- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #8564 üzenetére
Ha a lenyomásra és felengedésre is reagál a gomb látványosan nem pedig csak úgy tűnik mint ha, akkor szerintem nem a gomb prellegéséről van szó. Nekem amikor prelleget akkor úgy nézett ki, hogy lenyomásnál egyszerre 15-ig is elszámolt a counter, majd abba maradt, majd esetleg ha picit mozgattam az ujjam a gombon megint számolt 5-8-at, de elengedésnél nem számolt, úgy hogy lefutó élet állítottam be.
(#8574) Teasüti
Tehát a rögzítése a réz alátétnek vagy szigetelten kell rajta legyen az aluminium házon (gyári megoldásnál oda szokták rakni), vagy a háztől függetlenül valamilyen nem vezető anyagra kell tenni. Az mondjuk hogy vizuálisan hogy néz ki gondolom nem számít mert úgy se látszik, ha a pult felső szekrény alján helyezted el ahogy szokás.
A kérdés az, hogy megérte mikrovezérlőt alkalamzni nem lett volna hatásosabb egy céláramkör hozzá? Persze csak pár száz forint az eltérés gondolom, csak nem biztos hogy ilyen esetben egyből mikrovezérlő kellene egy kapcsolóhoz. Kivéve ha jól esett bütykölni, vagy ha más funkciót is ellát a mikrovezérlő. Erről írnál, mert érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest