- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
affli
tag
Letölthető új bios és graf. driver az asus weboldaláról!
Retro RULZ:)
-
kissbill
tag
Erdekesseg :
En egy ilyenre nevezek be :
https://www.amazon.com/aucon-Magnetic-Connector-Charging-Transfer/dp/B098J4R2D8/ref=cm_cr_arp_d_bdcrb_top?ie=UTF8&th=1Csokkenteni a kibedugast , csak ra illesztem es mar adja is a delejt . Egyik reddites user irta, hogy tokeletesen mukodik neki.
-
kissbill
tag
Plusz egy video, ez is mindenkinek, a sok microf*s hulyeseget lehet leszedni nagyon konnyen ami szinten noveli az akksi idot :
https://www.youtube.com/watch?v=AMZGBlViTWc[ Nekem must have, agyergorcsot kapok mindig, mennyi folosleges cuccot telepit a microsoft ]
-
őstag
válasz elder troll #687 üzenetére
Mortal 11 ,meg forza 5 töltöttem le próbaképp. De kínlódás az egész. A forza 5 elsem indul ,szinkronizál 5 percig utána bejelentkezés és ott hibát ír. Pedig be vagyok
jelentkezve. A mortal 11 valahogy elindult nagy nehezen, de azt írja hogy nem található vga? Optimalizálja a beállításokat? Vagy valami ilyet írt. Rányomtam hogy igen ,és fekete képernyő semmi más. Lehet nem is jó játékokat töltöttem le? Erre más kellene? Vagy kell telepítenem vga drivert mint egy pc-én? Tényleg semmit se értek hozzá. -
elder troll
őstag
Pontosan melyik GP-s játékok nem indultak el?
Nekem a Crysis Remastered Collection adta fel a leckét, ha valami csoda folytán elindul valamelyik része, akkor azzal játszok egy hétig hibernálást használva.
Ha gyenge wifi routered van, akkor ne lepődj meg, hogy csak 100 Mb/s körül tud tölteni, nálam is hasonló a szituáció. Amúgy van egy bontatlan AX-es routerem, de egy hónap múlva költözök külföldre, és nem volt kedvem beüzemelni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok! Került hozzám tegnap egy ilyen kis eszköz. Nekem nem igazán megy még a használata, és nem is olvastam
utána, ezért elnézést. De gondoltam inkább itt kérdezek rá. Van hozzá 3 hónap ultimate game pass, amit aktiváltam
is. Kettő játékot kezdetem el letölteni. Kb 300gb volt a kettő játék. Itt már az volt a gondom hogy piszok soká töltötte le, van erre más mód? Nyilván nem kis adat és wifin nem is vártam
csodát. Telepítés után viszont nagyon nem sikerül elinditani. Sikertelen bejelentkezés stb. 5 percig tölt és semmi. Nem értem mit csinálok rosszul. Mikor hozzám került alapra vissza állítottam. Mindenhol bevagyok jelentkezve win microsoft fiok asus fiok stb. Vagy lehet másképp kellene használni nem a Microsoft fiókból a játékokat? Mondjuk az asztalon nincs is ikon. Eléggé láma vagyok e téren, de ha ilyen nyögve nyelős a használta meg lassú nem sok értelme van. Ti hogy használjátok? Köszönöm a válaszokat. -
-
affli
tag
-
kissbill
tag
Tegnap megerkezett a ROG , este ki is probaltam.....Hat, tatva maradt a szam...miota megjelent kovetem a keszuleket: YT, reddit.
Olvastam a gyerekbetegsegeit, foleg szoftvereseket. Most ebbol en semmit nem tapasztaltam, minden flottul ment. Egeszen elkepeszto mennyire be lett hangolva mar SW-esen, adja a kis kezi konzol erzetet.Witcher 3-al probaltam direkt, a keszulek erkezese elott asztalain jatszottam 1080p-ben, uber grafin 1070 GTX-el , kb 35-45 FPS kozott ment.
Rog-on , 25W , 1080p, magas grafon 52-60 FPS es merfoldekkel jobban nez ki mint egy philips 4k-s TV-n, az a szinhuseg valami fantasztikus es a gombok, a joyatick....
A hangszorokbol is ami kijon hang...huha !Teljes pozitiv csalodas . Rengeteg yt videot neztem vasarlas elott, hogy vmit is kapizsgaljak mit tud a keszulek, es gondoltam, h a video nem adja vissza az eredetit, de hogy ekkora elteres legyen meg mindig hihetlen !
Most mar csak attol tartok, hogy nem fogom tudni letenni ...
-
kissbill
tag
válasz juliensorel #677 üzenetére
Haha , ez nalunk is meg volt. Anno nekunk volt egy pentium P1-es gepunk, azt vittuk tobb mint 10 evig, amikor mar reg P3-P4 volt az osztalytarsaknak, gforce VGA-kal, enyemben meg valami S-trio volt ..... fuhhh .
Na meg persze, csak demok voltak meg minden regi jatekbol , de meg igy is hatalmas nostalgia vissza gondolni azokra a beke idokre ! -
válasz juliensorel #677 üzenetére
Jelenlegi csak egy teszt volt... próba képpen kíváncsi voltam, hogy 8magos használattal vajon mennyit eszik a gép, hát ugyan annyit mint 16al, viszont sebességben 10W-on gyorsabban tölti be a death strandinget 8maggal mint 16al...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
juliensorel
senior tag
válasz st3v3np3t3r #673 üzenetére
De miert 10W on jatszol egyebkent? Biztos meg van ra az okod es kivancsi vagyok. Sajnos ez a modell ennyit tud, marad a power bank (akar 2 db bekeszitve 😀 ) ha valaki annyira sokat akar utkozben/olyan helyen jatszani ahol nincs halozat. En szerintem nem tudnek mar gyenge teljesitmenyu gepeken jatszani, foleg egy DS szintu jatekkal, őrületbe kergetne a szaggatas. Eleget szivtam ezzel gyerekkoromban amig nem volt penzem sajat gepre, emlekszem apamnak honapokig konyorogtem a far cry 1 miatt egy Ati vga-ert mert nem indult el az akkori gepunkon 🥹
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!
A bal oldali analógomon a gumi borítás el kezdett mozogni,ami nagyon zavaró pár játéknál!simán le is lehet venni róla azt a gumit,olyan mint ha megnyúlt volna...valaki járt ugyanígy? Hogyan orvosolható ez a probléma?
köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #673 üzenetére
Nagyobb akksi ->nagyobb tömeg, meg drágább is, akkor meg azért lenne problémás a dolog
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Amúgy egy 60-80Wh-ás akku elkélt volna bele, mert ezzel a 40Wh-val elég nehéz gazdálkodni akku üzemben. Nem sok játék tolerálja a 10W-on a gameplay-t....
Mostanában a death strandinget tolom rajta 10W-on... nagyon sokat laggol, meg mikor motorral megyek, leesik 13-15fps-re a frissítés, sétálva 25-35fps...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
juliensorel
senior tag
válasz kissbill #665 üzenetére
Lemerülve, kikapcsolt állapotban még nem próbáltam a töltést vele, csak játék közben. Kb 20%-os akkunál rádugom és játszom tovább, kb fél óra alatt visszatölti 80%-ra az ally-t (bár pontosan sose mértem az időt, lehet több) és akkor szokott a bankban maradni kb 30%.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
A my asus app is kiirja meddig garis a gép nekem. Vagy az nem mérvadó? Gondolom a sorozat számból olvassa.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
tsiga18
tag
válasz st3v3np3t3r #669 üzenetére
Remélem mire tönkremenne az akku 1-2 éven belül, már lehet kapni laptop akkuból átalakított dupla ekkora akkut nagyobb hátsó fedéllel csomagban
Még csak 1-2 egyedi építést látni ilyenből, de valaki nyomhatna belőle sorozatgyártást -
válasz eldiablo #652 üzenetére
Megjött Asus álláspontja.
Hát... önköltségre is sokallom csak az akku árát...link főleg úgy, hogy nem hazai webshop... de ugyan itt a többi alkatrész is eléggé magas áron megy...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
eldiablo
addikt
válasz kissbill #667 üzenetére
Ha nincs számlád, akkor a gyártási időtöl számolják a gart:
"Ez a jótállás a Termék hátulján található matricán feltüntetett időtartamig
érvényes (a továbbiakban: “Jótállási, vagy garanciális időszak”). Például:
24M jelentése 12 hónap kötelező +12 hónap kiegészítő jótállás , míg a 36M
jelentése 12 hónap kötelező +24 hónap kiegészítő jótállás a végfelhasználói
vásárlás időpontjától számítva. Ha nem áll rendelkezésre vásárlási bizonylat,
a Termék gyártási időpontja szolgál a vásárlás időpontjaként, amit az ASUS
határozhat meg."
Jótállási jegy: [link] -
kissbill
tag
Garancia ervenyesitest esetleg tudja vki hogy tortenik, ha a keszulek second handed ?
A sorozatszam ellenorzeskor egy ilyet ir a page :
A garancia ellenőrzése a készülék sorozatszámán alapul, amennyiben ön rendelkezik vásárlást igazoló dokumentumokkal, akkor a készülék jótállási idejének meghatározása az azon szereplő dátumok alapján történik.Szoval ha van blokkod a vasarlasrol akkor blokkodon levo datum a garancia kezdete ha nincs semmilyen papirod akkor pedig sorozatszam alapjan dontenek mikor indul a garancia ?
[ Blokk/szamla kell egyaltalan a garanciaztatashoz ? ]
tsiga18 , koszi a valaszt #666
-
kissbill
tag
válasz juliensorel #664 üzenetére
ez mennyit add ra kb ? 'hanyszor tolti fel' ?
-
tsiga18
tag
Rendeltem egy ilyen powerbankot, hogy kitoljam az üzemidejét az allynak. Tudja a 20V/3.25A-t usb-c kimeneten, az ally gyári töltője is ezt adja ki magából.
Link: [link]Majd megírom a tapasztalatokat. Amikor rendeltem még volt készleten, holnap át tudom venni elvileg.
-
Max 2 órát, pontosabban 2ó20p-et tudtam kipréselni az Ally-ból 10W Silent módban 8magos CPU konfiggal(MSConfigban állítható szoftveresen),FHD-ban... Elég nyögvenyelős volt a játék 15-25fps mellett...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Mrdevil
addikt
válasz st3v3np3t3r #658 üzenetére
Na csináltam egyet én is, iszonyat sokat játszottam vele de tényleg, igaz végig kábelen, így 39046. De épp nézem 2023.09.25-től nézi, nem én vagyok az első tulaj ugyebár, akkor volt a Full charge 39329. Bár nem értem mert pl tegnapra meg azt írja a Full charge 39148, igaz tegnap kapcsoltam be az akku kimélést a my asusban.
-
-
Mrdevil
addikt
válasz st3v3np3t3r #656 üzenetére
-
-
affli
tag
válasz juliensorel #653 üzenetére
Lesz gigabites lan, meg 3.1 usb, viszont kézi módban nem lehet használni a gépet..
Nálam wifi6 van, gigabites lan felesleges, bluetooth billentyűzet+egér+joy, a sok usb sem kell emiatt.. Tervezem, hogy beszerzek egy m2es ssd-t külső házzal, azt fogom rádugni az egy szem usb-re. Memóriakártyát megvettem azóta csak szívok vele. tényleg csak adattárolásra alkalmas, meghajónak nem igazán..
#654: Itt írta a kolléga hogyan kell megnézni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
-
eldiablo
addikt
válasz st3v3np3t3r #649 üzenetére
"Tényként írtam, mert létezik olyan gyártó ami a beépített akkura is ad 3évet ha a készülékre is annyit ad."
Ez mennyire releváns az Ally témában? Semennyire?#640: "Ki keres az talál link
2.oldal, 12hónap van az akkura..."#649: "Az Ally annyiból más, hogy ez nincs ragasztva, bontható a burkolat is, mert nincs rajta zárócimke, viszont az akku 1ik csavarján már lehet, akkor viszont csak szerviz cseréleti és abban az esetben, vonatkoznia kell rá a 3 évnek."
Miért is? Te magad írtad, cserélhető az akku. Szervizbe beviszed, és egy előre meghatározott összegért beszerelik a csere alkatrészt a jótállás megszűnése nélkül.
Feltételezéseket tényként írsz le. Egyszer így, egyszer úgy. Az előbb Te magad linkelted be a jótállási jegyet amiben egyértelműen benne van a 12 hónap jótállás, most pedig bizonygatod hogy annak háromnak kell lennie, mert Te azt úgy gondolod, meg amúgy más gyártó... Ennek mégis, mi értelme van?
Nagyon kedves vagy, de miattam nem kell megkérdezned, én kicserélem a plomba megsértése nélkül is. Pár évet eltöltöttem szervizvezetői poziban, láttam már ezt-azt.
-
affli
tag
válasz juliensorel #646 üzenetére
Nem feltétlenül jó allyhoz, sőt.. a 100w pd nem jelenti azt, hogy a gép felé leadja a 65wattot.. Utána kell nézni, mert még csak említve sincs az ally a leírásában. Viszont ha a gyárit nem használod ezt sem fogod..
#648 Mrdevil: Az enyém talán ha kétszer volt feltöltve 90% fölé, csak kímélő módban használom. Egy hónapig az első tulajnál volt, de nem nagyon használta a gépet, nálam december vége óta van, 38200mWh most az akksi.
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a rog ally tulajok táborához.
Sokkal jobban tetszik,mint a steam deck,a hangszórók minőségén meglepődtem,nagyon jól szólnak.
Még 720p-ben,és alacsony grafikán is szép a kép,így a the last of us part 1 is egész pofás,és turbó módban 40-55 FPS is megvan.Bárcsak az akku is combosabb lenne.
-
válasz eldiablo #647 üzenetére
Tényként írtam, mert létezik olyan gyártó ami a beépített akkura is ad 3évet ha a készülékre is annyit ad. Teteszik,nem tetszik, ez van
Az Ally annyiból más, hogy ez nincs ragasztva, bontható a burkolat is, mert nincs rajta zárócimke, viszont az akku 1ik csavarján már lehet, akkor viszont csak szerviz cseréleti és abban az esetben, vonatkoznia kell rá a 3 évnek. Egyes laptopoknál ahol burkolatbontás nélkül cserelhető az akku, abban az esetben érthető az 1 év, de erre azért rákérdezek a kedvedértHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Mrdevil
addikt
Én most bekapcsoltam ezt az akku kimélést a my asusban, nem is igazán feglalkoztam eddig vele. Bele tettétek a bogarat a fülembe.
-
eldiablo
addikt
válasz st3v3np3t3r #640 üzenetére
#618: "Mondhatni havi 2.5% esik enyhe használat mellett, átlag 1.5órás üzemidővel, akkor ez az akku vásárlástól számítva kb. 1-1.5évente cserés lesz...
Akinek szerencséje volt, hogy 3 év jótállással meg tudta venni, annak 3 alatt jó eséllyel cserélik is jótállásban..."#625: "Az akkumulátor nem tartós fogyasztási cikk. Jellemzően 6, max. 12 hónap jótállást szoktak adni rá."
#626: "De mivel szerviz nélkül nem cserélhető így vonatkozik rá a teljeskörű, ha a fogyasztó által cserélhető lenne, akkor lenne helytálló amit írsz..."
#640: "2.oldal, 12hónap van az akkura... mivel a 3 évből az első év mindig a teljes körű, a 2.dik évtől kezdődik a korlátozott... és mint írtam, az akku beletartozik a teljes körűbe"
Lehetne, hogy legközelebb ne tényként írj le feltételezéseket? Sokan olvashatják és alapozhatnak fals információkra.
Én felhívtam a fogyasztóvédelmet és állásfoglalást kértem a beépített akkumulátor témában, de csak nem hivatalos véleményt kaptam. Hivatalos véleményhez esetleírást és konkrétumokat kértek írásban. Nyilvánvaló okokból ebbe már nem mentem bele.
#641. Igen, ezt már kitárgyaltuk. SD volt a téma, hogy az is tudja.
-
juliensorel
senior tag
[link]
Nincs vele tapasztalatom de én ezzel szemezek, gondolom ally-hoz ís ugyanúgy jó. Nekem a gyári fali dokkoló van, de már kicsit bánom, hogy megvettem, szinte sose használom, mert tulajdonképpen keveset is kínál egy ilyenhez képest pl., plusz ahhoz képest drága is volt.[ Szerkesztve ]
-
tsiga18
tag
A Dell wd19 dokkolók jól mennek, illetve az irodában egy Lenovo dockkal is volt szerencsém kipróbálni, azzal is ment rendesen. A lenovot pontosan nem tudom mi, de alapvetően notebookhoz való, hétfőn meg tudom nézni a pontos típusát.
Dell wd19-ből több altípus van a VGA kimenetektől függően.
A Wd15 dokkoló is tudja ugyanazt mint a wd19, de a 15-el sok gond van, hamar elhaláloznak -
memoril
aktív tag
Sziasztok ! A gyári dokolon kivül tud valaki olyat ami hub-is és tudja a 30 w-ot ? Használ valaki ilyet mert ahogy olvasom csak 25 w-okat tudnak a legtöbb .
-
-
-
-
válasz eldiablo #627 üzenetére
Ki keres az talál link
2.oldal, 12hónap van az akkura... mivel a 3 évből az első év mindig a teljes körű, a 2.dik évtől kezdődik a korlátozott... és mint írtam, az akku beletartozik a teljes körűbe, mondjuk jelen "hordozható számítógép" kategóriába pont nem, de egyes okostelefonok esetében a gyártó az akku jótállást párhuzamos időre adja készülék jótállással. De ez alól vannak kivételek...sokat nem tévedtem a dologgal kapcsolatban, maximum az idő ami nem stimmel, de ahogy számoltuk, évente cserés lesz az akku körülbelül ha valaki sokat használja akkuról.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
tsiga18
tag
Egy usb-c csatlakozós külső SSD (sata/nvme mindegy) szerintem jóval gyorsabb lenne mint az SD-vel szórakozni
Bocs, ha túl szőrszálhasogatás, de nekem sok bajom volt telefonokban megdöglött SD kártyákkal. Ott is inkább megveszem a nagyobb belső tárhelyet, csak ne kelljen microsd-zni
Esetleg C megoldás: lan kábelt a laptopba és az allyhoz egy dokkolóba, és lanon áthúzni a cuccokat
-
Mrdevil
addikt
válasz eldiablo #637 üzenetére
Wifi5 van, ennyit tud a Telekom modem, most cserélték pedig. Nem fogok kuncsorogni másikért, meg ilyenkor asszem puszira nem is adnak. Meg 500/20. Ugyanennyi pénzért meg nem akarnak 1000-es netet adni.
-
Mrdevil
addikt
Itt nem a hely miatt használom srácok. Persze nekem is elég az 512 belső, de... Pl van egy 150 gigás forzám amit át kell másolni a laptopról és feltelepíteni, vagy bármi mást ami nagyobb méretű annál minthogy WiFin bajlódjak, így meg pikk pakk megy minden a felső usbc-n keresztül rádugott sd-vel. Én csak prestizből csináltatnám meg velük, alaplap csere amúgy tudtommal, aztán megint beszarik. Csak mondom beszélek majd velük mit reagálnak rá.
-
juliensorel
senior tag
Ja ok, igy mar meg van mire gondoltal. Majd varjuk mit mondanak, bar szerintem az lesz az okossag, hogy rossz tervezes, amit mind tudunk es itt meg is all tortenet.
(Ahogy felettem irtak engem se erint amugy, sose jatszom annyi jatekkal egyszerre, hogy ne lenne eleg hely, meg gyorsabb is az ssd, persze aki komolyabban kihasznalja az allyt mas celokra is annak mukodjon mar megbizhatoan a kartya olvaso, sok dokumentum, foto, video stb tarolhato lenne rajta) -
tsiga18
tag
Én ezt az SD kártya olvasós dolgot nem is értem. Lassú az adatátvitele az Ssdhez képest, ùgy kezelem mintha nem is lenne olvasó. Én ha kinövöm a gyári 512-est akkor rakok bele egy 1 vagy 2 TB SSD-t oszt'jóvan
-
Mrdevil
addikt
Nem tudom havernak dekje van irogatta neki kifelé, hogy ne legyen töltőn úgy jobb az akku kiméles vagy mi, most a pontos megfogalmazást nem tudom. Hiába van otthon.
-
Semin
senior tag
Nem kell lehúzni.
A deck támogatja a pass through chargingot. (Ahogy a legtöbb laptop is már elég rég óta) Ha használod miközben töltőn van ,90%-on megáll az akku töltése, hogy kímélje. Sőt - a beszámolók alapján- hiába van kábelen magától is le hagyja merülni néha, kondicionálja. (Az enyém 3 hónapos, és 100%)Nagyon csodálkozom, hogy egy Asus aki 25+ éve gyárt notebookokat elfejti ezt a funkciót. Sőt az amit a deck automatán csinál pont az Asus saját ajánlása
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz juliensorel #629 üzenetére
Hát vagy bele olvad az sd kártya ezekbe, vagy mint az enyémmel van meghalt benne a kis kártya olvasója a kiömlő 4millio foktól. Hát ezt értem.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Most majd jönnek a jobb idők, tudok rendesen motorozni, beugrok az Asus szervizesekhez, van itt a közelemben egy, beszélek velük memo kari olvasó ügyben, hogy zajlik, mint zajlik, stb. Majd beírom a tapasztalatokat, csak kíváncsiból.
-
eldiablo
addikt
válasz st3v3np3t3r #626 üzenetére
Nem találtam erre egyértelmű jogszabályi vonatkozást. A fogyasztóvédelem áláspontja sem egyértelmű az ügyben.
Szóval mielőtt erre alapozva a szervizbe vinnél bármit, azért egyeztess a gyártóval és a fogyvéddel.[ Szerkesztve ]
-
válasz eldiablo #625 üzenetére
De mivel szerviz nélkül nem cserélhető így vonatkozik rá a teljeskörű, ha a fogyasztó által cserélhető lenne, akkor lenne helytálló amit írsz...
Telefonok esetében is a teljeskörű vonatkozik az akkura, mivel a fogyasztó nem tudja önmaga cserélni.
-
eldiablo
addikt
válasz st3v3np3t3r #618 üzenetére
Az akkumulátor nem tartós fogasztási cikk. Jellemzően 6, max. 12 hónap jótállást szoktak adni rá.
-
Mrdevil
addikt
válasz st3v3np3t3r #623 üzenetére
Végülis nekem nem is a legujabb kell, csak az első olyan amiben hivatalosan is van afmf támogatás, egyenlőre már azzal is beérném.
-
-
Ugyan úgy van mint a laptopoknál, ha töltőről használod, nem megy az akku, azzal egyet értek, hogy nem javasolt tartósan 100%-on hagyni az akkut, .ert az sem tesz jót neki, telefon esetében ugye azért más a helyzet, mert az szinte folyamatosan használja az ember, de egy ilyen kézi konzol nem lóg mindig az ember kezében
-
Mrdevil
addikt
válasz st3v3np3t3r #620 üzenetére
6003 az már kvázi régi sajnos.
-
MyAsus-ban van frissebb AMD driver...
Nekem jelenleg V31.0.22017.3004 van telepítve, ezt ajánlja fel: V31.0.22023.6003 bár nem akarja letölteniHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Mrdevil
addikt
Tényleg ennél, hogy van ha állandóan kábelen lóg, akkor is romlik az akku? Vagy ilyenkor kvázi kikerüli?
A decknél asszem írják is, hogy ne legyen kábelen, le kell húzni ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
válasz kissbill #615 üzenetére
Nekem már 5%-al kevesebb ... 2023.12.24-2024.02.29. 40001mAh>38078mAh
Mondhatni havi 2.5% esik enyhe használat mellett, átlag 1.5órás üzemidővel, akkor ez az akku vásárlástól számítva kb. 1-1.5évente cserés lesz...
Akinek szerencséje volt, hogy 3 év jótállással meg tudta venni, annak 3 alatt jó eséllyel cserélik is jótállásban...
Amúgy rakhattak volna bele jobb akkut is...Amúgy aranyos, azt írják, hogy a hosszabb akkuélettartam megörzéséhez csak max 80%ig legyen töltve az akku, ház az jó esetben a szerény 1.5órás üzemidőt leviszi 1 órára jó esetben.
-
elder troll
őstag
válasz kissbill #615 üzenetére
Nem néztem, de tegnap kezdtem neki a Crysis Remastered Collection-nek, és 15W-os módban 20 perc alatt ment le 25%, aztán utána már nem néztem ennyire pontosan, de szerintem gyorsabban merült. Másfél órát sem tud a közepes módban.
Idáig Half-Life szériával játszottam, 10W-ból röhögve megvolt a 120 fps, 2x1,5 órát nyomtam egy töltésből nagyjából.[ Szerkesztve ]
-
kissbill
tag
Ti esetleg mar neztettek a battery degradaciot ?
[link]Kommentelok irjak, hogy nekik par honap hasznalat utan mar 12-20%-os a degradacio, ez azert eleg durva hangzik.
Step 1: Open CMD (using admin privileged)
Step 2: type " powercfg /batteryreport "
It will generate a report and save as html format. Navigate to the report folder and open it.
Source: https://support.microsoft.com/en-us/windows/caring-for-your-battery-in-windows-2db3e37f-5e7d-488e-9086-ed15320519e4#:~:text=Select%20Search%20on%20the%20taskbar,a%20folder%20on%20your%20PC. -
Mrdevil
addikt
Jött új armoury create, de az a bizonyos fránya fontos driver még mindig nem. Vicc...
-
-
-
Semin
senior tag
Érdekes koncepció :
AZ AR SZEMÜVEGGEL ÖTVÖZÖTT KÉZI KONZOL LEHET A ROG ALLY ÚJ ELLENFELE -
-
eldiablo
addikt
-
Shame21
tag
válasz st3v3np3t3r #599 üzenetére
Hát igen egy 2016-os mobil gpu-t még nem ért utol az integrált kari 2023-ban na ez az én bajom ezekkel a kütyükkel. Várni kell sajna. És ahogy néztem ez az MSI claw se váltja meg a világot sőt…. Köszönöm
-
Shame21
tag
válasz st3v3np3t3r #599 üzenetére
Az a része tv-re kötve lesz használva, játék rész is főleg emulator főként ps2 game-ek azon nőttem fel 😂. Meg a hurcolás is fontos kicsi legyen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Keresek, vennék Dell E5550-hoz magyar világítós billentyűzetet, esetleg matricázhatót is (Í)
- APPLE MacBook Air M2 15" 2023-GARIS
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Dell Inspiron 8.gen I5 + Radeon 530 2GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest