Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
CPU órajele 240 Mhz. Van valahol egy fájl - úgy emlékszem - ahol lehetne csökkenteni, de nem emlékszem mi, nem próbáltam.
A prifériák órajele 80 Mhz.
"Ha nem rtos-ban programozok". Tudtommal nincs kidolgozva az RTOS nélküli lehetőség ESP32-re magasabb szinten.
"DMA-t támogatja az ESP"
Úgy tudom, hogy az SPI, UART, I2S ezt használja, de mintha külön engedélyezni kellene, nem használtam.
A DMA mindenképpen csak az iRAM-ot tudja használni, tehát amit használni akarsz, oda kell helyezni.Minden, ami benne van használható, csak egyik-másik elég macerás. A Technical Refrence már elég jó, abból lehet kibogarászni, de munkás dolog regiszter szinten állítgatni az egyes biteket.
Én az RMT használatát bogarásztam ki, és tanultam meg, de bizony idő kellett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold