- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kissbill
tag
válasz Mrdevil #1110 üzenetére
Lehet ez a cel, utana veheted pont az Ally X-et .
De nekem ez a silent fan curve nagyon varos volt .
Red dead redemption toltam:
-Performance mode , csendes 27-30 fps kb,
-Manual 18W , 45 fps , de cserebe eddig ugy zugott mint egy repulo jet es 60 C korul volt a homerseklet --> most 18W , semmi hangja es kb 70 fokos a gep .[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz Mrdevil #1071 üzenetére
Ugyanez, januárban vettem újonann, sose próbáltam az sd-t, pár hete mondom megnézem már annyit olvasni róla, és már most nem működik az enyémben sem, mondhatni sose működött így ez alapján 4 különböző amúgy jól működő kártyával próbáltam, mind kakukk az allyban. Ráadásul relative baromi keveset használtam a gépet masszív játékra mióta megvan, több olyan játékkal játszogatok ami silent módban is simán megy, tehát nem szokott melegedni a gép.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kissbill
tag
Oke, driver hiba volt , szurke volt a kalibracios ful alatt, az lett gyanus.
Driver uninstall, restart. magatol urja tette a drivert es most mar aktivAmugy egesz jo ! Egyszer adj neki eselyt
Most annyi bajom van, hogy huz lefele a celkereszt, pedig kalibot mar nyomtam ra o.O .
-
juliensorel
senior tag
Nem kell irogatni, csak a refund opciónál kattintasz párat.
Én régen mindent letorrenteztem ami csak úgy kicsit érdekelt és bizonytalan voltam vele kapcsoaltban, hogy tetszeni fog e, kell e ez nekem stb, manapság már nem, megveszem steamen, játszom vele egy órát és kiderül. Az elmúlt években 2-3 játék erre a sorsra jutott.
Nagyon sima ügy a refund náluk, csak mondom van valami limit, hogy max mennyi órát tehetsz bele. Ha meg se nyitod, le se töltöd, akkor nem tudom hány napig refundolják, de az is elérhető. -
eldiablo
addikt
Nem. Nekem most magától visszaállt, telepíthettem vissza az AFMF drivert.
Most nyomtam egy kört a Helldivers 2-vel 2560x1080-as felbontáson 70-80fps-al külső monitoron.
Sajnos az overlay nem látszik a képen.
Nem mondom hogy szép, csak azt hogy megy.Maga a monitor amúgy 3440x1440-es.
-
Amúgy egy 60-80Wh-ás akku elkélt volna bele, mert ezzel a 40Wh-val elég nehéz gazdálkodni akku üzemben. Nem sok játék tolerálja a 10W-on a gameplay-t....
Mostanában a death strandinget tolom rajta 10W-on... nagyon sokat laggol, meg mikor motorral megyek, leesik 13-15fps-re a frissítés, sétálva 25-35fps...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
-
tsiga18
tag
Egy usb-c csatlakozós külső SSD (sata/nvme mindegy) szerintem jóval gyorsabb lenne mint az SD-vel szórakozni
Bocs, ha túl szőrszálhasogatás, de nekem sok bajom volt telefonokban megdöglött SD kártyákkal. Ott is inkább megveszem a nagyobb belső tárhelyet, csak ne kelljen microsd-zni
Esetleg C megoldás: lan kábelt a laptopba és az allyhoz egy dokkolóba, és lanon áthúzni a cuccokat
-
juliensorel
senior tag
Ja ok, igy mar meg van mire gondoltal. Majd varjuk mit mondanak, bar szerintem az lesz az okossag, hogy rossz tervezes, amit mind tudunk es itt meg is all tortenet.
(Ahogy felettem irtak engem se erint amugy, sose jatszom annyi jatekkal egyszerre, hogy ne lenne eleg hely, meg gyorsabb is az ssd, persze aki komolyabban kihasznalja az allyt mas celokra is annak mukodjon mar megbizhatoan a kartya olvaso, sok dokumentum, foto, video stb tarolhato lenne rajta) -
Semin
senior tag
Nem kell lehúzni.
A deck támogatja a pass through chargingot. (Ahogy a legtöbb laptop is már elég rég óta) Ha használod miközben töltőn van ,90%-on megáll az akku töltése, hogy kímélje. Sőt - a beszámolók alapján- hiába van kábelen magától is le hagyja merülni néha, kondicionálja. (Az enyém 3 hónapos, és 100%)Nagyon csodálkozom, hogy egy Asus aki 25+ éve gyárt notebookokat elfejti ezt a funkciót. Sőt az amit a deck automatán csinál pont az Asus saját ajánlása
[ Szerkesztve ]
-
-
Ugyan úgy van mint a laptopoknál, ha töltőről használod, nem megy az akku, azzal egyet értek, hogy nem javasolt tartósan 100%-on hagyni az akkut, .ert az sem tesz jót neki, telefon esetében ugye azért más a helyzet, mert az szinte folyamatosan használja az ember, de egy ilyen kézi konzol nem lóg mindig az ember kezében
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
-
-
eldiablo
addikt
-
-
Peaceliker
addikt
Nekem pc is lett allyból, nem is csak játék konzolként üzemel. Így főleg örülök neki.
Az fáj hogy csak nagy dög 3d nyomtatott grippel kényelmes, így csak ilyen fotós táska szerű táska lett jó neki, de ennél nagyobb bajom ne legyen, úgyis ritkán utazikaffli
[link] ebből a fóliából a matt marha jól. Sima üveg használhatatlan volt tükröződés miatt
Persze vannak márkás matt cuccok hozzá, de arra spur vagyok"Oh my Goa'uld!"
-
affli
tag
Én ha tele lennék, vennék egy steam decket is az ally mellé, már csak az oled miatt is
Amúgy a képernyővédő fólia amit rendeltem nem fedi be az egész kijelzőt, ráadásul tükörnek is jó lenne, ment a kukába... Átlátszó tokból meg szilikon kellett volna, ez meg víztiszta kemény műanyag, figyelmetlen voltam..
Retro RULZ:)
-
Peaceliker
addikt
Nekem volt deck és igaz nem azért cseréltem le, mert nem tudtam elbánni vele, de agyamra ment a szarakodás néha, mire egy játék futott. Allyn ez nincs.
Persze sok mindenben ügyesebb volt deck, de élem, hogy ezen Windows van és ami ezen megy, az megy, nincs móka, trükközés ide oda lépkedés asztali meg sima mód között stb. Persze hozzá kell tenni, hogy ha minden játékom steam ben lenne valszeg nem lenne gond semmi"Oh my Goa'uld!"
-
-
eldiablo
addikt
A Z1 Extreme az ugyan az mint a Ryzen 7 7840U. Ugyan az a driver kell hozzá. Az Asus annyit csinál, hogy reszeli utána a saját szoftverjeit. Beta drivernél nem jó az Asus overlay szoftvere, sima drivernél meg a GPU fogyit külön nem lehet monitorozni az Asus szoftverével, de az AMD saját overlay-e hibátlanul teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Dell Latitude E5510 Intel i5 M560 2.67GHz 128 GB SSD
- AKCIÓ%%HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ(8Tx2,5GHz)8 GB RAM/256GB M.2 SSD/K3100M 4GB VGA/17,3" FullHD/GARI!
- AKCIÓ%% Dell Latitude 5300 notebook - I5-8265U (8Tx1,8GHz) 8GB DDR4/256GB M.2 SSD/13,3" FullHD/GARI!
- Eladó bontott dell, lenovo, hp alaplapok
- MSI GL63 8RD laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest