Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #9849 üzenetére
Újraktam a drivert de azzal sem megy, hihetetlen.
Ennyire bekavart a frontpanel kapcsoló progi?
-
westcoastog
veterán
Mostmár nem működik a mikrofon ha bedugom a hangkártyába se, kapcsolgatok már minden isten nyilát de meg sem szólal.
Ebből drivertelepítés lesz.Kirpóbálom a xonardx beta win10 drivert.
-
westcoastog
veterán
Mit kell még beállítani ezen a vackon??
Hiába engedélyeztem, nem megy a mikrofon frontpanelen. -
asr27
tag
Felkerült a hivatalos Xonar DX beta driver win10-hez.
-
westcoastog
veterán
válasz
spanglee001 #9844 üzenetére
-
Atmo
senior tag
válasz
jaffa 2843 #9801 üzenetére
+1
-
spanglee001
addikt
válasz
westcoastog #9843 üzenetére
ma szedtem le az unixonart, visszaváltottam a százszorta jobb u7 re, és win8.1 re, de emlékeim szerint a mikrofon beállításainál volt egy opció hogy előlapit használnál vagy hátlapit nálam ment.
a win10 es u7 driver pedig el sem indul win8 on, mindegy is mert a legrégebbi driverrel ment a legjobban
-
westcoastog
veterán
Sziasztok!
Frontpanel bemenetre hogy tudok rávarázsolni hogy a mikrofon bemenet is működjön?
unixonar driver van fent, front panel enabler bekapcsolva, de mikrofon nem megy, xonar dx kártya, köszi. -
valyogvisko
csendes tag
Felesleges felrakni, béta driver ismert hibákkal, a 8.1-es driver ennél jobb W10-re (abban van DHT4 is nyilván).
-
N3gro
aktív tag
-
kaszaf
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Akinek problémája van phoebussal win10 alatt az megpróbáhatja a win8 64 bites drivert (a régebbit) feltelepíteni. Nekem bejött: végre a mély is úgy szól, ahogy szólnia kell! -
válasz
SunMount3r #9834 üzenetére
Telepítésnél ajánl egy low latency verziót, próbáld ki.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
SunMount3r #9834 üzenetére
Szia!
Nekem is ds van uni driverrel. Szerintem jobban szól mint a gyárival. De lehet csak bebeszélem magamnak.
-
SunMount3r
nagyúr
Hali!
Kérdezném, hogy ezt a Xonar Uni driver-t annak is érdemes feltennie akinek semmi gondja az eredetivel? (Mondjuk van egy kis Latency miatti pattogás néha, nem tudom ez ilyesmiket javít e...)
Lesz hangminőség béli javulás vagy hasonló (bár feltételezem, hogy ilyesmi nem igen)?
Xonar DS kártyához kérdem amúgy.
Köszi!
-
Shing
őstag
Pff, mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire lesz pontos. Nem is hallod sokszor aki már 10 méterre van tőled... Mondjuk ez úgyis olyan árkategóriában indul majd, ahol egy DAC jobban megéri. Ott nincsenek driver problémák és ilyen hülye fícsörök miatti sebesség csökkenések.
-
kaszaf
aktív tag
"Sonic Studio also includes controls for Sonic Radar Pro, a unique feature that precisely maps in-game sounds - such as footsteps and gunshots - and displays them on an on-screen overlay, so gamers can pinpoint their enemies for a competitive advantage in first-person shooters."
Kemény. Régebben ezt cheatnek hívtuk nem unique feature-nek.
-
Sonja
nagyúr
-
törölt tag
Jé, sikerült. 8.1 64 bit béta verziós driver kellett hozzá. (az a 140 megás vagy mennyi.)
-
Atmo
senior tag
Hivatalos windows 10 xonar essence stx driver letölthető az asus honlapjáról: [link]
Xonar Essence STX Beta driver for Windows 10
Beta driver (ver.8.1.8.1823 , Audio Center version:0.3.0.68) -
shteer
titán
válasz
jaffa 2843 #9826 üzenetére
Akkor nem
-
-Unified driver for the following cards:
ASUS Xonar: DG, DGX, DG SI, DS, DSX, D1 , D2, DX, D2X, HDAV, HDAV Slim, ST, STX, Xense, STX II-Note that the following Asus cards won’t work and will not be supported with UNi Xonar Drivers: Asus Xonar U1, U3, U5, U7, EssenceOne, Essence STU, ROG Phoebus, ROG Thunderbolt, D-Kara.
-
törölt tag
Xonar U5-tel mit kezdjek ha win10en felrakom a win8 drivert, állítólag felrakja rendesen de nem kér újraindítást meg fel se jön az a windows ablak hogy hang driver települne? Előtte meg azt írta hogy fent van a driver de közben le volt törölve. O.o
-
Acélfarkas
őstag
válasz
thomasvold #9817 üzenetére
Igen, bőven.
-
-
Sziasztok.
Valaki tud róla hogy lesz egyáltalán win 10 driver a xonarokhoz? Az Asust nemigen érdekli a terméktámogatás csak addig amíg megveszik a termékeiket. Mondjuk az alaplapomhoz elég hamar megcsinálták. Engem a Xonar DX re érdekelne hogy mikor óhajtanak kiadni drivert. -
thomasvold
őstag
válasz
Acélfarkas #9816 üzenetére
Köszi. Akkor elég lehet egy DX/XD ?
-
Acélfarkas
őstag
válasz
thomasvold #9814 üzenetére
Phobeus solot. De szerintem filmhez és játékhoz túl drágák ezek a kártyák.
-
shteer
titán
válasz
thomasvold #9814 üzenetére
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Ti 60% filmhez és 40% játékhoz melyik kártyát vennétek? A Phoebus Solo -t vagy a Xonar D2X -et. Egy árban vannak.
-
Endyy
csendes tag
Udv mindenkinek!
Idaig kimaradt az eletembol a hangkartyazas, igy gozom nincs mi a nyero a helyzetemben. Neha ciripel az alaplapi hangkartyam. (kulonosen az elolapi csatlakozaskor)
Adott egy meglevo gep. Acer predaor G3610-es. Ebbe egy Acer ipisb-vr rev 1.01 alaplapot tettek gyarilag.
Ha jol olvastam, egy ALC662 5.1 Channel High Definition Audio Codec chipset csucsul benne.
Hogyan lehet 5.1 csatornas ez az alaplap, mikozben 3 csatlakozo jon ki a gepbol hatul?
Amint latjatok elegge zsufolt a belter. A vga karit is ugy kellett betuszkolnom. Kitorni az egyik rezonancia csokkento betetet, a masikbol pedig vagdalkozni.
A kepen a vga alatt mar nincs tobb slot. Mindent kitolt a kicsike. Hutesileg nincs semmilyen problema. Ez a vga extrem halk, szinte be sem kapcsol a venti.Most, hogy ismeritek a helyzetet, legyszi mondjatok javaslatokat a hangminoseg javitasara, a szuk keresztmetszet figyelembevetelevel!
Prioritasilag kizarolag az FPS-jatekok terhatasu hangzasat helyezzuk eloterbe.
Keret 25-70k
Nem mondom, hogy nem fogok rajta zenet hallgatni, de az masodlagos. Erositore nem lesz kiteve a jel. Hazi mozi nem szempont. Aktiv hangfallal rendelkezem (EDIFIER Studio R1900TII 2.0) ha neha a fulesen kivul szeretnek zenet hallgatni.A tervek szerint fules is lesz vasarolva a hangkartya minosegehez igazitva (pl. Audio-Technica ATH-AD700 vagy Takstar HI-2050 majd ezt az relevans rovatban kerdezem), mert tobbetek hozzaszolasa szerint a gamer 7.1-es fejhallgatok nem erik el azt a hangminoseget, amit egy jo minosegu mikrofon nelkuli fejhallgato + hangkartya nyujt.
Olyan tudasu 7.1-es hangkartyat vasarolnek, amely altal FPS jatek alatt azt is meghallom ha kidurrant a pattanasa az ellenseges katonanak, es precizen terben elhelyezi nekem ezt a hangot.
Jelenleg win 7 64 bites rendszert hasznalok. Egyenlore a win 10 varhat egy ideig, de azert jo lenne, ha megfelelo support allna rendelkezesre win 10 driver ugyben a kesobbiekben.
Tobb hozzzaszolast olvastam lefagyasokrol, hang csuszasokrol. Orulnek neki ha olyan gyartmanyt mondanatok amelyik megvasarlasa utan nem lesz pl. mikrolag, mert akkor nincs ertelme az egesz mokanak, penz az ablakban.
-
kaszaf
aktív tag
Hátha segít:
SPDIF is limited to three formats:
2.0 PCM
5.1 Dolby Digital
5.1 DTSPC's rarely make use of Dolby/DTS formats, due to their lossy nature. As a result, there is no way to transfer 5.1 audio over SPDIF unless the raw 5.1 signal is first converted to either Dolby or DTS format.
The DG(X), to my knowledge, lacks the software support necessary to convert a 5.1 PCM stream to Dolby/DTS, and is thus limited to 2.1 when using SPDIF, unless the audio is ALREADY in one of those formats (DVD movies are a good example of this).
-
ReSeTer
senior tag
Van most kölcsönbe egy xonar u3. Kérdés:
Voip mode, vagy pro gamer mode?
32 ohmos a fejesem. Akkor pro gamer?
Köszönöm!
-
itroh
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.Az normális, ha a DGX hangkártya, optikai összeköttetéssel egy Lg házimozival, a driver verzió 8.1.8.1822, 5.1 beállítás, speaker tesztnél csak a L és a R szól, a többi nem?
Mit kéne állítanom? -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Xonar kártyát szeretnék majd venni, dgx és dsx között választanék valószínűleg.
Ha jól tudom, dsx-en nincs fejhallgató erősítő. Én fejest használok általában, tehát mennyire befolyásolja ennek a hiánya a minőséget? Egyáltalán mire jó az a fejes erősítő? Nem csak arra, hogy meghajtsa a 32 ohmnál nagyobb fejeseket? Nekem 32-es van.
Na meg azt is olvastam, hogy a mai alaplapok lepipálják ezeket a kártyákat. Mondjuk nem mind1, hogy 22 ezer forintos, vagy ezek a gamer z97 meg hasonlóak. Nekem jelenleg egy régi p31-ds3l lapom van, amin alc888 hangchip van elvileg.
Mit gondoltok?
Tényleg nincs értelme dgx dsx-et venni? Gondolom a mostani alc888-nál jobb lenne, de ha pl köv évben veszek egy 24 ezer forintos alaplapot, akkor mit érek majd velük?
-
LackoMester
addikt
cs, tegnap játék alatt 2x kifagyott ( egyébként néha elszokta játszani )az Asus Xonar DX hangkártyám, sajnos a másofik kifagyás után elnémult, már kivettem a lapból majd újra visszatettem, próbáltam rajt drivert ( UniXonar- t ) frissíteni, de a progi azt írja, h. nem látja, találja a kártyát. Az eszközkezelőbe viszont látni, és nem is ír hibát. Késő este történ a dolog nem nagyon kedvem variálni, valakinek valami ötlete, vagy kakukk a kártyának?
-
spanglee001
addikt
válasz
jaffa 2843 #9803 üzenetére
lehet hogy igazad van, bár próbáltam már jópár fejest, sőt már hangkártyát is
stereo fejeseket is gamert/nem gamert is, hyperx clood, valamilyen speedlink, strix dsp, cavimanus, Media marktban is egy párat, köztük Bose, AKG, Sony
sok.1 fejeseket is amik kivétel nélkül jobbak voltak mint a stereók, (azért a Bose tetszettde nekem annyit nem ér)cm storm sirus, genius g35, és végül a tiamat 7.1 ami a legjobb játékokra (FPS),( mint már írtam is játék térhatás az elsődleges) nekem legalábbis nagyon bevált, zenére sem volt utolsó a dht4 el egész szépen szólt, viszont már zenére inkább a hyperx et vettem volna, de nem ez a felhasználási cél, sajna panel lakásban ha dobhártyaszakasztó hangerőn akarok hallgatni zenét akkor csak fejes jöhet szóba, ezért kértem segítséget., hogy Dolby home theather progit rá lehet e varázsolni a xonar dx re win 8,1 alatt.
A xonar u7 nagyon jó volt, viszont win10 alatt gondok voltak, és sajnos eladtam, viszont visszatértem win 8 ra és ehhez a xonar dx re nem tudom telepíteni a dht4 et ez a gondom. -
válasz
spanglee001 #9802 üzenetére
Ne haragudj, de attól, hogy te még nem hallottál jó fejhallgatóval zenét, az nem az én hibám. Gamer kacatot ne hasonlítgassuk inkább semmihez se.
A rosszhoz is hozzá lehet szokni, főleg, ha nem tudod, hogy mi a jó. -
spanglee001
addikt
válasz
jaffa 2843 #9801 üzenetére
azért a tényeket hogy nekem úgy jobban tetszik a hang hogy 7.1 fejes és dht4 had tartsam meg magamnak
ha nektek jobb a stereó dht4 nékül akkor hallgassátok -
válasz
spanglee001 #9800 üzenetére
Az csak elcseszi a zenét. Minden ilyen bugyutaság csak ront rajta. Egy normális sztereó fejes kell és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest