Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Akkor jó, hogy nem értettem, hogy mik az 1K-sok, de tényleg, kell oda, ezt tudtam is, mert ami alapján csináltam egy próba led-mátrixot, arra is raktam 1K-sokat, csak valahogy lemaradt a képről.
BC327-et is veszek, persze, csak azt nem írtam le külön, gondoltam úgyis ugyanazok az altípusok vannak annál is, csak PNP-kbe.
A 2K2-es ellenállást oda gondoltad, ahova a rajzon tettem, vagy mindegyik emitterre kell külön-külön?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest