Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
whitezo88 #11199 üzenetére
Analóg jelre nem vonatkozik a tömörítési beállítás, csak optikaira. A System input és Analog output ajánlott beállításait az összefoglalóban találod. A Hi-Fi mód egy bypass, mindent kikapcsol, számomra például értelmetlen szolgáltatás, a C-Media Panelben nincs is benne. A mixert akkor jó alapon hagyni, ha effekteket használsz, mert azokkal együtt jön ki a maximális ereje a kártyának. Ha nem használod őket, akkor feltekerheted a mixert, és hangerőd lesz bőven.
-
whitezo88
nagyúr
Hi! Lehet banális a kérdés, de ha a DGX-re sima stereo füles (Pioneer Ms5t) van dugva, akkor a PCM felesleges? Az csak optikaihoz kell? Továbbá az Audio Channeleknek van értelme 2nél többre állítani? Illetve a Mixer fület elég standardon (70) hagyni? És valamint a Hi-Fi gomb ennél a fülesnél számít, vagy felesleges azzal is szórakozni.
használat vegyesen zene (lossless meg mp3) film, fps játék.
-
MaciG
addikt
Valaki használ esetleg ASUS XONAR DGX-et úgy hogy megy az optikai és az analog is egyszerre? Én egy z906-al használnám optikán ,de mellette analogra lenne kötve mikrofon, viszont valahol azt olvastam, hogy vagy az egyik, vagy a másik megy csak
-
zgmzgm
tag
válasz
DragoonFly #11155 üzenetére
Ez nekem is bevált.
-
VoidXs
Topikgazda
-
Richie141
tag
válasz
VoidXs #11193 üzenetére
Optikai csatlakozás ráad +10 dB-t a basszusra? Furán hangzik, de oké.
Már csak azért is fura, mert a Z906 előtt egy Genius SW-HF6000-esem volt, aminél pont, hogy durván vissza kellett vennem a mélyből a hangkártyán, hogy ne nyomjon el mindent. Pedig az csak analóg volt. -
Richie141
tag
válasz
VoidXs #11188 üzenetére
Köszi a választ, de azért mégis csak ki akarom próbálni a D2X-et. DX-el analógon a basszus ótvargyenge az optikaihoz képest, lehet, hogy leárnyékolja valami... pedig tavaly még jó volt. A D2X-en van EMI pajzs, azzal, bár egyáltalán nem vagyok biztos benne, de javulhat.
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
Alaplapi alc892-öt, érdemes lecserélni xonar dgx-re?
Hyperx cloud-al lenne használva.Köszi
-
duronx
senior tag
A D2X es D2 közt van valami különbség a pci-e es a pci kívül?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Richie141 #11187 üzenetére
Az SNR nem jelent sokat, például egy többmilliós mozis cucc örül, ha a 100-at kaparja. Nagyon durván fel kell tekerned a hangerőt, ha a különbséget érzékelni akarod. Az alaplapiról a váltás azért hoz akkorát, mert ott nem 90 körül van, ahogy írják, hanem inkább 40-50 a valóság. A D2 ott alakít nagyot, hogy magas minőségű DAC van minden egyes kimeneten, nem csak a frontokon, mint a DX-nél.
-
duronx
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy milyen hangkártyát tudnátok ajánlani ami többet tud mint a jelenlegi D1-em. max 25ezerig. Főleg játékra, néha filmre, zenére használnám. (HyperX Cloud fejeshez) köszi
-
lsc
nagyúr
Üdv
Van egy xonar ds kártyám opa2134pa csippel, beraknám a gépbe win7 x64-re, driver elég a gyártói /elég régi/ vagy van más megoldás? A Realtek® ALC892 alaplapit szeretném kiváltani, attól jobb, kisebb terhelést rak a procira? -
kisgeee
tag
Üdv,
tanácsot szeretnék kérni, mert megakadtam sajnos kicsit, új hangkártya vásárlásával kapcsolatban.
Jelenleg egy Asus Xonar DS kártyám van (OPA2604-el), amivel meg is lennék elégedve, ha nem dobna hibaüzenetet a gép leállításakor (W10, skype). Sajnos Xonar uni-driverrel is csinálja.
Gyors körbe néztem mik a népszerű kártyák, és meglepődve tapasztaltam hogy a DGX, DX, DSX kártyáknak is csak a régi bugos driver elérhető, ugyanaz mint ami a DS-emhez van.1, kérdésem, hogy a hiba ezekkel a kártyákkal is fenn áll (DGX, DX, DSX), valakinek van ezzel tapasztalata? Úgy tudom a Skype-al akad össze.
2, tudnátok ajánlani valami alternatívát, mit vegyek max 30e Ft-ig? Belső kártyára gondolok, nincs hely egy újabb külső eszköznek az asztalomon sajna... Ami még fontos hogy jó minőségű fejhallgató erősítője legyen.
Köszönöm, üdv!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Üdv.
Van itt aki moddolta a PCIe-s 7.1-es DX-et? Két dolog érdekel, hogy a rajta lévő 6 darab opamp közül melyik mi, valamint hogy a kimeneti csatoló kondik hogyan jönnek ki.
A neten megtaláltam a front csatornákhoz tartozó csatoló kondikat és az opampot, de a többiről nincs infó. A kis 22uF 25V kondikból meg 2x6 darab van, miközben 2x8 lenne a logikus és nem sikerült jobban lekövetnem, hogy ki kivel van.
Művernyő cserét mindenképpen tervezek, valamint gondolkodom a kondik áthidalásán rövid zárral is, mert a kártyát követő erősítő minden bemenete kondival csatolt és az a legjobb kondi, ami ott sincs...
Az infók innen származnak: https://www.head-fi.org/threads/asus-xonar-dx-mods.339127/
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
gyuribácsi88 #11168 üzenetére
Már én se tudok mit kitalálni. Másik gépben ugyanaz a hangkártya és headset?
-
válasz
VoidXs #11167 üzenetére
Azzal kezdtem, de mivel minden hangkártyával és minden fejhallgatóval (már persze ami itthon van) ezt csinálja, így kb ez az évszázad rejtélye marad számomra. Pedig jó lenne megoldani valahogy, mert nincs most kedvem ezért olyan fülest venni amin nincs mikrofon és akkor külön mikrofont is venni. A windowst is újraraktam közben, hátha valami szoftveres gebasz, de ez se oldotta meg. Most akkor többet nem tudok olyan fülest használni amin mikrofon is van, vagy mi a fene?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
gyuribácsi88 #11166 üzenetére
Próbáld meg letiltani az összes loopback eszközt, vagyis ami a kimenetet bemenetként adja vissza.
-
A hangkártya hibát kiszűrtem, mivel az alaplapival is ugyan ez a helyzet, a fejhallgató hibát kiszűrtem, mivel másik fejhallgatóval is csinálja.
Talán úgy tudnám a legegyszerűbben megfogalmazni a problémát hogy; el kellene érni hogy a mikrofonba csak a külső hangok jussanak be, és ne mindaz ami a gépből kijön (játék, film, zene) igazából tehát minden.
Na aztán hogy erre hogy meg hol találok megoldást, azt elképzelni sem tudom.
-
VoidXs
Topikgazda
Az optikai minősége még alaplapi kártyánál is pontosan ugyanolyan, mint a legdrágább hangkártyán, digitális átvitelnél semmi nem számít. Az egyetlen dolog, amit mérlegelj, az a szolgáltatások mennyisége és minősége, amennyiben kell az a plusz beállítási lehetőség, amit a DX nyújt a DG-n felül (pár Dolby extra), akkor vedd meg.
(#11164) gyuribácsi88: Alaplapi mikrofonbemenetbe átszökik? Ha igen, akkor kizárhatjuk a hangkártya hibáját.
-
Agybaj,
kipróbáltam usb-s hangkártyával, kipróbáltam másik fejhallgatóval, kipróbáltam már az összes létező dolgot amit csak lehet, a probléma maradt.
Van egy olyan fülesem aminek a 2 csatija úgy van megoldva hogy az egyik jack a másik usb, kipróbáltam ezzel a fülessel is, és ugyan úgy átszökik a hang a mikrofon felvételre, úgy is hogy ha a mikrofon ki van kapcsolva.
A másik fülesemnél olyan megoldás van hogy le lehet venni a mikrofont a fülesről (sima jack csatija van) és ha ezt a levett mikrofont bedugom a gépbe a mikrofon csatlakozásba akkor jó minden, nem szökik át a hang és szépen veszi a hangot. Na most ez mi az isten? Nem tudok olyan fejest venni amin egybe van a mikrofon meg a fejhallgató? Csak úgy tudom megoldani hogy 2 külön cuccból kell állnia a szettnek? Ez idáig nem volt, és fogalmam sincs hogy mi történt vagy történhetett.
-
MaciG
addikt
üdv.
ASUS Xonar DG és ASUS Xonar DX/XD közt van valami minőségbeli különbség hangzásban, ha optikán egy logitech z906-ot akarok rákötni? (játék és film főleg, meg némi tücc-tücc)
-
válasz
VoidXs #11161 üzenetére
Van itthon egy usb-s hangkártya, kipróbáltam hogy abba dugom a fejhallgató mikrofon csatlakozóját (a hangot hagyom az asus-nál), az asus-nál meg letiltom a sajátját (a mikrofon bemenetet) és csak az ubs-s hangkártya legyen az engedélyezett a microfon számára. Tehát most a mikrofon az usb-ről megy, a hang az asus-ról, és ugyan úgy fennáll a hiba, na ilyet se láttam még.
Next step
Ja, közben értem hogy te mit mondasz, de azt egyenlőre nem tudom kivitelezni, akkor veszek egy külső mikrofont.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
gyuribácsi88 #11160 üzenetére
Próbáld ki, hogy ha külön mikrofont vagy külön fejhallgatót használsz, és csak az egyik Jackje van bekötve a jelenlegi headsetednek, akkor is jelentkezik-e a hiba.
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
gyuribácsi88 #11157 üzenetére
Próbáltad úgy, hogy a mikrofon és a fejhallgató nem ugyanaz az eszköz? Lehet, hogy érintkezési probléma.
-
Sziasztok, van egy asus xonar dg hangkártyám, és olyan problémám lenne, hogy mikrofonos fejhallgatónál, mikor csapatba játszok, állandóan mondták hogy behallatszik az egész játék és nagyon zavaró, hát mondom az érdekes mert zárt a füles, a mikrofon részén meg filter van, szóval mondom ránézek.
Na a lényeg a lényeg hogy ha a fülesről leveszem a mikrofont (tehát eleve nincs ami a hangomat vegye) akkor is behallatszik minden. Windows-os diktafonnal kipróbáltam, és ha nincs fent a mikrofon, de elindítom a felvételt, és mondjuk elindítok egy youtube videót vagy játszok vagy bármi, hallani lehet a felvételen az egészet, nem nagyon hangosan, de nem is halkan, tehát tényleg zavaró lehet másoknak.
Na most ezt mi okozza, vagy mivel lehet orvosolni ezt a problémát, nem nagyon találkoztam ilyen jelenséggel, eddig még soha, így tanácstalan vagyok.
-
DragoonFly
csendes tag
válasz
KisApám #11141 üzenetére
Nekem is ugyanez van.
Én is nyomogattam, amíg működöt ez a módszer, ma már nem reagál semmire se.
Van egy másik gépem kíváncsiságból rákötöttem és gond nélkül megy.
Visszatettem de ott nem megy.
Mai napig is a tartalék géppel használom mert ott probléma mentesem működik ahogy kell. -
ÁdiBá
veterán
válasz
VoidXs #11151 üzenetére
Nincs olyan.
Egyedül akkor szólal meg a hangfalrendszer DTS vagy Digitalban ha rákattintok a
Vezérlőpult - Hardver és hang - Hang - (jobb click tulajdonságok a SPDIF OUT (STRIX RAID DLX) - Támogatott formátumoknál rámegyek a tesztelésnél, akkor átvált Dekcode módba a hangrendszer és szól szépen az Digital, de csak teszt erejéig az összes hangszóró. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, vásároltam egy STRIX RAID DLX hangkártyát, Z906 használok róla, a problémám hogy hiába megy optikai kábelről, nem jelezi a kijelzi hogy digitálisan üzemel.
Valaki tud benne segíteni, mit kell hozzá átállítani? -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Nem is tudom mikor írtam ide utoljára, talán kb. fél éve. A lényeg:
Az ASUS XONAR U7-em úgy látszik tényleg megadta magát.
A garancia lejárta után röviddel úgymond meghalt, DE mostanáig működött az áramkörének nyomogatása: amikor villogott a LED bekapcsoláskor, a hangkártya áramkörét 1 helyen meg kellett nyomogatni és utána jó volt. No ezt ma már nem akarja. A kék LED nem világít nyomogatás után, semmire nem hajlandó márÉs kis frissítés:
És annyira röhej - tényleg oda kell nyomni rá egy hajszárítót, hogy felmelegítse az áramköri lapot, és működik megint.
Most a gépem mellett ott lesz egy hajszárító is. -
Gypsy56
csendes tag
Sziasztok !
A hozzáértőktől szeretnék segítséget kapni a következőben: már egy darabja az lenne a vágyálmom, hogy a pc-met audio lejátszóként tudjam használni. Amit elvárnék alapvetően sztereo, de jó lenne esetleg 5.1, 6.1 lejátszás jó minőségben. A gépem 4 magos Xeon proci 8Gb rammal, alaplap G35 chipset Gigabyte GA-P35C-DS3R lapon. rendszer Windows7. Próbáltam először az alaplapi hanggal, sírni valóan rossz volt. A fórumon szocializálódva vettem egy XONAR D1 kártyát. Hát ez időnként elég jól szól, viszont elég sűrűn megbolondul. Most éppen Win7 update után egyszerűen eltűnt a hangkártya. Előtte "csak" az egyik csatorna tűnt el sajnos elég gyakran. Jut is eszembe, amin hallgatnám, Harmann Kardon AVR158, 4X QUADRAL CAERUL 215, 2X Quadral QUINTAS BASE 500, és egy Sony SA-WM500. Ez azért aránylag elég jól szól pl bluray lejátszóval, kazettás magnóval, lemezjátszóval, stb. De a pc nem annyira, bár a fő baj nem is ez, hanem a rendkívül sok HIBA. Hol ez, hol az nem szól, időnként belecsattog a pc működése, időnként kifagy, stb. Ráadásul még van arcom néha midizni is !!!! A kérdésem az lenne, ki tud olyan hangkártyát, ami bugmentes jó hangot tud ? Épeszű keretek közt anyagi akadálya nincs (kb 100.000-ig) Köszi ! -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Acélfarkas #11130 üzenetére
Mindent tömörít, arra, amit beállítasz neki.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
ArtMooney #11128 üzenetére
Ha mindkét csatornaszám 5.1-re van állítva, minden kártyának ki kellene adni 5.1-et. Annyit még tudnod kell ezzel kapcsolatban, hogy az optikai szabvány tömöríti a hangot, így képtelen maximális minőséget adni. HDMI-n bitstreamelhető is az eredeti formátum, igaz, nem külön hangkártyával, hanem a videokártya kimenetén.
-
ArtMooney
tag
Sziasztok! Asus hangkártyák közül melyik az amelyik alkalmas valódi 5.1 hangzásra? A cél HD/4K filmek és zene. Optikán menne, erősítő van, megvan minden de a jelenlegi hangkártyával (Asus xonar hdav1.3 slim) és a UNI xonar driver (többet is próbáltam) nem igazán adja. A mixer és a flexbass fülön csak a két frontot mutatja, a main fülön mindet, de a többin is lényeges lenne a beállítások miatt. Az előző Asus xonar D1 hangkártyám (béta) drivere mutatta/vitte szépen az összes hangfalat.
Tudnátok ajánlani egy igazán jó 5.1-es hangkártyát (lehetőleg pci express) aminek van rendes drivere, vagy esetleg van valami mókolási lehetőség a jelenlegi hdav 1.3 slim-hez, vagy inkább tegyem a vissza a régi D1-et? Köszi! : ) -
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Idén áprilisban vettem itt ph-n egy xonar dx-et, ami mostanáig egész szépen működött. Az elmúlt napokban kezdte kidobálni ezt, de akkor még működött a driver, volt hang stb. Tegnap megejtettem egy rendszer uninstallt (win7/64bit), azóta akármelyik driver verziót teszem fel, ugyanezt jelzi, hogy nincs bedugva a tápkábel, átraktam másik slotba a kártyát, de semmi változás.
Valakinek ötlet? A válaszokat előre is köszi! -
Rabbitf_24
addikt
válasz
VoidXs #11123 üzenetére
Füles is nagyon rendben szól, nagyon sok finomhangolási lehetőség van, most hajnalban ezt lehet csak próbálni.
Z906ra maxigázon az egész utca fenn lenne....
Viszont Winamp az Fx-el a sima sztereo flac-et is 5.1re tette, csak nem tudom hogyan.
A filmek fülessel is rendben vannak, még játszok pár játékkal, de eddig úgy néz ki, hogy jó döntés volt.A szoftveres résztől féltem egy kicsit, eddig semmi leállást, újraindulást nem tapasztaltam, már a windows felismerte, a driver felment, azóta semmi gond.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rabbitf_24 #11122 üzenetére
Az a probléma, hogy a sztereó lejátszás nem skálázódik mind a 6 csatornára? A driver csak akkor csinál olyat, ha az alkalmazás kimenete tiszta sztereó (nagyon ritka, pl. MPC-HC, Winamp).
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
VoidXs #11121 üzenetére
Hello
Benn van.
A filmek 5.1-ben nagyon jók, BF4 hihetetlenül jól szól.
Mindezt egy audigy FX után mondom.Egyetlen gondom, hogy akármit, akárhogy állítok, mp3 és flac csak 2.0-ban szólal meg sajnos.
Erre a rejtélyre még gombot kell varrni.Holnap majd még tesztelgetem, csak most kb ennyire futotta.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rabbitf_24 #11120 üzenetére
Engem érdekel, nagyon gondolkozom a DX cseréjén egy újabbra. Egyetlen bajom van a mostanival, hogy a surround DAC SNR-je nem túl jó.
-
Rabbitf_24
addikt
Beválllaltam egy Asus Strix Dlx-et Win10 64 alá, ma kapom meg, ha valakit érdekel, akkor megírom a tapasztalatokat.
-
Rabbitf_24
addikt
Vannak még driver problémák A Phobeus-al win 10 alatt? A Strix széria driver támogatása is ok ugyanitt?
Bocs a sok kérdésért, de egyik kártya sem aprópénz.. Ha van tapasztalatotok, akkor írjátok meg légyszi.Köszönöm!
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #11116 üzenetére
Ha valakit érdekelne, a Strix szériánál is módosítható a fejhallgató erősítés.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rabbitf_24 #11114 üzenetére
Még rosszabb, hogy a kézikönyvben sincs feltűntetve. Azért illendő funkció lenne.
-
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok
A strix gaming sorozatnál ugyanúgy tudom szoftveresen állítani a fejhallgató erősítés mértékét ahogy a Phoebusnál?
Azért kérdem, mert a gyári oldalon ez a funkció a strix gaming sorozatnál nincs feltűntetve.Köszönöm!
-
VoidXs
Topikgazda
1. Ha az új virtualizációs megoldásokra gondolsz, és ki szeretnéd próbálni a Sonic-ot vagy az Atmos-t, a Dolby Headphone-t kapcsold ki (erre talán figyelmeztet is a rendszer), és a hangszóró ikonra jobb klikkelve válaszd a térhatású hang (talán így van magyar Windowsban) opciót.
2. A késleltetéssel a képhez szinkronizálhatod a hangot. Egy TV például rendszerint nagyon sokat (50+ ms) is késhet, ezt a hangsebességből adódó késleltetés se hozza vissza, hanem pluszban rá kell tenni.
3. Hogy mennyire minőségi opampokat használj, attól függ, hogy mennyire pumpálod fel a fejhallgató-erősítőt. Egyszerű 32 Ohmos fejesre a gyári felépítés is tökéletes.
(#11110) etejedu: Ha szóba került a DX, mindenképp az legyen, sokkal többet javul a hang.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
PeeterssoN #11110 üzenetére
Ha a fejest nem usb-ről használod akkor veszel egy dx-et benne meg kicserélteted valakivel az opa-t opa1642-re. Vagy a ds-be veszel egy ilyet, bár ilyen fejhallgató mellett nem tudom mennyire jönne ki a különbség.
-
Lidl
senior tag
válasz
flash- #11106 üzenetére
Nekem is van ilyen, de nekem nem csak az egyik oldal megy el, hanem mind a kettő front.
Ha tesztelem a control panelről, akkor úgy mutatja, hogy szól, de csak a center, sub és a surround-ok szólnak.
Viszont rájöttem, hogy nem kell újraindítani a gépet.
Elég, ha az eszközkezelőből (device manager) letiltod a hangkártyát, majd újra engedélyezed.
Viszont ezt csak akkor tudod megtenni, ha nem fut a Unixonar control panelja. Abból ki kell lépni és úgy megcsinálni.
Ez hasznos, ha meg van nyitva pár olyan program, amit nem szeretnél bezárniKöszi
Lidl -
PeeterssoN
őstag
Asus xonar ds mellé milyen/melyik műveleti erősítő javasolt? Volt/van a topikban jó pár ajánlat...
Vagy adjam el és vegyek helyette egy dx -et?
Logitech g430 lenne használva vele! -
Razi
tag
VoidXs: Nem szeretnélek nagyon leterhelni, de volna pár kérdésem.
1. Pont az előbb telepítettem fel a Creators Updatet. Olvastam a korábbi hsz-eket itt a forumon, csak az nem világos számomra, hogy én ezt a "különbséget" hogy fogom hallani? Elég ha a hangkártya driverébe tekapcsolom a "Dolby Headphone" nevü opciót (mint ahogy eddig is tettem) vagy a Windowsba kapcsoljam be a Dolby Atmost vagy ezt a Windows Sonic-ot? Vagy egész egyszerűen szoftveresen változtatja meg a Windows a hang színét a frissítés attól függően, hogy milyen a forrás?
2. Használok egy Xonar Switch nevü programot a hangkártya driver mellé, afféle kiegészítő cucc és találtam benne egy olyan opciót, hogy Asio control panel ahol a Bit-Depth-et tudok állítani és latency-t. Arra keresem a választ hogy a késleltetés mire vonatkozik és mire érdemes törekedni? Az alapértelmezett beállítás 10ms.
3. A Xonar Essence STX II-höz gyárilag kaptam op-ampokat. 2db LME47920NA-t és egy 8820-ast ha jól emlékszem plusz a kártyán volt 2db 8920-as meg még egy 8820-as op-amp. A legtöbb forumon hosszas böngészés alapján arra a következtetésre jutottam, hogy 2db LME49720NA lesz a V/I és 1db 8920-ast teszek buffernak, mindenki ezt javasolta. A kérdésem az volna, hogy van-e értelme további op-ampokat vásárolni / nagyon jelentős hangbeli különbségeket tudnak-e eredményezni?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
F_Zolee #11105 üzenetére
Azért, mert 5.1-es lejátszás után az üres hanggal adott csatornákra (5.1-es kimenetű alkalmazásban játszott sztereó, mondjuk Chrome-ban YouTube) fordul elő a bug (legalábbis tapasztalatom szerint). Ilyen sztereón nem állhat elő. Egyébként ez egy létező műfaj, régen pl. volt egy olyan VLC hiba, hogy maxra pörgette a CPU-t, ha nem jött hang valamelyik csatornán, és ilyenkor meg-megakadt a lejátszás film közben.
-
Shing
őstag
válasz
Acélfarkas #11103 üzenetére
Nem, ez típushiba. Én már ki is vettem a kártyát, mert meguntam a hülyeségeit. Ha tényleg szoftveres hiba javítsák ki végre, de inkább tojnak rá és 2 éve nincs hozzá hivatalosan driver. (D1) Amúgy sem hiszem, hogy ne kellene dolgokat kijavítani ahogy frissítgetik a W10-t. De ők tudják.
-
flash-
veterán
sziasztok
visszatérő probléma(már windows 8, és 7 nél is előfordult) és windows 10 nél is , hogy egyik pillanatról a a másikra a jobboldali hangszóró elhalkul (lecsökken a hangerő. lehet hallani de nagyon halk)
ezt egy pc újrainditás megoldja.
aztán van hogy utána nem jön elő pár napig,de megesik hogy 10 perc után újra előjön..
(tuti hogy nem a hangfal a rossz, fülessel is ez a gond)hangkártya Asus xonar d1..
gyári driver van fent (Audio driver for windows 10 32/64bit version 8.1.8.1823), de talán csinálta ez már UNi Xonar driverrel is..találkoztatok már ezzel a jelenséggel? ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest