Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Tápokról alaposan - mélyvíz
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
NAGYON ERŐSEN OFF
Na haragudj de egy 20 Millás autóhoz házilag barkácsolsz valamit és egy 3000 Ft-os alkatrészt sajnálsz megvenni, mindegy honnan jön, mert pénzbe kerül a szállítás?
Tényleg nem értem ezt.
Nem megbántani akarlak, de nem érzem a releváns dolgot ezzel kapcsolatban.Ha pedig szavazni kéne Aryes cuccát mondanám jó megoldásnak. Vagy szerezz be bármely DAC IC van ami 14 bites,
[Innen tudsz turkálni] -
ekkold
Topikgazda
Eddig úgy tudtam, hogy az elektromos autónak egy 1kHz-es, ±12V-os PWM jel kitöltési tényezőjével lehet "megmondani", hogy mekkora áramot vehet fel maximum. Ilyen töltésvezérlőket fejlesztettem is jónéhány évvel ezelőtt, volt MCU-ra épülő verzió, és volt "diszkrét" MCU nélküli megoldás is (filléres alkatrészekkel, pl. komparátorokkal stb. megoldva).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold