Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát ez jó kérdés...
nem tudom, mondjuk én magamból indulok ki, én nem vennék "hiányos" terméket
még akkor sem ha jó áron van, de ez az én véleményem, ezt neked kell eldöntened...már csak azt is érdemes végig gondolnod, hogy ha nem kapsz a közelben toslink átalakítót, akkor is elköltesz még egy két ezret ha postán kéred, és mire megkapod
de nem akarlak lebeszélni róla -
XenHai
senior tag
válasz
Lacielvtárs #8295 üzenetére
Köszönöm a választ és szerinted a + kártya ?
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát azt a karit én is bevállalnám, de azt nem hinném hogy sokkal jobb mint egy ds vagy dsx
bár magam még nem próbáltam ki, és hallgattam meg, ezért nem tudok/akarok véleményt alkotni!
valamivel tuti többet tudhat, de ha nincs toslink átalakító akkor azt még fel kell hajtani....
szerintem be lehet szerezni, csak lehet körülményes
előbb érdeklődj utána hogy kinek van és menny szerintem biztosra....
mindig a legkisebb és jelentéktelennek tűnő dolgok a legbonyolultabbak, főleg hogy neked kell az optika
tapasztalatból mondomde beszerezhető!!!
link -
XenHai
senior tag
válasz
Lacielvtárs #8291 üzenetére
Én is erre gondoltam !
Még 1 kérdés és többet nem láttok !
Úgy hozta a sors , hogy ki mentem az itteni maszek pc boltba.Találtam ott egy Xonar HDAV1.3 Deluxe-ot használtan 20 ért fél év garival ?
Ami biztos nincsen hozzá S/PDIF optical adaptors ,és a +kártya része! Ezek be szerezhetőek vajon külön?
Jobb ez a kari mint egy dsx ?
Szerinted ez meg éri az árát a hiányzó tartozékok ellenére ? ? -
XenHai
senior tag
válasz
Lacielvtárs #8289 üzenetére
Akkor dsx lesz nincs mese.
Tegnap sikerült valami unlocked realtek drivert fel raknom ami küld ki dts meg dd optikán . Erősítőn is világít a led de csak 16 biten küldi ki . -
Lacielvtárs
nagyúr
nincsen azzal semmi baj, szerintem pont azt tudja amire szükséged van, nem?
abban az időben is jó volt, és jó az még most is...
meg egyébként is én magam feliratosan nem nézlek filmeket
a magyarok meg majdnem minden esetben ac3, tisztelet a kivételnek
de tény hogy az az erősítő elvileg stereoban tudja az analógot.
optikai kábel bele, meg egy jó féle hangkari, jó az asus xonar is, csak legyen rajta optika
és akkor kábé ugyanazt kapod mint ami nekem is van
az tuti hogy a xonar driverrel könnyü a beállítás....
én magam is ezt tapasztam
majd amikor beüzemeltem még szükség volt a MPC-HC konfigurálásra, ahhoz hogy megkapd a teljes 5.1-es hangot...
majd ha ott tartasz, tudok abban is segíteni -
XenHai
senior tag
válasz
Lacielvtárs #8287 üzenetére
kenwood krf v4060d
Sajnos nem mai db. -
XenHai
senior tag
válasz
Lacielvtárs #8282 üzenetére
Remélhetőleg utolsó kérdés és békén hagylak benneteket a kezdő kérdéseimmel.
Ha kicsit tovább megyek árilag és egy dx et veszek és elő halászok itthon egy analog kábelt(RCA) a digitális helyett.
Akkor menni fog vele a dts meg a dd film és játék alatt?
A dx-et nagyon dicsérik ,(hogy jobb a hangzása még a dsx nél is) és árban pár ezer ft a különbség.
Meg érné e így a + pénzt a dolog ? -
törölt tag
válasz
#56474624 #8277 üzenetére
A legnagyobb gond az, hogy wasapi-t sem tudok csinálni sehogy, hiába telepítettem fel. Ha nem asio-t használok, valahogy hullámzik a hang, főleg a cinek szólnak természetellenesen. asio-nál ez rendben van, csak pattog. Bár kernelnél is pattog. Sehogy sem akar összeállni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
ha optikán megy ki a hang az erősítőre akkor szerinte jobb nem lesz mint most
de ha tévednék, majd valaki úgyis megcáfol
ha optikán megy ki a hang, akkor az erősítődön múlik a hang minősége
ha analógként csatlakoztatod a fejhallgatód a hangkártyához, akkor már jobb a hangja mint egy átlag alaplapinak.
de azért itt érdemes utána olvasni hogyha veszel is egy dsx-et és analógként akarod használni, érdemes cserélni rajta a műveleti erősítőt.
persze a műveleti erősítőnek sincs köze az optikán kiadott hang minőségéhez...
nekem bevált a ds és az optika kábel+erősítő dolog
bár én magam fülest nem használok, hanem házimozim van kiépítve, így a biztos 5.1-es hang miatt vettem meg anno a xonart, jah és persze mert iszonyat jó áron adta egy korrekt itteni aprós -
XenHai
senior tag
válasz
Lacielvtárs #8280 üzenetére
Köszönöm szépen ! Akkor szerintem egy dsx-et beszerzek.
Arra lehet számítani ,hogy a fejesnél is számottevően jobb lesz a hang minőség erősítőn keresztül? -
XenHai
senior tag
válasz
Lacielvtárs #8278 üzenetére
Köszönöm szépen ! Ha jól láttam a ds és a dsx között csak a csatlakozó felület a különbség.
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia
én a xonar ds-t javaslom
nekem is az van és az optikán rendben küldi át a jelet
az egy másik kérdés hogy a progiban is be kell állítanod hogy spdif-et használsz
az optikán a filmnézéshez illetve hallgatáshoz javaslom a MPC-HC progit
itt is be kell állítani hogy mit is adjon ki optikán
amúgy úgy tudom hogy optikán a dts még kimegy, nagy a nagyobb hangok nem mennek
de a sima Ac3 és dts tuti kimegy -
törölt tag
Üdv! Asus Xonar DG-t Win7 64-biten (4 GB ram mellett) foobar alatt asio kimenetet használva ha 50ms-re, ha 3000ms-re állítom, akkor is pattog a hang, ha nem csak zenét hallgatok, hanem használom a gépet is zenehallgatás mellett. Eddig 1 GB memóriával (DDR1-esel, nem 3-assal) és XP-vel mindig be tudtam úgy lőni a késleltetést, hogy megszűnjön a pattogás, ami akkor is hasonlóan nem folytonosan, hanem a gépet használva keletkezett.
Ja és uni xonar driver-t használok.
-
XenHai
senior tag
Üdv !
Szeretném ki kérni a véleményeteket.
A napokban fel kötöttem a gépemre egy kenwood erősítőt és vele együtt egy 5.0-át digitális spdif-el .Az erősítő tud dts-t és dolby digitalt is. De játékoknál nem az igazi a hangzás erősítőn nem is világit a dts meg a dd (filmeknél se) .
A gépben ALC888 van.Néha néha használok egy Beyerdynamic DTX 910-et az erősítőn keresztül ,hogy ne zavarjam asszonyt.
A kérdés szerintetek xonar dgx ,dsx vagy dx lenne nekem a megfelelő?
A honlapon csak a dsx nél írnak dts-t a másik kettő ezek szerint nem tud ki küldeni dts-t optikán az erősítőnek?
Ha cserélésre kerül a kártya a dtx910en is észre vehető lesz? Vagy csak akkor ha dgx-et veszek és direktbe rá kötöm a fejest?
Előre is köszönöm a válaszokat ! -
Sonja
nagyúr
ASUS Announces the Essence STX II and Essence STX II 7.1 Sound Cards
Szerk.: A második hozzászólásban:
"1. Titanium HD is fine - Creative have better drivers."
-
Pazolini
senior tag
-
blekike
csendes tag
Üdv,
Az lenne a kérdésem, hogy ha a hangkártyám csak 16 bites 48KHz-es mintavételi frekvenciát tud (a meghajtóprogramjában is csak egy lehetőséget tudok választani:48KHz-et, 44-et nem), akkor a win7 hangbeállításaiban is a "válassza ki a megosztott módban használni kívánt mintavételi frekvenciát" menüpontból a 16bit 48KHz-et válasszam, mert egyébként is átkonvertálódna a hangkártyánál?
Egyébként a win7 beállításain halad keresztül utoljára a hang vagy a hangkártya meghajtóprogramján?Ez aztán a hozzá nem értő kérdés.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Meridius11 #8265 üzenetére
Nem kizárt, hogy a gagyi hangerőszabályzó plusz zajt okoz. De remélem azért nem lesz igazam!
-
-
Golota
aktív tag
Kisebb torzítás: az Asus-ra kötve a fejhallgatót, a folder váltáskor beállított alap windows hang leginkáb egy reccsenésre emlékeztet. Az alaplapi hangkártyával teljesen tiszta ez a hang. Értem én, hogy ELVILEG jobb az Asus, csak éppen a gyakorlatban tapasztalom az ellenkezőjét.
A másik, hogy az Asus dobozán és a prospektuásban is fel van tüntetve az, hogy automatikusan megismeri a front panelre dugott jacket. Nem teszi. Biztosan a vásárló a hülye... az üsszes.
-
De, dinamikusabb lesz, csak nem azzal a szóhasználattal, ahogy te a dinamikus szót értelmezed. A dinamika egy terminus technicus, csak te rosszul használod a kifejezést.
Szóval a Xonar DG fejhallgatóval transzparensebb, kisebb torzítású, alacsonyabb zajú, tisztább, és dinamikusabb, mint a hagyományos alaplapi Realtekek.
-
Tehát akkor te valami olyan hangot vársz a füleserősítőtől, amit az szerencsére nem produkál. Se élesebb, se (a te szóhasználatoddal értett) dinamikusabb hangzásra nincs szüksége a hallgatók döntő (99,9%) többségének. Senki nem omdta, gondolta, éreztette shoa, hogy az ASUS EQ-ja valamitő is jobb/szebb/szagosabb lenne, mint egy akármilyen másik. A tanács mindig úgy szólt, hogy kapcsold ki.
-
Golota
aktív tag
válasz
tigipuf #8251 üzenetére
Nem állítom, hogy "audiofil" vagyok, de azért meg tudok különböztetni jó és rossz hangzást. Mea culpa, valóban használok EQ-t, de el tudom dönteni, hogy a sima alaplapi, mindenféle EQ nélkül a winamp "gagyi" EQ-val is lényegesen jobban szól, mint az Asus saját -elvileg- fejlettebb EQ-ja. Na erre varrjál gombot...
A fejhallgatóim : Takstar Pro 80 (64 ohm) és V-Jays. Előbbi meghajtásához elvileg már kellene a fejhallgató erősítő. Szerintem amúgy rosszult tudod: az erősítő az előlapi panelen is működik, legalábbis a beállításban az exciter mód komoly hangnyomás emelkedéssel járt. Eleve nem is értem, hogy mi ebben az űrtechnika, hiszen csak kimenetet kell váltani. Mindenesetre megpróbáltam a hátsó kimeneten is tesztelni. Pontosan úgy szól, mint az előlapi panelen: tompán és élvezhetetlenül. Mindkét fejhallgatóval és hangfalakkal tesztelve.
Összehasonlításképpen: az S3 telómon kicsit bíbelődve a lejátszó EQ-val ezerszer élesebb, dinamikusabb hangot kapok, pedig elvileg annak már sok a 64 Ohm.
A problémám összefoglalva: nem hogy jobban nem szól, mint az integrált kártya, hanem kifejezetten gyengébb. Nem a hangerővel van a bajom, az több, mint elég. A másik nyalánkság, hogy képtelen kezelni automatikusan, ha rádugom a panelre a fejhallgatót. Kézzel kell kapcsolgatni. Baromi praktikus... Szóval vettem valamiz 9.000 HUF-ért, ami gyengébb és kényelmetlenebb, mint ami eddig volt. Bocs, de nálam ez nem a "best buy" kategória!
-
neorow1
aktív tag
Nem, már jól szól, mint mondtam, képes lenne lerezgetni a fejest a fejemről olyan mélyet ad, csak én is magamra vettem a kolléga szavait, miszerint mi csak azt hisszük, hogy nem jó mert szét EQ-ztuk a zenét. Egyrészt ízlésről nem vitázunk, mindenki úgy EQ-zik ahogy akar, de hülyék azért nem vagyunk hozzá.
A lényeg: DGX-et nem lehet az 5.1-es hangfalrendszerrel és fejessel párhuzamosan használni, csakis sztereó vagy 5.1-es fejessel és az előlapi kimenetet el kell felejteni.
-
tigipuf
senior tag
Nem az a gagyi ahogy szól.,az a gagyi ,hogy winamp-os EQ-s szarokhoz vagy hozzászokva.
Teljesen jó az alaplapi + winamp,ismerem én is(egyeseknek).
Ez a 10 ezer alatt lévő DG nem gondoltad talán,hogy akkora minőségi ugrást hoz?
Normális fejhallgatóknál azért hallani a különbséget,egyértelmű is mivel az alaplapi nem tud kihajtani úgy egy 32 ,ne adj 64 ohmos fülest mint a DG a beépített fejhallgató erősítőjével.
Meg a fene se magyarázkodik itt ,tök unalmas,hogy szarozzák ezt az olcsó és jó kis karit,akinek nem tetszik adja el,aki meg csodát vár ennyi pénzért az meg hü..e.
De azt,hogy veri egy alaplapi az azért enyhén szólva nevetséges,már bocsi. -
Golota
aktív tag
Próbáltam a hátsó kimeneten és az előlapi panelen is (természetesen rá van kötve a hangkártyára, nem az alaplapin van). Egyformán csalódás. Egyszerűen képtelenség beállítani hogy jól szóljon, pedig mindent megpróbáltam. Egyébként azt nem értem, hogy az előlapin miért ne szólhatna jól, ha rá van kötve. Elvileg egy kábel kivezetés, semmi fekete mágia.
-
Golota
aktív tag
-
neorow1
aktív tag
Olvass tovább, már megoldódott. Sajnos ha hangfalat akarsz akkor azt az integráltra kell kötni, mert nem képes egyszerre kezelni a 2 rendszert az Asus, gondolom driver hiba. Nekem a win 8.1 minden további nélkül kezeli egyszerre a 2 hangkártyát, azt hittem nagyobb szívás lesz de 2 kattintással tudok váltani közöttük.
-
Golota
aktív tag
válasz
neorow1 #8214 üzenetére
Csatlakozom. Most vettem egy Asus Xonar DG-t és hatralmas csalódás. Minden beállítást, drivert végigpróbáltam, sub kikapcsolva, exciter mód, dolby ki/be, stb. Az összes fejhallgatómon és a hangfalaimon is jelentősen rosszabbul szól, mint az integrált alaplapi kártya. Tompa, színtelen, teljesen élvezhetetlen.
-
neorow1
aktív tag
Na, csak nem hagyott nyugodni a dolog, kirántottam az összes dugót. Amíg be van dugva az 5.1 rendszer hátsó hangszórói és a sub/center, addig csak csak a front csatornát hajlandó kiadni, hiába állítom át hogy headphone legyen. Ahogy kihúzom a többi dugót megérkezik az erő, konkrétan olyat szól hogy elkezd lemászni a fejemről a rezgéstől. Viszont ezt az alaplapi cuccom tudja 2 kattintásból váltani, ez miért nem?
-
neorow1
aktív tag
válasz
gyenesmartin #8233 üzenetére
Mondjuk ez? Az az ALPS poti bizakodásra ad okot,hátha nem valami gagyi.
-
neorow1
aktív tag
Semmi sem segít, ezzel küzdöttem egész nap, látod, még másik oprendszert is raktam miatta, végigpróbáltam mindent. Lehet, hogy megpróbálom gariztatni, de szerintem ugyanez lesz. Igen, az alaplapival elég meggyőző, de egy ismerős keverőpultján is meghajtottuk és ég és föld a kettő, azért akartam valamit ami kihajtja.
@gyenesmartin: akkor ajánlj légyszíves valamit 10k-ért, mert amiket én találtam azok 25ezertől kezdődnek, annyi pénzt nem akarok kiadni rá.
-
válasz
neorow1 #8227 üzenetére
Az XB600 104 dB/mW-os, 40 ohmos füles
A DGX fejhallgatókimeneten produkált névleges 2Vrms 40 ohmon 100mW teljesítményt jelent, ami +20dB.
Így max teljesítmény mellett 124 dBspl-t ad le a füles, ha szinusszal van meghajtva. Zenével -16dB tartalékkal számolva még mindig 108dBspl, ami bőven elég a süketséghez.
Ha ezt meg sem közelíti, akkor vagy a fülesed, vagy a hangkártyád hibás.
-
gyenesmartin
őstag
Érdekes, egyre több hiba van a DGX-el. Bezzeg az én D1-em fejhallgatóval már 25%-os hangerővel hangos. Pedig ebbe nincs is valami erős erősítő. (Azt nem mondanám, hogy egyáltalán nincs, mert van azért egy opa benne, mint egy cmoy-ban is)
Én inkább úgy vagyok vele, hogy ha csak egy Xonar DG-re tellene, inkább vegyen egy rendes fejhallgatóerősítőt. -
neorow1
aktív tag
Na, feltettem a Win8.1-et gyári Asus beta driverrel, mostmár nem Szokol rádió a minőség, viszont még mindig halk. Még 8 napon belül vagyok, visszaküldöm, pedig az 5.1-en tényleg hallható javulás van az alaplapihoz képest, csak a szomszédok nem szeretik ha éjjel zenét hallgatok rajta (nappal sem szeretik, de az nem érdekel
) Pedig bíztam benne, hogy ez majd kihajtja a fejest rendesen, mindenesetre köszönöm a tippeket.
-
válasz
StarKiller89 #8225 üzenetére
Füleskimenet csak hátul van. A frontkimenet amúgyis teljesen használhatatlan, már csak elméletileg is.
-
StarKiller89
senior tag
Úgy néz ki nálam azzal lesz probléma, hogy a front panelra dugtam a fülest, beledugtam közvetlen a kártyába és máris hangosan szól, akkor felejtsem el a front panelt?
-
Bodz
nagyúr
A Smart Volume (SVN) baromságot kikapcsoltátok? Hátha az okozza.
-
válasz
StarKiller89 #8219 üzenetére
Ketten is most egyszerre? Hibás sorozat?
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni, mert már teljesen tanácstalan vagyok, a sztori a következő:
Vettem egy új számítógépet, integrált hangkártyával kezdtem el használni, rádugtam a fejhallgatómat és nagyon halk volt az egész, legalábbis az előző alaplapi integrált hangkártyához képest. Gondoltam beruházok egy hangkártyára, egy Asus Xonar DGX típusút választottam, a mai napon vettem meg, beszereltem a gépbe rádugtam a fejhallgatót és ugyan olyan fos halk az egész, minden csúszka 100-as hangerőn, a mellékelt cd-n lévő programmal próbáltam ügyeskedni, sokra ezzel se mentem, ha beállítom a programban az "Exciter Mode or for >64ohms headsets" funkciót akkor valamivel hangosabb, de nekem ez még mindig nagyon kevés. Egyébként a fejhallgató egy Sennheiser HD201 típusú, kipróbáltam ma a régi gépen, hogy nem-e ez romlott el, de nem, a régi gépen ugyan olyan jól, hangosan szól. Ötletem nincs mit lehetne csinálni, esetleg nincs valami segédprogram amivel lehetne tuningolni még a hangerőn vagy valami?
Köszi szépen a segítséget előre is!
-
neorow1
aktív tag
Közben látom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, ahogy hallgatom, olyan mintha csak a front csatornákat küldené ki, a többit meg lekeverné, pedig sztereó jel van (winamp).
@gyenesmartin: igen, állítottam, írtam is a hsz-ben.
Az a vicces, hogy 5.1-ben gyönyörűen szól a rendszer, csak a fejes nem jó.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
neorow1 #8214 üzenetére
Ilyet állítottál?
[HP advance settings.] -
neorow1
aktív tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg az Asus Xonar DGX-em, amit csak azért vettem, hogy normálisan kihajtsa az MDR-XB600-amat, mert ugye gondoltam a beépített erősítővel csak jobb lesz mint az ALC892.. Nos rohadt nagyot tévedtem, az 5.1-es rendszer érezhetően szebben szól, viszont a fejesem az max hangerőn is gyenge mint a harmat és úgy szól mintha a kártya csak a közép tartományt engedné rá. Egész délelőtt Google-ztam, sajnos elég sok elkeserítő dolgot olvastam erről az utólagos PCIEX vezérlőről ami ezen a kártyán van. Már felpakoltam az Uni drivert, de a helyzet nem sokat változott. Már végigpróbáltam mindent, bedugtam hátra is, Windows-ban 24bit mód, Pro-gaming és Exciter mód, Dolby HP, de ígyis olyan mintha egy Szokol rádiót hallgatnék. Esküszöm ehhez képest az integrált hangkártya maga az álom, ennyire szar nem lehet valami.. Tudtok esetleg rá valamit vagy ez ilyen és küldjem vissza és rendeljek valami drágábbat?
-
ozzy711
őstag
válasz
trufa12 #8206 üzenetére
Az st-ben van egy precíziós órajelgenerátor ( vagy valami hasonló nevű ) + csatlakoztatható hozzá egy H6 fantázianevű 6 csatornás kiegészítő panel, amellyel teljes értékű analóg 7.1-es kimenetet biztosít.
Az stx csak szimpla 2 csatornás analóg kimenetű és nem fejleszthető analóg vonalon. -
Meridius11
aktív tag
válasz
Meridius11 #8202 üzenetére
Azt még hozzátenném, hogy korábban amikor egy gamer headsettel ilyen "fehér zajt" tapasztaltam, a kábelen lévő hangerőszabályzóval csak egy kicsit kellett leszabályoznom a hangerőt, és a zúgás eltűnt. Utána windowson belül akárhogy állíthattam, nem volt zaj. Ezt egy hangerőszabályzó nélküli fejessel meg lehetne oldani valahogy?
-
trufa12
addikt
Sziasztok ez a hangkártya jó zenét hallgatni?
mert olvasom hogy fejhallgatókhoz kiváló választás de erősítőkhöz?
és mi a különbség az ST-STX között a foglalaton kívül van valami?
Mert én foglalat végett erre szavaznék a másik a proci hűtés és vga közé nem igen férne be de ha be is férne erősen melegítene...
ASUS Xonar Essence ST -
Dabaka
csendes tag
Na, beújítottam vezetékes netre, és a DX szól, mint az álom, semmi pattogás vagy egyéb zaj. 5.1 is tökéletes.
-
1Laci
tag
Helló,
A kérdésem nem teljesen az ASUS hangkártyákhoz tartozik, de hátha van valakinek pár ötlete a problémámra:
Van egy ASUS K53SV nb-m, tegnap a Windows mellé feltettem egy Ubuntut és azóta nem megy (nem tudom h lehet e hozzá köze) a hang se hangfalon, se fejhallgatón, a nb speakerei működnek...a drivert is újratettem, de semmi.
Volt már valakinek ilyen? Valakinek valamilyen ötlete erre?
Köszi előre is, Laci. -
Acélfarkas
őstag
válasz
Meridius11 #8202 üzenetére
Szia.
A microATX lapokon eléggé zsúfoltan van minden. Igy nem csoda hogy beszűrödik az elektromos zaj a hangkártyára. Terhelés alatt meg főleg. Javaslom hogy külső USB-s kártyát használj. Sajnos ez a kis alaplapok átka. Vagy marad 1 riser beszerzése.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Meridius11 #8200 üzenetére
Üdv a klubban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Parkside szerszám kibeszélő
- Foxpost
- Sorozatok
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest