Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tharus
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 1 Asus Xonar hangkártyát, de nagyon tanácstalan vagyok.
Rocksmith 2014-es gitár programhoz használnám, fejhallgatóval, mert a basszusgitárom miatt a szomszédokkal már harcban állok
Na szóval van egy Gigabyte 970A-D3 alaplapom azon van integrált hangkártya, de ha a fejhallgatót rá dugom nagyon halk, pedig már minden hangerő maxon van.
Az volna a kérdésem, hogy melyik hangkártyát vegyem az Asus Xonar DG vagy Asus Xonar DGX-et?
Melyik kártya való az alaplapomhoz és mennyire hangosítja fel a fejhallgatót?
Gondolom mindkettőn van Line-in csatlakozó.
Köszi előre is a válaszokat -
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #9998 üzenetére
a KB3097877 jelzésű update volt a bűnös ([link]). ma javították (aki ilyesmivel találkozik, futtassa le a windows update-et újra).
-
Johnny Cage
addikt
használ valaki win7 alatt DG(X)-et? legutóbbi windows update valamelyike hazavágta az audio centert (újratelepítés sem segített)..
-
gyigyoo
csendes tag
Valaki nemtudja hogy a XONAR HDAV trutheather-en kivül tud más programmal lejátszani a dolby tru hd ,DTS HD mastert? windvd és powerdvd nem müködik,Trutheather pedig nem megy a windows10-ben.
-
Bewy
tag
Szerintetek mi lehet akkor a baj ha a realtek hangkártyámmal működött rendesen az 5.1 media playerben és a böngészőben viszont most hogy beraktam egy asus xonar dgx hangkártyát csak az első két hangfal szól.
Ha lefuttatok egy tesztet akkor szépen megszólalnak a hangfalak olyan sorrendben mint kellene de filmek alatt meg nem
Win10-et használok
Amit próbáltam:frekvenciát változtatni (jelenleg 24bit 96khz)
ac3filter-t újratelepíteni
drivert újra felrakni(jelenleg asus-os driver van fent)
Ha átállítom az asus programján belül hogy 2 channeles legyen akkor szól minden de ugye az nem 5.1 -
Shing
őstag
válasz
jaffa 2843 #9984 üzenetére
A memóriamenedzsment már a 8.1-ben is fejlettebb volt. Ezt most a TH2-ben tovább fejlesztik. Pl. érezhetően nincs meg többé az a tipikus vindózos belassulás pár óra használat után. Nekem ez hiányozna ha visszamennék 7-re.
-
ozzy711
őstag
-
Atmo
senior tag
válasz
jaffa 2843 #9988 üzenetére
Jah, ha van egy bibi, akkor már az egész szar. Nembaj, Te legalább menő vagy
-
-
Atmo
senior tag
válasz
jaffa 2843 #9986 üzenetére
Na mondd már mit nem tud ez, amit a win7 tud?
-
-
Atmo
senior tag
válasz
jaffa 2843 #9984 üzenetére
Gyorsabban bebootol és nekem tetszik a felhasználói felülete. Már használom pár hónapja, egész hozzászoktam. Ha javítva lesznek a TH2-es verzióban ezek a hibák, akkor teljesen rendbe van az os.
-
-
Atmo
senior tag
válasz
jaffa 2843 #9982 üzenetére
Ez egy egyéni vélemény, egy-két javításra szoruló hibán kívül nincs gond vele.
-
-
Atmo
senior tag
Windows 10 x64 alatt másnak is csinál olyat a hang ASUS Xonar Essence STX-el, hogy random néha egy-egy másodpercre mintha lefagyna a gép (hang), aztán folytatódik? Filmek alatt is, zenehallgatás közben is. Win7 alatt ilyen gondok nincsenek.
-
-
Istvan_80
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #9976 üzenetére
Igen, abból is próbáltam több verziót is.
-
-
Istvan_80
csendes tag
Sziasztok!
Lenne valakinek megoldási tippje a következő problémára?
Xonar D1 hangkártyám össze vissza cserélgeti a hangokat, véletlenszerűen hol a bal oldalon szól a jobb oldali hang, hol fordítva, hol hátul szólal meg a jobb oldali, hol elöl a hátsó, stb stb. De nem csak 5.1 esetén van ez, ha stereóra állítom, akkor sem jó.
Már próbálkoztam mindenféle driverrel, ami fellelhető win7 64-hez, de semmi sem oldotta meg. Próbáltam több pci slotot is. Neten is keresgéltem a megoldást, és láttam, hogy volt egy firmware update a dx verzióhoz, mint egy lehetséges megoldás. D1-hez viszont semmi.
Valakinek valami tipp? -
Shing
őstag
Ha jól látom frissítik a drivereket. DX-hez jött pár napja Win10 driver, D1-hez pedig tegnap.
Már csak az Uni verzióra várok és jöhet a Win10. -
SunMount3r
nagyúr
Azon formátumok esetében, amelyeket támogat a hangfalszetted, talán jobb megoldás az optikai, hacsak nincs valami tuti hangkártyád, ebben az esetben lehet jobb minőségben dekódol és megéri még így is analóg-on küldeni a jelet. Bár ezt úgy is inkább a tapasztalat dönti el. Elég sok variáció lehetséges ugyebár, a legjobb persze ha mind 2-őt ki tudod próbálni és a füled dönti el. Ja és ha a hangfalszetted támogatja azt a 5.1-es formátumot, akkor elvileg semmi gond nem lehet.
-
Bewy
tag
válasz
jaffa 2843 #9971 üzenetére
azon nem gondolkoztam hogy optikán vagy sima 3 jack kábellel lenne e jobb összekötni. Nem tudom hogy optikán ad e annyival jobb minőséget hogy megérje lecserélni, vagy hogy megmarad e rendesen az 5.1 hangzás.
-
-
Bewy
tag
Sziasztok!
Tervezem egy asus xonar dgx 5.1 hangkártya vásárlását, viszont olvastam hogy a win10-el vannak gondok driver terén én viszont win10-et használok
így nem is érdemes ezt a hangkártyát megvenni vagy azért nem olyan rossz a helyzet?
Logitech z906-ot kellene meghajtania a hangkártyának.Köszönöm a válaszokat!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
jaffa 2843 #9968 üzenetére
A simával mindig baj van, mert nem lehet a GX-et lekapcsolni teljesen, ezért undorító a hátsó hangszórók hangja.
-
-
Zehman
csendes tag
Sikerült, jó helyre volt dugva, erre azért külön figyeltem
most már egész jó hangja van de még szokni kell, más a hangzása mint a réginek, amúgy köszi mindenkinek, annyira nem szoktam hangkártyákkal foglalkozni
-
-
VoidXs
Topikgazda
Ez attól függ, mivel használod. Hangszóró módban 1.5 Voltot (32 Ohmos fejesnek) ad ki, viszont fejes módban alapértelmezetten minimumon, 0.75 Volton áll, csak ugye hülyén jelzi ki, így <32 Ohm szöveget keress. Tolj az erősítésen, én a 46 Ohmos példányomnak is 64-et adok, azt még szereti.
-
VoidXs
Topikgazda
Bass Boost: hazavágja a hangot 250 Hz alatt. Voice Clarity: hazavágja a hangot a beszédfelharmonikusok (vagy amiket annak hisz) körül. Compressor: eltünteti a dinamikát = totál hazavágja az egész hangot. Telepíts egy UNi Xonar-t, mert vannak még a kártyának olyan hülyeségei, amiket alapállapotba állítással se tudsz megoldani, pl a hátsó hangszórók visszhangja.
-
Zehman
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #9959 üzenetére
Esetleg megtudnád mondani h pontosan micsoda a (bass boost, Voice Clarity, Compressor)?
-
-
Zehman
csendes tag
Hali, Sikerült elpasszolnom a dgx-m és hozzájutni viszonylag jó áron egy Asus Strix Soar-hoz ami meg is oldotta nálam azt a gondot ami a dgx-nél volt, egyedül egy gondom van vele, hogy nem igazán tudom beállítani a hangzást úgy ahogy azt szeretném,lényegében az a gondom h a dgx mintha kicsit tisztább lett volna, esetleg tudna valaki segiteni benne?
-
gyigyoo
csendes tag
A truetheather6 senkinek nem megy windows10 ben? XONAR HDAV1.3 cask ott tudja a dts hd mastert?
-
válasz
Hallendor #9955 üzenetére
Én használtam DX-szel PC350-et. Semmi gond nem volt azon túl, hogy ezeknek a gamer vackoknak írtó rossz hangjuk van általában.
Soha nem vennék mégegyszer gamer matricájú audio eszközt. Áldom az eget, amiért hozzájutottam 25-ért egy Beyerdynamic DT190-hez.A DX jó választás simán 150 Ohm-ig is akár, de azt a túlárazott headsetet nem venném meg.
Ha mindenképp túlárazott headset kell, akkor Beyerdynamic MMX 300.
-
Hallendor
csendes tag
Sziasztok, a segítségetek szeretném kérni. Szeretnék venni egy Sennheiser PC 360 -as fülest. (ez már biztos) Amiben nem nagyon vagyok otthon, hogy milyen hangkártyát vegyek hozzá.
Hallottam, hogy a DX -ben nincs például erősítő, és a Sennheiser füles lévén lehet, hogy nem tudok majd minden potenciált kihajtani belőle. Nyitott füles, tudom, hogy nem kell csodát várni basszus terén akkor sem, ha erősítővel használom, de egy kicsit talán dobna rajta.
Az ASUS kártyái bejönnek, melyiket ajánlanátok hozzá? Max. 30K értékben gondolkodom, de ha lehet akkor inkább 20K ...
P.S.: Annak is most olvasgatok utána, hogy az impedancia is stimmeljen, ha erről is lenne valakinek építő jellegű tanácsa, szívesen fogadnám!
Előre is köszi!
-
gyigyoo
csendes tag
Hello
valaki tudja hogy a Totaltheate6-on kivül XONAR HDAV1.3on melyik programmal lehet DTS HD-MASTERT streamelni? lejátszani a blu ray filmekben? próbáltam a powerdvd-t és a windvd-t de nemjó! csak akkor ha a vga kártyán megy a hang és nem a xonarból igy meg ki be kell kötögetni a hdmi kábelt. -
Lidl
senior tag
válasz
bounty123 #9950 üzenetére
Igen, ez igaz. De itt minden összefügg mindennel
Azt felvetette valaki picivel korábban, hogy nem is igazán kell a DX-nek a külső táp (floppy csatlakozós) csak az "tisztább" tápot biztosít,. ezért kell bedugni.
Igaz ez? Én nem próbáltam még floppy táp nélkül.Mindenesetre nekem szerencsém lehet, mert viszonylag közel van a DX az R9 280X-hez, de nincs ilyen sziszegés, mióta külön tápon van a füles.
Lidl
-
Lidl
senior tag
válasz
hola fa főnö #9948 üzenetére
Hali,
igen, biztosan, hogyha valóban a VGA felől jön, és elektromágneses zavar. (EMI)
Itt lehet találni pár gyári megoldást, csak ehhez lehet, hogy meg kell berhelni a kártyát is: [link]
Vagy itt egy jó kis házi sufnitunning: [link]
Esetleg, ha bátor vagy, akkor megcsinálhatod a tápszűrés részét ennek a posztnak: [link]
Persze mindegyiket csak saját felelősségre
Amúgy lehet, hogy az árnyékolás nem ér sokat, mert a tápból szedi össze a zajt. Erre lehet jó az utolsó linkben lévő mod, ami szűri a floppy csatlakozón érkező tápot.
Nekem is ilyen problémám volt a fülesemmel. Ez egy 5.1-es analóg füles, de van benne erősítő, hogy lehessen hangerőt szabályozni minden csatornának. Egy USB-n keresztül kapja a tápot. Ha bedugtam a gépbe, akkor minden képernyőműveletet hallottam. Mondjuk, ha görgettem egy fehér képenyőt, vagy ilyesmi.
Aztán kipróbáltam, hogy egy USB-t tápba dugtam bele. Olyanba, mint amiket a telefonokhoz adnak, mint töltő. Egy full noname valamibe. És ez teljesen megoldotta gondot. Most semmi zaj sincs a fülesben.
Oké, ez nem ugyan az a probléma, mint nálad, (mert nálam a füles szedte össze a zajt) csak azt mutatja, hogy a táp a gépben simán szétviszi az interferenciát bármelyik komponensbe.Remélem meg tudod oldani valahogy.
Lidl
-
hola fa főnö
csendes tag
Kicsit hülye kérdés de:
Ezt a fajta elektromágneses zajt ki lehet szűrni vagy leárnyékolni valamivel?
Gondolok itt egy fémlemezre a két kártya közé. -
hola fa főnö
csendes tag
Észrevettem még valamit játék közben is:
A hang csak akkor recseg ha a játékot grafikáját kell megjeleníteni ha pl tölt be valami pálya stb és szol valamilyen zene a játékban az nem recseg meg zúg. -
hola fa főnö
csendes tag
Nem segített sajnos .
Szórakozom vele még egy pár napot és ha nem jön össze akkor visszaküldöm.Ha van ötletetek még esetleg szívesen várom.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
hola fa főnö #9944 üzenetére
Esetleg még megpróbálnám kikapcsolni a Xonar Panel-ben a "GX" funkciót. Vagy ha nem segít, akkor drivert frissíteni (esetleg UniXonar-ra)...
-
hola fa főnö
csendes tag
válasz
Acélfarkas #9943 üzenetére
Az a helyzet ,hogy egy elég gagyi alaplapom van amiben 1 darab pci slot van a videó kártya mellett.
Nem lehet valamivel leszigetelni vagy kiszűrni ezt a zajt? -
Acélfarkas
őstag
válasz
hola fa főnö #9942 üzenetére
Tipp: Szerintem a videókártya.
Játék alatt jóval nagyobb a fogyasztása és emiatt nagyobb elektromos zajt is generál, ez van hatással a hangkártyára. Rakd a lehető legtávolabbi slotba a videókaritól.
-
hola fa főnö
csendes tag
Helló mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni mert teljesen elakadtam.
Pár napja vettem egy asus xsonar dg-t ,belerakta a gépbe drivert installáltam és próba, nagyon jól szól zenékben filmekben Fülesen is és hangfalakon is. A fülesem egy asus achelon forest a hangfalam egy Logitech 2.1 .Itt egy hatalmas de:
De de ha elindítok egy játékot elkezd zúgni úgy hogy az már élvezhetetlen +van még egy avermédi live gamer hd light kártyám is azzal szoktam a játékokat felvenni és a felvételek teljesen használhatatlanok a zúgás miatt de csak a játék felvételek ha pl: elindítom a winampot vagy youtube videót veszek fel az avermédiával nyoma sincs ennnek a zúgásnak .
Tehát azt szeretném megtudni hogy mi okozhatja ezt a zajt a játékok alatt csak a játékok alatt máshol nem jelentkezik.
Köszönöm előre is sziasztok. -
bounty123
őstag
Nem plusz áram kell neki, hanem más áramforrás. Az alaplapról állítólag zajosabb áram jön, míg direktben a tápról tisztább, ezért raknak rá külön áram csatit, nem a nagy áramfelvétel miatt.
Én 2 hete vagyok elégedett tulaja egy DX-nek, linux alatt használom, nagyon szépen szól (wharfedale diamond hangfalakkal). Sokkal tisztább, mint az alaplapi realtek izé és az előző SB X-fi XtremeGameremnél is.
-
norbert1998
nagyúr
Így is csinálja, sőt, már a háttérhangszórók kijáratán is.
Kipróbáltam egy komplett másik gépben is, ott is csinálta. Az egy elég kis teljesítményű gép volt, szóval a"powerful VGA can produce huge EMI" dolgot is kizárhatjuk. Sajnos ezt vissza kell küldenem. Pedig a fejes erősítője nagyon tetszett.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
norbert1998 #9938 üzenetére
Kapcsolj fejhallgató módba, erősítést told maxra, természetesen UNi Xonar driverekkel, a hangszórót pedig tekerd le, mert lényegesen nagyobb lesz a jel, viszont mivel a zaj konstans, így eltörpül mellette. Nálam a hátsó hangszórókon van zaj (nem brutális, csak alaplapi szintű), viszont a régi lapomnál ilyen nem volt (valami MSI).
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Lenne egy kis gondom egy HA-n most vásárolt XONAR DG-vel:Az van vele, hogy a front(hangfal, a hátlapon) kijáraton brutális alapzaj van. Nem tudom hogyan, miért, de van, és nagyon rossz. "Hallom a képeket"*. Hallom, ami a képernyőn történik. Eddig ilyen semmivel sem volt még(2-féle alaplapnak az onboard-ja). Azt tudtam csinálni, hogy átdugtam a hátsó hangfalak kijáratába a dugót és quadrofonra állítottam a zenelejátszást. Így elvileg a front hangfalon és a háttereken is ugyanaz menne, de mivel sztereóm van, nem okozna gondot ez. De ki tudja, mikor lesz 5.1-em?
Előlapi kijáratok tökéletesen üzemelnek. A netet feltúrtam, semmit sem találtam még, ami segített volna.
Volt: bemenetek tiltása; minden kábelt kihuzni a gépből és hasonló okosságok.Egyébiránt mit tudok ezzel kezdeni?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
jaffa 2843 #9936 üzenetére
Köszönöm szépen
-
válasz
SpongyaBob #9935 üzenetére
Ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni, ugyanis a pályafutásomat DX-szel kezdtem. Ellenben, ha így van, akkor azt a kivezetést házon kívül vezesd előre (vagy ahova kell), ne az elektronikus zajos házon keresztül mert össze-vissza szedi a szemetet.
Manual szerint a Front Out-on van erősítés, tehát a hátsó zöld-ön is lennie kell.
-
SpongyaBob
veterán
Megmondom nektek miért vagyok ennyire bizonytalan..
Mielőtt még feltettem itt a kérdéseimet elolvastam itt az összes DS-sel kapcsolatos hozzászólást és van egy amin megakadtam:
A hsz második fele:
[link]Most akkor ez mennyire bizonyul valósnak infonak?
-
válasz
SpongyaBob #9932 üzenetére
Mindig minden esetben közvetlenül a hangkártyába csatlakoztasd az eszközöket. Az előlapi kivezetések kuka.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
SpongyaBob #9932 üzenetére
Mondjuk én pont az ellenkezőjét írtam de teszteld. Alapban a kivezetés gyengébb kivitelezés így nem feltétlen érdemes rákötni drága fejest.
-
SpongyaBob
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek. Szóval a fejhallgatót akkor mindenképpen az előlapira csatlakoztassam?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
SpongyaBob #9929 üzenetére
Számít hova kötöd, mert az előlapi kivezetés sok "zajt" összeszed. Én pl játéknál vettem észre. Na meg ha erősítős a hangkártya akkor oda kell mindenképp kötni.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
SpongyaBob #9928 üzenetére
Az AV66 az AV200-as budget változata. Az AV200as chipet a High kategóriánál használja főleg az ASUS, jobb a jel/zaj viszonya is mint az AV66-é és többet is tud.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #9928 üzenetére
Még lenne kérdésem:
Szóval egy Xonar DS (OPA2604AP műveleti erősítővel) + AKG K121 milyen párost alkotna? Illetve számít-e hangkártya szempontból, hogy előlapi avagy hátlapira lesz-e kötve a füles?
Köszönöm.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy mi a különbség az AV66 és az AV200 audio processzor között? Nekem még az utóbbival szerelt Xonar DS van, viszont a mostaniakon AV66 van.
A műveleti erősítőt is ki akarom cserélni, mert még a gyári van rajta.
-
anarchoid
csendes tag
Jjelenleg egy Asrock 970 Pro3 R2.0 alaplapom van aminek a beepitett csatlakozoit hasznalom jatekra 3par 2.1 es hangfal szett van szinkodosan radugdosva. es szeretnem kidobni a hangfal parokat es egy erositore kotott 5.1 hangfalszetre seretnem ugy iranyitani a hangot, hogy a jatekokban megmaradjon a 5.1 hangzas.(az erositon van spdif/toslink bemenet)
Tehat vennem kell egy hangkartyat, csak eppen milyet ?
Nezegettem es nagy a valasztek, valami asus xonar talan jolenne, kerlek erositsetek meg , illetve ajanljatok melyik xonart vegyem (Windows 10)
-
-
Dolphine
addikt
-
Zehman
csendes tag
Na örülök neki akkor h ez nem egyedi probléma, már azon gondolkodtam h kártyát cserélek, esetleg ha valaki rájön a hiba megoldásra legyen szíves írja meg majd
-
cyber86
őstag
Öcsém panaszkodik, hogy az integrált hangkariján sokkal hangosabb minden mint a Xonar D2X-en szintén win 10et használ viszont én unixonar 1.75-öt használok ő meg direkt tesztelésre az asus oldalán megjelent béta drivert és semmi változás nincs hangerő téren meg azt is észre vette, hogy integrálton a hangerő a lejátszó eszközökben a zöld jelzés maxra megy d2x-en meg csak feléig.
-
-
-
Zehman
csendes tag
Nem, és igen tisztában vagyok azzal h attol még a winyot is használja, de youtuben is beakad a hang, ahhoz a winyonak elvileg nincs köze vagy rosszul gondolom?
-
-
Zehman
csendes tag
Sajnos nálam a merevlemeznek nem lehet ehhez köze, mert ssd-t használok :/
-
Zehman
csendes tag
És lehet ez ellen tenni valamit? elég zavaró mert amúgy minden tökéletesen működik.
-
Zehman
csendes tag
Sziasztok, Lenne egy igen idegesítő problémám egy Asus Xonar DGX- kártyával, bizonyos időközönként, beakad a hang, mintha húznák de csak pár másodpercre, vagy pedig kattan egyet a hang, általában ilyenkor meg is akad a gép egy pillanatra, windowsban pl az egér beakad, játékban hirtelen lagol egyet a kép, Windows 10-et használok. Próbáltam minden drivert, hivatalos és nem hivatalos drivert is, mindegyiknél megvan a hiba, talán 1-2 nél kicsit jobb a helyzet de egyiknél se az igazi :/
-
cyber86
őstag
Amúgy ez a beállítás jó 1 asztali Logitech mikrofonhoz? [link]
-
cyber86
őstag
Végre kiadtak 1 béta drivert D2X-hez de ez is ugyan azt csinálja mint az unixonar v1.80 rev.3, hogy a skype megöli a mikrofont meg ha filmet nézek....
-
.LnB
titán
válasz
jaffa 2843 #9907 üzenetére
Akkor nincs több kérdésem.
köszi
-
-
.LnB
titán
válasz
jaffa 2843 #9905 üzenetére
Igen, rosszul írtam lemaradt az E.
-
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Van egy ASUS Xonar DX hangkártyám. Évek óta használom, szeretem.
Most volt egy kis fennforgás mert vettem új tápot és azon nem volt csati amit a hangkártyára tudtam volna közni. Lényegtelen is, de eszembe jutott, hogy miért kell ennek a hangkártyának egyáltalán plusz áram? Tudja ezt valaki? Elvileg 70+Wattot fel tud venni az PCI csatlakozóból nem?Előre is köszi az oktatást.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
jaffa 2843 #9902 üzenetére
Azért egy GPU tud interferenciát okozni a ki tudja milyen gyenge jelnek, ami a hangkártyában erősítés előtt van.
-
Ha normálisan megtervezték az áramkört és a NYÁK-ot, akkor nem kellene zajongnia. (Ehhez persze mindennek jónak kell lennie, beleértve az alaplapot és tápot is)
Nálam nem volt zajos DX-szel sem és STX-szel sem az. Az előlapi csatlakozókat meg remélem senki nem használja. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9900 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Anélkül mindegyiken van zaj, az enyémen pedig bőven túl sok a mikrofonon, mert a videokártya alatt van. Amúgy elenyésző, mert távol szokott tőle lenni, csak meghalt a távolabbi PCI slot, így szomszédok lettek. Egy profi kártyán ilyen nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest