Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Xonar DX + Win 7 x64 + Sabertooth Z87-nél tud valaki már megoldást a cmudaxp.sys kékhalálra, ha optikain keresztül használom a hangkártyát?
Próbáltam az uni drivert, (teljes reg tisztítás, stb.) gyárit, legújabbat az Asus oldaláról, de ugyanaz. Zenehallgatás közben random kékhalál, win reinstall volt, kártya másik slotba, tápkábel csere.
Már arra kényszerültem, hogy az alaplapi optikait használjam, így nem halálozik.
(mondjuk elég vicces és szomorú lenne, hogy egy ilyen minőségű kártya ennyire inkompatibilis lenne az optikai kimenet + win 7 kombóval, de ha nincs megoldás, akkor hangkártya váltás)
Esetleg valaki tud valami megoldást? (külföldi fórumokon sajnos nem láttam végleges megoldást)
-
Brekkk
senior tag
Egy LGA 775-ös lap volt. Tehát nem olyan régi.
Nekem recsegés volt az eredmény, ha egyszerre használtam az USB portot és a Xonart.
Másoltam az USB-ről, és közben ment a zenehallgatás jött a recsegés.
Hangkártya ütközésem eddig még nem volt, de nem lehetetlen. Hiba lehetősége fennállhat.
Bár 2 hangkártyát eddig csak 1 szer használtam,mivel Audigy2 value hangkártyánál a mikrofonbemenet nem ment nekem sem. Recsegett. Akkor használtam a Realtek-es hangkártyát is. Ez működött.
Nálam a WIN7 és a 16 GB fizikai memória volt a hiba okozója. Audigy 2 kártyához csak WDM driver van WIN7 alá és nincs felkészítve a 16 GB fizikai memória támogatásra. (8 Gb mellet szépen ment, a mikrofon bement.) -
Valami nagyon ősi alaplapod lehetett, 20 éve nem írtam le ezt a kifejezést, hogy irq ütközés. Ráadásul ez nem is két hangkártya közötti ütközés, hiszen ha az irq ütközik, akkor bármivel ütközhet (még az alaplapi órával is). És ha az irq ütközik, akkor nincs recsegés, akkor nagy néma csend van.
-
Brekkk
senior tag
Két hangkártya is zavarhatja egymást, ha azonos IRQ-n csücsülnek. IRQ shareing csodája.
Sajnos az Informatika hőskorából megmaradt a 16 IRQ, és kompatibilitás miatt marad is.
Ma már sajnos állítani sem nagyon lehet ezt a kiosztást.
Nekem USB portot kellett tiltani, hogy a hangkártyám üzemeljen, mert vagy az egyik eszköz ment a 11-es IRQ-n vagy a másik, a kettő együtt nem, Xonar D1 volt és egy "Nagytudású" Gigabyte lap (Eladva).
Azóta van egy alap Giga P67-es lapom, semmi nincs rajta extra, és megy a Xonar D1, SCSI RAID, USB, és VGA-is egyszerre. Nincs ütközés.
Hangkártyák között is előjöhet ilyen hiba akár.
-
Két bármilyen hangkártya nincs semmilyen kapcsolatban egymással. Teljesen fölösleges letiltani egyiket a másik kedvért, vagy fordítva. Hidd el, biztosan tudom, nálam hegyekben állnak a hangkártyák a gépben. Ha minden be van kapcsolva, csomó oldalt kell scrollozni a lejátszóeszközök listában.
-
Nxn908xxx
őstag
Az alaplapit már akkor letiltottam amikor beszereltem a Xonart, tehát biztos hogy nem zavarhatott be semmit.
Viszont most engedélyeztem schawo tanácsára és oda dugtam a mikrofont. Így tökéletesen működik játéknál is! Igaz, kicsit halkabb mint a Xonar, de teljesen stabil, nem kezd el zörögni játéknál sem.
Köszönöm szépen a segítségeteket! -
válasz
Nxn908xxx #9386 üzenetére
Én a tápra gyanakszom. Milyen tápod van?Ja, látom. Gyanúm kilőve, nagyon stabil, zajmentes táp, nem pofázik vissza a hangkártyának. Akkor minden bizonnyal tényleg VGA okozza.
Használd az alaplapi mikrofont. A Xonarok mikibemenete amúgy sem förgeteges, a Realtek jobb szokott lenni.
-
Nxn908xxx
őstag
Helo!
Nemrég vettem egy Xonar DX kártyát. A VGA miatt nem fért egyik 1x-es pci-e foglalatba se, csak az alatta lévő 16x-osba. Így is alig van 1cm a VGA (280X) és a hangkártya között. Az lenne a problémám, nem vagyok benne biztos hogy ez okozza, de nagy valószínűséggel a VGA olyan elektromos teret kelt maga körül játék közben hogy zavarja és zajossá teszi a mikrofon felvételt. Ha nem fut játék akkor teljesen rendben van a miki, szép tisztán lehet TS-ezni, de ahogy belépek egy játékba, pár perc múlva már 2-3x akkora az alapzaja és a beszéd mellett is hallatszik a sistergés.
Lehet ez ellen tenni valamit? Egyáltalán ez okozza a problémát? Vagy a hangkártya hibás? Gari?
Előre is köszönöm! -
G33Z@
tag
Kedves barátom! Gépemről elment a hang. Hajdúszoboszlón, ahol élek, itt bezárt az utolsó számtechbolt is, amiért ugyan nem kár, de nincs is más semmi.
Gép kell, hang kell, hosszú hétvége közeledik.
Fontos szempont volt, hogy használni tudjam a hitelkártyámat, mert hónap vége van és ez nem várt kiadás most nekem.
Google: debreceni boltok. Két kérdés telefonon: Kártyával lehet e fizetni és van e Xonar DGX, vagy DX.
kb 10 telefon után találtam egy helyet ahol ez a kártya éppen volt készleten, mert sehol sem volt semmilyen készlet máshol. Vagy kártyával nem tudok fizetni. 2015-ben. Még jó, hogy NFC-t nem is kérdeztem...
Kissé kénszerpályán mozogtam és az idő is sürgetett...
Ez a rövid válasz a zárójeles kérdésedre :-)Egyébként tényleg nem szól rosszul.
-
-
G33Z@
tag
Sziasztok!
Az előbb vettem egy Xonar DG-t. Jelenleg azt produkálja, hogy, ha rendesen be van dugva a 3,5-es csatlakozó, akkor visszhangos, hiányos és csendesen szól. Hiába állítok akármit. Ha kissé kijjebb húzom a csatlakozót, akkor jó, de nyilván nem ez a megoldás. Mi lehet a problémám?
Köszönöm, ha valaki segít. -
Shing
őstag
válasz
apoca22 #9370 üzenetére
Szokásos tippek jönnek... Tedd fel az uni drivert. (UNi Xonar 1816/1822 v1.75a r2)
És ha tudod, tedd át másik foglalatba a kártyát. -
apoca22
csendes tag
Üdv !!
Asus xonar Stx driver problémával küzdök.
Gondolom nem egyedül, optikán használom PCM-re állítva
A gépen win 8.1 van, létezik olyan driver ami nem alfa béta stb...
Elkeserítő hogy egy rakat pénzért kapok egy 10 éves szoftvert némi garázs-tuningal.Milyen drivert javasoltok stx-hez ?
Hibák:
Nincs hangerő szabályzás
Kifagy a hang és csak az újraindítás segít
VLC-Ben minden film halkVálaszokat köszönöm
-
válasz
Acélfarkas #9368 üzenetére
He? A két slot annyira kompatibilis, hogy ha kivágod az 1x slot hátsó végét, hogy akkor még VGÁ-t is rakhatsz a picibe is, és elindul (csak lassú lesz). Minden PCI-e kártya működik minden slotban, nincs semmiféle 90%.
-
Acélfarkas
őstag
Az esetek 90%-ban a PCI-E x1 kártyák működnek az x16-os slotokban is. 1-2 régebbi verzió nem támogatja mindössze.
-
-
Fisherhun
tag
-
-
moonguru
őstag
válasz
Fisherhun #9354 üzenetére
Szia!
Sajnos a hiba a Windows rendszerben van!
Én még soha, semmilyen hangkártyával nem találkoztam, pedig jó sok megfordult a gépeimben aminél ritkán vagy sűrűbben nem fordult elő ez a hiba!
Már 2 fejhallgatóm bánta kicsit összetörtek mikor lerántottam a fejemről!
Nem sokat tudsz tenni ellenne esetleg külső DAC lenne rá talán a megoldás!
-
Fisherhun
tag
Hali !
Van egy érdekes hiba a gépemnél.
Nagy nyugodtan hallgatom a zenét és egyszer csak elszáll a hang de olyan hangot nyom ki magából mint amikor lefagy a gép. Hirtelen beakad a hang recsegő daráló hangot ad ki.(De a gép nem fagyott le semmi baja csak a hang gondolt egyet és kiakadt) Ma pont neki eresztettem a hangszórót és hirtelen így beállt majd kiszakadt a dobhártyám :S Nagyon ritkán csinálja de akkor meg hirtelen úgy megijedek :S Nem valami jó h így parázni kell tőle.
Azért ide írok mert az a gyanúm hogy a hangkari csinálja ezt (asus xonar dx)
Windows 8.1 van a gépen és néztem h ehhez a karihoz csak beta verzió van ez is lehet egy ok bár nem hiszem hogy ilyen hibás drivert felrakna az asus. A másik amin gondolkodtam még h az alaplapi hangkártya driver el akad össze de abba nincs semmi bedugva.
Szerintetek mi lehet a gebasz ? -
Alx.Mercer
aktív tag
Abban mondjuk én is igazat adok neked, hogy filmeknél nagyon gyakran túl hangosak bizonyos részek a többihez képest. Esti filménezéseknél én is sokszor tekergetem a hangerőt fel-le, mert az egyik percben megsüketülök egy robbanástól, a másik percben meg nem hallom a párbeszédet.
Ez a jelenség "zenehallgatás" közben persze máshogy érvényesül.
-
Shing
őstag
Persze, azért van értelme is... én is néztem valamilyen teszt videót, ahol a gyerek szeretett hangosan benyögni valamit és már lekorlátoztam, mert nem győztem halkítgatni. Filmeknél annyira nem szeretem, mert pl. a robbanás az robbanás, legyen hangos. De persze aki olyan helyen él hogy ezt mást is zavarja, az biztos szereti ezt a funkciót. Érdekes amit a zenéről mondasz, mert ez épp a dinamikát öli meg azzal, hogy egy szintre hozza a hangerősséget. 80-as években talán még nem volt annyi túlhangosított zene, úgyhogy azért hallhatod másnak, de sztem ez inkább csak ront a minőségen. Na mind1, nem azt mondom, hogy nincs értelme a funkciónak, csak ne legyen állandóan bekapcsolva.
-
Buli77
csendes tag
Sziasztok!
Nem értek veletek egyet az SVN funkció fölöslegességét illetően.
Azt nem vitatom hogy skype hívás közben tönkreteszi a beszélgetés minőségét, vagy hogy zenehallgatás közben elrontja a zenék 80-90%-át.
Viszont az SVN kimondott hasznos funkció is tud lenni. Pl: filmnézés közben, mikor sokkal hangosabbak a háttér effektek mint a beszédhang, vagy a 80-as évek zenéit megtölti élettel, valahogy számomra teltebb lesz és dinamikusabb. Én örülök ennek a funkciónak.A XD előtt volt egy SB X-fi Fatality Pro Xtreme Gamer kártyám és ott is adott volt az SVN funkció.
Persze állandó figyelmet igényel, hogy mikor van be vagy ki kapcsolva.
Egy kis időt megéri rászánni és próbálgatni, szerintem sokan megkedvelitek.Üdv : Béla
-
Zoley3
tag
válasz
Hauptmann #9340 üzenetére
Én azon a véleményen vagyok hogy nem sokkal jobb a D1-DX páros,max hangerőre tud többet a Xonar,meg max kicsit részletesebb lehet,de úgy emlékszem nem tűnik annyira eget rengetőnek a különbség
Volt D1-em és Phoebus-om is,de jelenleg a Z97-pro gamer lapban lévő SupremeFX-et használom (nem tudom milyen hangkártyát vegyek még,de valszeg megpróbálom a DX-et) és simán meg vagyok vele,sőt még volt MSI Gaming lapom is amiben az a Audio Boost volt,na az se volt rossz,de sztem a Supreme FX IV meg kicsit még jobb mint a SupremeFX
Szerintem azért mostanság jó alaplapi hangkeltőket is találni,persze nem az olcsó kategóriában vannak ezek,de lényegesen jobbak mint a korábbi szutykok
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Mi a vélemény az Asus lapok onboard SupremeFX IV (Realtek ALC1150) hangkártyájáról? Van egy Xonar D1-em, de az egyik esélyes lapban (Asus Maximus V) nincs PCI slot, így a Xonar-t nem tudnám beépíteni. Az onboard megoldás hozza a Xonar szintjét? Vagy inkább cseréljem el a D1-et egy DX-re?
-
Shing
őstag
válasz
Corvin0716 #9338 üzenetére
Áh, az a hangminőséget is csak elrontja. Nekem első ilyenkor, hogy mindent kikapcsolok. Csak felesleges fícsörökkel vannak ezek a kártyák telepakolva. De örülök, hogy sikerült megcsinálni.
-
Corvin0716
tag
válasz
Corvin0716 #9337 üzenetére
Na közben kiderült mi volt a sistergés valódi oka, mégsem a csatlakozó. A drivernél be volt kapcsolva a smart volume. Amikor megvettem a kártyát, akkor egyből egy közkedvelt beállítási tutorial alapján lőttem be, ezért volt a kezdetektől ez a sistergés. Most viszont, hogy áttettem másik csatlakozóba a kártyát, a drivert visszarakta alapbeállításokra, így amikor beraktam újra a smart volumeot, akkor egyből kibukott, hogy az a ludas. A skype hívás is borzalmas volt vele, nem is értem miért ajánlják a bekapcsolását.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Alx.Mercer #9334 üzenetére
Van különbség wasapi és asio között. Szóval előbb külön-külön gyári és uni driverrel kellene tesztelni a különbséget a kettő között ha tényleg arra vagy kíváncsi.
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
F_Zolee #9327 üzenetére
Ezer köszönet! Bukj fedezékbe, repül a sör!
Érthetetlen, hogy ez a beállítás miért oldja meg a problémát, és, hogy enélkül miért nem működik megfelelően, de mivel ez Windows így kár ezen agyalni...Viszont eddig a Total Commanderből be lehetett húzni a lejátszási listába a fájlokat, de mivel a Foobar rendszergazdai módban fut a TC meg nem, így ez a lehetőség is ugrott. Átállítottam a TC-t is rendszergazdai módba és úgy ismét működik a dolog, viszont emiatt ki kellett kapcsolnom a Felhasználói fiókfelügyeletet, mert minden indításnál pofázik, hogy akarom-e engedélyezni, hogy elinduljon (eléggé bosszantó.)
(#9328) Pazolini: sima lejátszásnál nálam se volt gond, ment minden, de Lightroom közben már jelentkeztek a problémák.
(#9330) schawo: próbáltam alacsonyra állítva és magasra állítva is, de nem oldódott meg a dolog, pedig a Foobarban is állítottam meg a Xonar saját Asio driverében is...
Egyébként egy kérdés: csak placebo, vagy tényleg szebben szól a kártya az UNi Xonar driverrel, mint a gyárival? Vagy azért hallok különbséget, mert eddig WASAPI-t használtam ASIO helyett? (A kettő között van hallható különbség?)
-
Shing
őstag
válasz
Corvin0716 #9332 üzenetére
Áttudod tenni másik csatlakozóba? Vagy csak szedd ki, tedd vissza. Nézd meg nem-e volt nagyon poros a foglalat. Ezeknél a xonar kártyáknál csodát tud tenni egy ilyen procedúra. Tápod milyen?
-
válasz
Alx.Mercer #9326 üzenetére
Valószínűleg asio beállításoknál túl alacsony késleltetés van beállítva. Olyan alacsony, amit maga a kártyája nem bír.
Bár az asus asio beállítási lehetőségeit nem ismerem, ez csak általános gyanú.
-
Corvin0716
tag
Sziasztok!
Xonar DGX kártyám van, s egy olyan problémám, hogy néha sistergést hallok. Olyat, mint amit a tv ad a kozmikus sugárzás miatt, adásszünet idején. Gmail-nél rendszeresen előjön, tart 4-5 mp-ig, aztán abbamarad, de például film elindításakor vlc-ben is előjön. Szerintetek ez mitől van? Normális vagy ki lehet küszöbölni valahogy?
-
Pazolini
senior tag
válasz
Én D2-őn használom az ASIO-t, és 192/32-es vinyl ripeket, meg DVD-A-t meg SACD-t hallgatok rajta egyszerű kis első generációs i3-540-nel. Akadás nélkül.
Megnézem majd a beállításokat, de azt hiszem, a Foobar foo_asio dll-jét állítom be az output preferenciában, nem a kártya saját ASIO-ját. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Be kell állítani, hogy a foobar rendszergazdai módban fusson.
-
Alx.Mercer
aktív tag
Kipróbáltam én is az UNi Xonart kíváncsiságból... Viszont a fő problémámat ez sem oldotta meg
A lényeg, hogy Foobar-al hallgatok zenét a Foobar honlapján letölthető Asio komponens használatával.
A gondom az, hogy ha komolyabb terhelést kap a gép, akkor akadozik és szaggat a hang (Pl Photoshop Lightroom közben, amikor leterheli a CPU magokat).
WASAPI vagy KS közben nem jelentkezik ez a dolog, akadás, szaggatás nélkül megy minden még akkor is ha "két kézzel fojtogatom" a CPU-t.
Ráadásul nem egy gyenge vason használom: Asus Z97-A + I5 4690K + 16GB RAM + Asus GTX 660 2GB + Samsung 840 PRO SSD... (Ja és egy Asus Xonar D1, ez lemaradt)
A rendszerbuzerálásról már rég leszoktam, mindenből csak a minimumot használom (ezért tetszik a Foobar is) szóval biztos nem attól van, hogy elállítódott valami... Egyébként a korábbi gépemnél is ugyanez volt tapasztalható, pedig azóta az összes komponens már ki lett cserélve és a Windows 7 helyett is már 8.1 van.Mi lehet ezzel kezdeni?
-
Shing
őstag
válasz
westcoastog #9321 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy miért hangosabb az alaplapitól, de én is észrevettem. A hangminőség milyen? Vettél észre változást?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
westcoastog #9321 üzenetére
Azzal nem lesz gond. Ha ASIO-val akarsz majd tökölni akkor olvass utána.
-
westcoastog
veterán
Minden rendben működik, mennyivel nagyobb a hangerő is mint az alaplapival volt..
-
Shing
őstag
válasz
westcoastog #9318 üzenetére
A legfelsőt szedd le a táblázatból, az alatta lévő csak STX-es kártyákhoz jó. De gondolom látod, csak mondom nehogy benézd.
-
moonguru
őstag
válasz
westcoastog #9316 üzenetére
Szia!
A telepítése során lehet választani!
Ui:
Bizonyos esetekben (pl. nálam is) a digitális aláírás hiánya miatt a telepítés nem sikerül!
Ilyenkor vagy mindenalkalommal meg kell kérni a Windowst hogy az ellenőrzést mellőzze! )ez elég kényelmetlen)
Vagy pedig fixen "test módba" kell állítani a Windowst, ez se egyszerű, De csak egyszer kell megtenni.
-
Shing
őstag
válasz
westcoastog #9314 üzenetére
Front paneles dolgokkal szoktak szenvedni, C-Media Paneles drivernél ezt írja:
"It’s missing some options depending on OS... On Vista,Win7/8: Front Panel Output switch, HP ohm switch."Úgyhogy uni drivernél majd a Low DPC-s verziót jelöld ki mindenképp, azzal nincs ilyen gond. De amúgy passz, nekem csak 1 hangfalam van, nem szoktam máshova kötözgetni. :S
-
westcoastog
veterán
Chieftec Ctg400 van, az azért nem vacak.
Unixonar oldalán az advantages részben:- Drastically reduced DPC latency(~75µs)*
-makes windows startup a little faster and reduces the RAM memory usage by 30-35 MB by not auto starting Asus or C-media Panels and EAX Emulator processes (aka GX);
- possibly fixes for other audio issues or glitches.
- possibly fixing some performance issues in games and other applications.
A hangrendszer egy genius 1250B, szóval nekem semmi gémer ficsőr nem fog kelleni, mint a GX, sem hangszínszabályzó, sem effektek, semmi, maximum a flexbass, a lényeg hogy a legtöbbet hozza ki a hangfalaimból a kártya hangzásilag.
Frontpanelt ha rákötöm, és bedugok egy fejest, mikrofont akkor elvileg mennie kell kapásból és arra fog váltani ugye? -
Shing
őstag
válasz
westcoastog #9312 üzenetére
Nem nagyon olvastam itt, hogy hibásat kaptak volna. Mondjuk a plusz tápcsatatlakozó miatt szerintem fontosabb a táp minősége. Ha egy nagyon túlfeszelős, ingadozós codegen csodát használtak, akkor jóhogy recseg.
Gyári driverrel kicsit magas lehet a DPC késleltetés. Ettől szokott néha egy szoftveres eredetű recsegést/pattogást adni a hangkártya. De ez nem mindenkinél van vagy nem minden esetben jön elő. Majd írj a tapasztalataidról. Kevesen írják le, hogy mennyivel hallják jobbnak.
-
westcoastog
veterán
Gyári vagy unixonar driver?
Mennyire fordul elő hibás darab a DX-ből? Holnap veszek egyet.
Youtube-on is van egy pár videó, ahol elég hibásan szól a cucc, recseg, torzít, sistereg..
Remélem pont nem fogok ki egy rosszat. -
Micsurin
nagyúr
Melyik Xonar lenne nekem jó ? Optikaival akarom számgépet házimozira kötni , és 5.1 szeretnék , de 15.000 lenne a határ . A kártya nem nekem lenne.
A segítséget köszönöm(Hangkártya topikban valami DDL DTS emlegetek
)
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
westcoastog #9307 üzenetére
-
westcoastog
veterán
Jól látom hogy külön tápcsatlakozója van a DX-nek? Az floppy táp csati akar lenni?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
westcoastog #9304 üzenetére
D1 van talán ezen az áron itt, az is jó ha PCI-os is megfelel.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
westcoastog #9302 üzenetére
DGX az a kínálat alja, minőségben is. Inkább gyűjts a DX-re.
-
westcoastog
veterán
Üdv!
Xonar DX-en gondolkodom egy ideje, elég jól felszerelt hangkártyának tűnik, viszont nem tudom érdemes e 20k-t összegyűjtenem rá, vagy elég lenne e esetleg egy olcsóbb pci-e xonar is.Genius 1250B hangfalaim vannak, jelenleg alaplapi realtek-el hajtom meg, ezelőtt egy Creative Audigy SE hangkarim volt, hát még azzal is ég és föld a különbség a realtekhez képest, eleve a hangerő is sokkal kisebb, a hangzás sem elég telt.
Na a lényeg, hogy érdemes e gyűjtenem 20k-t és beruházni egy DX-re, vagy esetleg egy olcsóbb DGX is megfelelő lenne nekem? Tegyük hozzá hogy az öreg Audigy-vel megvoltam elégedve hangminőség terén, már amit kihozott a hangfalaimból.
Esetleg a DX javára lenne egy kis ugrás hangminőségben a DGX-hez képest?
Csak már vennem kéne valamit, és nem tudok dönteni hogy gyűjtsek még, vagy vegyek egy olcsóbb kártyát, mert borzalmas ez a realtek, negyedét sem nyújtja így a hangfalam mint audigy-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest