük.....mindent végigpróbáltunk, akkor is beakadozik....win10 SSD-n....játék SSD-n.....a gép villámgyors...full leállítás (nem alvó mód !) után is 15 mp a win betöltés gombnyomástól....stb...driverek frissek, nVidia driver okosan és tudatosan beállítva...stb.
Bármit csinálok...PC-n a Fortnite sántikál.
Még 1080p performance módban kapcsolva DLSS perfomrnace-ot is be be akad a játék, de úgy, hogy fix 240 fps-ról rottyant 30-ra, aztán vissza....ha nem korlátozom az fps-t akkor zárt helyeken 440-600-as értékeket is mutat...de onnan is droppol 20-ra ha ő "úgy gondolja" ....nem mintha azt a a pár textúrát már nem rakta volna zsebre előtte Vramba....stb stb...számomra ez érthetetlen." -
YarisTS
csendes tag
Asus storeban 199.990 Ft a Z1 Extreme 3 év garival.
Nekem a sima Z1 valami Windows frissítés után használhatatlanul lassú lett. Majd valamikor nekiállok visszaállítani és letiltani a frissítéseket, ahogy ajánlottátok fentebb. Eddig nem volt ilyen problémám, pedig már nagyjából egy éve van ilyen 'konzolom' is.
-
Dani3457
tag
Sziasztok
Mai nap jutottam hozzá a masinához, egy olyan kérdésem lenne hogy játék közbe (fortnite) valamiért 0% kihasználtság ír a gpu terhelés alatt a cpu meg 60% körül .
driverek fent vannak szóval tanácstalan vagyok ..
Z1 extreme -
válasz
VincentVG #1576 üzenetére
Szarnak rá. Kézzel beadod a 780M drivert és tökéletesen működik. Nincs mit reszeljenek rajta. Szerintem az egyik szoftveres csapatnak mellékes meló, hogy 2-3 havonta össze lapátolja a telepítő csomagot Ally gépekre.
Most megnéztem, a Lenovonál még rosszabb a helyzet, ott májusi a legfrissebb driver. -
Nem egy kapkodós brigád:
AFMF2 nagyon szépen teszi a dolgát. Látható a javulás a beta driverhez képest is.
Silent Hill 2 Remake is szépen fut 720p-ben. Peak 80fps. -
kissbill
tag
Van esetleg vki aki tolja a Silent Hill 2 remake-et ?
Nekem max 30 FPS , 720p-vel minden minimumon , de sokszor benez meg ez ala is
Kijott egy fix a lighting-os issuehoz : https://rogallylife.com/2024/10/20/unreal-engine-5-lighting-shadow-bug-fix/
Ezzel mar tenyleg eleg jol is nez ki .
-
-
törölt tag
válasz
eldiablo #1567 üzenetére
Itt írtam arról az esetről, a nem saját driverével még a teljesítményt sem lehetett állítani akkoriban. Gyakorlatilag csodával határos módon indult el csak a Crysis Remastered Collection bármelyik része a gyári driverrel, amit pár hónappal később javítottak driver szinten, de én akkor akartam ezekkel a játékokkal játszani, így állandóan hibernáltam a gépet, ha valami csoda folytán elindult.
DDU-t nem próbáltam, nekem csak úgy sikerült visszarakni a gyári drivert, ha nulláztam a gépet, de az közel egy napos mutatvány. 1-2 óra oprendszer telepítés (10 percnek kellene lennie ilyen vason), 1-2 óra windows frissítés, és lassú wifin keresztül játékok telepítése (bő fél nap). -
válasz
#95712068 #1564 üzenetére
Használj Bazzitet.
Szerintem a hitvány W11 updateken kívül semmi baja a cuccnak.
AllyX-en kikapcsoltam az összes Win frissítést és csak a security update-eket engedélyeztem."Egyszer kipróbáltam egy másik drivert, ezért újra kellett húzni a gépet."
DDU-t próbáltad? Kézzel is ki lehet írtani de az pár kattintással több. -
törölt tag
Egyszer kipróbáltam egy másik drivert, ezért újra kellett húzni a gépet. Egy core2duo gépen gyorsabban húztam új rendszert, mint ezen a zen4-es "csodán".
Nekem olyan emlék maradt meg, hogy tele volt az oprendszer az asus blotware-jeivel, azok nélkül még az extra gombok sem működnek, azaz csak érintő kijelzővel tudnád használni a rendszert, amíg azok nem települnek. A közelmúltban jártam már úgy, hogy egy újraindítás után 5-10-15 perccel rádugtam a töltőre, hogy ezt a nagyon bonyolult feladatok tudja abszolválni, de végül így sem sikerült neki, így maradt az 5 másodperces power gomb...
Alapvetően nem kötekedni akartam, csak számomra ellentmondásos clean kifejezés ezen a gépen. Még hírből sem hallottam ennyire modern eszközről, amit ilyen szinten el...khmm... szoftveres oldalon. Viszont van egy halván reménysugár, de azt is valve-nak köszönhetjük. -
válasz
#95712068 #1564 üzenetére
Én eddig kétszer húztam így vissza, és furcsa mód egy üres windows fogadott. Se armory crate, se driver, se semmi. Bár nem nézegettem nagyon, de nekem az egy sima windowsnak tűnt.
ja, és én a clean-t lehet rosszul használtam, de én arra gondoltam, hogy nem maradnak véletlen user fileok
-
törölt tag
Én amúgy a cloud recovery-t ajánlanám, az tényleg egy clean windows lesz.
Számomra értelmezhetetlen az utóbbi mondat 2. része, gyakorlatilag a következő 3 kifejezés egy mondatban nem használható: Asus ROG Ally, clean, windows.
Ilyenről maximum álmodozni tudunk, gyakorlatilag az asus blotware-jei fektetik két vállra a gépet. -
hát attól függ mit értesz resetelés alatt. Ha a biosból nyomsz egy cloud recovery-t, akkor egy szűz windows lesz a gépeden, és szedhetsz le minden frissítést, drivert, stb.
Ha csak a win alatt nyomsz egy gyári állapot visszaállítást, ott is elvileg mennek a levesbe a frissítések, és a driverek, de láttam már olyat, hogy 1-1 driver megmaradt, de nem ez a jellemző. Én amúgy a cloud recovery-t ajánlanám, az tényleg egy clean windows lesz -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ha resetelem a gépet, akkor melyik rendszerre áll vissza? Amivel megvettem, vagy a Windows és egyéb frissítések/driverek megmaradnak?
-
VincentVG
senior tag
válasz
kissbill #1560 üzenetére
koszi a tippeket, nem astam bele magam, most inkabb megszoktam
de ki fogom probalni..szerencsere magat a gameplay-t nem igazan zavarja, de jobb volt az biztos.
(mindenesetre fel akarok rakni egy ps3 emulatort a UFC 3 miatt, majd akkor kulso monitorral kicsit probalkozgatok..- ugy kenyelmesebb)
BTW a fluid motion 2 ( AFMF2-vel kapcs ) van valami info? van mar "hivatalos" verzio?
-
kissbill
tag
válasz
VincentVG #1554 üzenetére
Sikerult megoldani ?
Ha mazlid van , van restore point-od :
Frissítés visszavonása:
1.Nyisd meg a Beállításokat
2.Menj a Rendszer > Helyreállítás menüpontra
3.Kattints a "Vissza az előző verzióra" gombra (ha elérhető)Esetleg remove a vga driver-re es ujra telepiteni azt.
Legrosszabb eset full windows ujrahuzas
-
kissbill
tag
válasz
ZsoltGoku26 #1557 üzenetére
Fuh, egy darabig eltartott , hogy megertsem mit irtal ...
Nekem is beszokott neha ragadni a kikapcsolas / ujrainditas vmi Windows notification bla bla uzenettel homokorazik....
En ilyenkor csak hosszan megnyomom a kikapcs gombot es par masodperc utan kikapcsol.[Ha jol tudom, a windows policy-vel sz@rakszik ilyenkor, nem nagy ervagas, ha kikapcsolod a gepet.]
-
ZsoltGoku26
tag
Amikor mindig “leállítás”-t nyomtam és miért ilyen sokáig forgó (fekete háttérben) de hol lehet megoldani h legyen hamarabb kikapcsol?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Steam deck kompatibilis dokkolók jók az Ally-hoz is? Vagy más szabványt használ?
-
törölt tag
válasz
kissbill #1553 üzenetére
Ezt én úgy tudnám elképzelni, hogy alapból steam os lenne a gépen, és dokkolóba lenne dugva egy külső ssd win11-gyel. Bios-ban alapértelmezetten a boot sorrend a külső ssd-re lenne állítva, és második lenne belső m2 ssd steam os-sel.
Így lenne egy jobb akkuidővel rendelkező konzolélményszerű Ally és egy teljes értékű win11 asztali pc belőle. -
VincentVG
senior tag
válasz
kissbill #1553 üzenetére
sziasztok, kerdeznek:
ALLY X - szinte csak FC 24 ( fifa ) porog nalam es az utolso automatkus frissites utan ( windows es ASUS cuccok is elvileg update-eltek ) esett a teljestmeny.
Nem veszes, de cutscene-eknel tobbet akadozik, ritkan jatek kozben is.
Eddig tokeltesen be volt love 60fps-re - mindenhol tarotta.Klasszik PC gaming elmeny, tudom, ( marmint a frissites utani elszarodas ), van esetleg tipp hol erdemes elkezdeni a keresgelest, downgrade-elni valamit korabbi verziora, vagy ez teljesen random?
koszi
-
kissbill
tag
Egyik tech ujsagiro felszenvedte a SteamOS-t a rog ally x-re es nagyon dicseri --> akksi ido, fps szam is erezhetoen novekedett :
+15% frame rates
+22% battery lifeA cikkben vannak konkret tablazatok amikben reszeltezve van az FPS es az akksi ido.
Van esetleg aki mar probalta ? Plane dual bootban ? Tenyleg nagyon fajdalmas felrakni ?
+ bonusz kerdes mikor jon a 'gyari' steamOS ROG-ra ?van datum esetleg ?
https://www.tomsguide.com/gaming/handheld-gaming/i-turned-the-asus-rog-ally-x-into-a-steam-deck-it-proves-windows-11-kills-power-and-battery-life
-
Wikoo
aktív tag
Sziasztok!
Új felhazsnáló vagyok, 1 napja van nálam egy rog ally. Próbáltam VGA drivert frissíteni, de az amd oldalán nem találtam rá lehetőséget, asus honlapon meg a legfrisebb az 8. havi. Lehet ez az oka, de nem tudtam működésre bírni a AFMF-t. Ennek van valami trükje? Valamint az armory crate-ben megadott max fps-t is leszarják a játékok.. -
kissbill
tag
Fuh, nagyon szerettem psp, ps2, ps3-on.
De az uj.... nagyon nem fekszik... elso nagyobb csoportos fight-nal mar agyverzest kaptam, hogy mennyit kell pont idoben kombozni, hogy csapast bevigyek.... es 2-3 percig ussek egy ellenfelt, hogy tovabb tudjak haladni.....haaaat , nem gyozott meg, ereztem, hogy egnek az elet perceim
-
affli
tag
Megvettem a múltkor a god of wart akciósan, le vagyok nyűgözve hogy fut a kis gépen
-
válasz
ZsoltGoku26 #1545 üzenetére
armory crate indításakor csinálja? Ha igen, az asus oldaláról leszedve az armory crate telepítőt megpróbálnék egy újratelepítést.
-
ZsoltGoku26
tag
Valaki tudja h mi ez? Van valami megoldás?
-
törölt tag
Ally és SD kb. ugyanaz a teljesítmény és ár
Csak a processzor terén dupláz a ROG Ally (4/8 vs 8/16), 2 generációval újabb cpu architektúra, dupla fogyasztás (15W vs 25-30W), meg ilyen apróságok.
Nyers erőben másik dimenzió, de sajnos az asus féle bloatware win11-gyel azért visszaüt. Szoftveresen az SD egy másik dimenzió, főleg ha konzol élményt szeretnél.
Ha mennének a GamePass-es és az epic (esetleg még gog) játékok SD-n, akkor nem lenne kérdés számomra. Na jó, nyilván megvárnám a következő generációt hardveresen, mert mai szemmel azért kezd harmatos lenni. -
S:type
csendes újonc
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az lemaradt, hogy Sekiro, Witcher3, Elden Ring, Dark Souls lenne a fő program, legalábbis az elején biztos
Van egy gamer PC-m, igaz nem nagy szám (R7 5800X, 3070ti, 64gb ram) de minden elmegy rajta. Néha egyszerűen csak nem esik jól már itt ülni gamelni.
Ami még eszembe jutott (de közben meg is néztem), hogy az XBOX game pass felvarázsolható SD-re a többin pedig alapból fut. Nem biztos, hogy minden játékot meg akarok venni, a game pass nem rossz alternativa.
eGPU-t nem fogok rákötni, ebben egészen biztos vagyok mert a mobilitás a lényeg és ha nagyobb teljesítmény kell akkor már tényleg itt a PC.
Egyébként nézegettem az árakat is csak, hogy teljes legyen a kép.SD OLED 1TB : 679 EUR = 270K Hungaro Krajcár
Ally : 250K
Ally X : 380K
Legion Go: 300KAlly és SD kb. ugyanaz a teljesítmény és ár, ízlés kérdése kinek mely oprendszer jön be, illetve az ergonómia lehet a különbség. Még a ROG-nál olvastam, hogy voltak problémák az SD kártyával melegedés terén, illetve a hőelvezetéssel alapból.
Legion Go: kicsit drágább, teljesítmény ugyanaz, software problémák vannak (meg persze Win11), cserébe sokkal jobb kijelző.
Ally X: legdrágább de kiemeledkedő üzemidő és általában dícsérik az anyagminőséget.
-
Nekem volt LCD Deck és baromira szerettem. Az Linuxot futtat KDE felülettel. Futtatható rajta nem Steames app is, csak egy picit körülményesebb.
Sima Ally-t is használtam desktopnak egy Dell dokkolóval. Teljesen jól tette a dolgát.
Amivel többet tud az AllyX hogy tudsz rá USB4/Thunderbolt eGPU-t kötni és 24GB a RAM-ja van. Ha ez nem szempont illetve az akkuidő és a jobb ergonómia, akkor a sima Ally is teljesen jó.
Egyébként a Legion Go-n is van USB4, viszont 2242-es az SSD-je, ami jóval ritkább mint a 2230-as vagy a 2280-as. Feltételezem toldóval bele megy a 2230-as, de na. -
Sapphi
aktív tag
Szia!
Kb. két hete vásároltam magamnak használtan egy ROG Ally-t ugyan ilyen felhasználásra, amire te is szeretnéd. Mivel használtan nagyon jó áron meg tudtam venni ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom milyen.
Összességében nagyon pozitív a véleményem. Én egy QHD monitort használok desktop módban és így nagyrészt a League of Legends-el játszom illetve megnéztem, hogy a WoW-ban mit teljesít. A WoW esetében azért meg kell hozni a kompromisszumokat (nem lehet mindent fullra tolni
), de teljesen jól játszható.
Handheld módban pedig a kanapén vagy az ágyban szoktam használni ilyen kis platformer játékokkal (pl.: Ori) és erre tökéletes. AAA címeket még nem próbáltam rajta, de majd annak is eljön az ideje, de azokról meg 1000 meg egy videó van, hogy milyen minőségben lehet velük játszani.
Mivel én is csak itthon használom eddig nem volt gondom az aksija miatt, de az tényszerű, hogy elég keveset bír.
Majd ha jön az új procival szerelt változat biztos egyből meg fogom venni, mert nekem nagyon bejött, hogy nem kell neki sok hely és az én igényeimet tökéletesen kiszolgálja.
Remélem tudtam segíteni a döntésben!
-
törölt tag
Ugyanannyi pénzért erősebb gépet kapsz, ráadásul könnyebben szerelhetőt.
Amikor vettem pár hónaposan a gépet (gyári tokkal 195e), akkor sokkal drágább volt még egy AM5-ös félgép is. Ebben ssd, kijelző, akku, teljes értékű kontroller, stb is volt ahhoz képest.
De ezt természetesen az AM5-ös megfelelő gépre értettem. Ki szerettem volna próbálni 8X00G szériát is AM4 után, de sokkal olcsóbb volt egy használt/újszerű rog ally. -
S:type
csendes újonc
Sziasztok!
Kézikonzolt szeretnék venni, amit hibrid módban használnék tehát játszanék rajta persze de desktop módban is használnám asztali helyett, amikor azt nincs kedvem bekapcsolniÍgy talán az a jó kérdés, hogy melyik a legjobb hibrid megolás.
Több fórumon is tájékozódtam és megnéztem videókat is de nagyon megoszlanak a vélemények. 2024-ben érdemes megvenni a ROG Ally-t vagy már inkább a ROG Ally X-ben kell(ene) gondolkodnom?
A piacon fellelehető alternatívákhoz képest milyenek a ROG-ok? Legion GO vagy Steam Deck OLED.
Nagyjából ez a négy jöhet szóba. Az is segít ha esetleg leírjátok, hogy Ti melyiket választottátok és miért (bár ezen a fóumon gyanítom, hogy a legtöbben ROG-ot használnak).
Itthon ülős típus vagyok így nem vagyok benne biztos, hogy annyit hozzáadna a plusz akksi és van powerbank is. A nagyobb és jobb (?) kijelző már más. Kipróbálni egyiket sem tudom sajnos.
-
kissbill
tag
Van esetleg vki, aki hasznalja a screenshot gomb kombot ? M1 + A ? Tapasztaltok ilyet :
Kb 5-8 kepet tudok lonni, aztan kifagy es ilyenkor eltunik az Armory Creates overlay is, majd kb. 1 perc mulva ujra indul es ujra mukodik a keploves.
Nem a vilag vege, de eleg bosszanto -
törölt tag
Szerintem semmi értelme sincs ezeknek a turbo órajeleknek pár szintetikus tesztet leszámítva, de én csak handheld használtam. Értelmetlenül kilő a hőfok és a fogyasztás, szerintem sokkal egyszerűbb egy játékot beállítani konstans fogyasztáshoz.
Szóval a manuális csúszkákat állítsd 30W-ra. -
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ROG Ally-t és az a kérdés merült fel bennem (elsősorban desktop módban használom), hogy annak mi értelme van, hogy az SPPT és az FPPT-t feltolom (43W, 53W)-ra?
Ha jól értem az 53W-ot 10 másodpercig tudja tartani 43W-ot pedig 2 percig, de ezt követően úgyan úgy visszaáll 30W-ra.
Lényegében a játékoknál a 30W teljesítmény lesz a mérvadó vagy valamit félreértek ezzel kapcsolatban?
Köszönöm a segítségét és az iránymutatást.
-
Az egy custom hátlap. Találtam másik videót amiben 72Wh akkut szerel be a srác. Ebben a merevítők kivágását is mutatják.
Cimbinek van 16K-s resines nyomtatója, nekem meg szálhúzós. Valamelyikkel csak fogok tudni nyomtatni használható hátlapot.
Ezzel a moddal az egyik legnagyobb hibáját lehet megoldani az Ally-nak. Sajnos egyértelműen garvesztés.
Agyaltam rajta, mi legyen az Ally-al. Esetleg Akku + 32GB/7500MT/s RAM MOD után elég komoly cucc lenne. Már csak a XGM port okosítás kéne mondjuk Oculinkre. -
axlfsi
veterán
válasz
eldiablo #1529 üzenetére
Hmm, ez érdekes... Egyébként a megoldás, hogy a gyári hátlapot félre tenni és 3D nyomtatni egy másikat, ami bátran szabdalható, nem kell sajnálni,... Lehet megcsinálom, köszi a linket.
...mondjuk, csak gyorsan végig tekertem, de nem is értem egyelőre, hogy minek vágja ki a hátlapon azt a kocka formájú lyukat
-
Használt ár max. annyit mutat meg, hogy mennyire nem értéktartó az Ally.
Steam Decket nem nagyon látsz 100 alatt, miközben 120-ért vehetsz akár újat is és nem szarik be a microSD olvasó...Hidd el nekem, ha azt mondom, az AllyX sokkal használhatóbb, mint a sima. Bizonyos játékokon már az is sokat dob, hogy 8GB VRAM-ot dedikálhatsz az iGPU-nak és még simán marad 16GB. Van ami eleve el sem indul a sima Ally-on az X-en meg simán fut.
BTW, beszart nálam is a microSD olvasó, de nem adom be garba, majd kap egy reflow-t a vezérlő és akkor újra menni fog.
-
kissbill
tag
Gondolom ennek az X-nek az arra is akkor fog bezuhanni ha jon az Ally 2. De egyelore en se latom, hogy miert vegyek X-et vagy akar a 2-ot. Majd ha ezeket is 170K-ert megkapom, elgondolkozok
-
axlfsi
veterán
válasz
eldiablo #1520 üzenetére
"Nem akarok senkit rábeszélni az AllyX-re, csak megosztom a tapasztalataimat.
"
Én nem kétlem, hogy jobb az Ally X az elődjétől, de azért az sem elhangyagolható, hogy kb. kétszer annyiba kerül (most a használtpiacról bszélek). Na, ez a nem semmi,... ezt figyelembe véve, nagyon véleményes, hogy kinek éri meg (persze ha nem számít a pénz, az teljesen más szitu, de az már akkor teljesen más kávéház).
-
VincentVG
senior tag
válasz
eldiablo #1520 üzenetére
Nekem mar nincs meg a feher, - igy bar konkret aktualis meresek nelkul - en is meg tudom erositeni h ez a handheld most lett kesz. Rendszeresen hasznalom - kizarolak "mobil verzioban".. teljesen elmult a merules para, csak hasznalom ahogy jolesik 2-3 orat/nap es ha eszembe jut feldobom toltore. 17W fole egyik jatekkal sem mentem meg, tokeletes sweet spot nalam az egesz most ugy ahogy van
Nem egy olcso gadget - de egy pillanatra sem bantam meg.
-
Egy darabig nem használtam a fehér Ally-t, de a héten most azt hordom magammal.
AllyX után eléggé szembe tűnő, hogy mennyivel kiforratlanabb cucc. Nyilván tök jól el lehet vele játszani, de az hogy 40p játék után már csak 41% az akku az elég ijesztő.AllyX-en a beta AFMF2 driver van fent a fehér Ally-on pedig az aktuális legújabb.
Elképesztő a különbség. Amit az AFMF2 17W-ból hoz arra a sima 25W-ból épp hogy képes.
Nem akarok senkit rábeszélni az AllyX-re, csak megosztom a tapasztalataimat. -
icemad
nagyúr
Steamen, epicen 0.99 euró a The crew 2 alap kiadása. Szerintem ennyit megér. Sima ally-n próbáltam, egész szépen futott.
-
Pzolee
újonc
Hello fiuk.
Kis segitségre lenne szükésgem.
Van egy Rog Ally X-m. Feltelepitettem a Warzone és minden más Call of Duty-t. Game pass ultimate-m van,de akkor sem találom a DMZ módot. Xbox-on simán játszom vele,de az Ally-ra sehogy sem tudom előhozni. Tudna nekem segiteni valaki?
Köszönöm mindenkinek -
kissbill
tag
válasz
imre687 #1515 üzenetére
Rengeteg issue lehet, ha izomból csak telepitesz egy gammat, semmi alapozassal.
Ezt videot csinald végig, nekem ez utan siman ment minden :
https://youtu.be/XPKepg96XP8?si=RfoyJ8hndyzwW0vzNe sajnald ra az időt, mert csak felhuzod magad ha nem setupolsz elsore es csak el fogod adni a gepet mint a legtöbb türelmetlen ember.
-
imre687
tag
Sziasztok segítséget kérnék.
Ally tulaj lettem de valahogy semmi sem olyan mint kéne. A CoD MW3 szaggat mint a xar állandóan Pucket Burst és nem tudom meg oldani sehogy. A színek a kijelzőn fakók lesznek ha ki lépek. És meg sorolhatnám, Tudna nekem ebben segíteni? Néztem videót ki próbáltam mindent de semmi -
hito
nagyúr
válasz
eldiablo #1510 üzenetére
Természetesen maxon, gondolom te is úgy teszteltél. Szintén kezdetektől handheld fan vagyok. Gameboy-tól kezdve mindent végigjártam. Konzol illetve gaming PC vonalon nem nagyon érdekel más, se notebook, se PS, Xbox, semmi
Vagy a kezemben van egyben a kontroller és a képernyő, vagy nem játszom
-
Már csak az a kérdés, hány Watton dobta a 6000 pontot.
Sajnos az Intel elég rossz lett W/perform. arányban.Plusz 780M-nél ott a AFMF/2, ami brutál frame-rateket tol nevetségesen kevés fogyasztásból. Pl: Witcher 3 17W 60-100Fps@1080p.
Jó látni, hogy a gyártók látnak fantáziát a handheldekben. Ez nekünk vásárlóknak kifejezetten előnyös.
Mondhatni, ős handheldes vagyok. A GB kis srác korom óta meg van. PSP pedig első szériás (PSP-1000) japán import. GBA relatíve új szerzemény. DS-t a párom szokta használni, azért nincs a képen(abból is van kettő).
Kíváncsi lennék Ai-ban mit tud a 155H. Sajnos a céges laptopjaink 155U procisak, nem túl erősek.
-
hito
nagyúr
válasz
eldiablo #1508 üzenetére
Handheld vonalon elég nagy ez. Inkább az a probléma, hogy játékoknál nem jön ki az erőfölény a driver miatt. Illetve egyenlőre nem jön ki. Tenne alá egy fasza illesztőt az Intel, jóval erősebb lenne a jelenlegi AMD chipseteknél, de jelenleg kihagyott ziccernek tűnik az Intel részéről. Mondjuk nekem így is elég, mert alig-alig játszom, Premiere Pro nekem fontosabb, ott meg elvileg nagyon erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!