Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attix70
üzenetére
A szerinted könnyű és egyszerű módszerrel egyet értek, még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Ötletnek tök jók mind, tényleg ez lenne a legjobb megoldás ha csak a megvalósítás részét nézem, de emellett kivitelezve (lehet hogy csak az én kézügyességem hiánya miatt) nem lenne szép megoldás a kiálló dolgok és nagy méret miatt szerintem. (Gyorsulás érzékelős megoldás kb 4x4 cm-en elvileg elférne mindenféle kábelezés és egyebek pedig nem szükséges hozzá). Ha játszani akarnék a témával kapcsolatban próbálgatni arra jók a javasolt megoldások, de ha egy esztétikusabb valamit kellene megvalósítani egy drágább ajtóval ahol nem annyira lenne jó szétbarkácsolni, fúrogatni, hogy utána egy olyan ajtót kapj, ami az ajtó árának kb 70%-át fogja érni nem biztos hogy opció.
Lehet félre érthető voltam és az jött le alapból mindent elvetek, pedig nem. Csak a gyorsulás esetleg gyro szenzoros megoldást vetettem össze a javasolt megoldásokkal és mind több kábelezést, nagyobb méretet és fúrást/faragást igényelne.
Gondolj bele oda teszel az ajtóra egy "dísznek álcázott gyorsulás vagy gyro" szenzoros valamit ami fel se tűnik, hogy nem az ajtó része mert beleolvad a többi díszítésbe, majd a javasoltakkal vesd össze. Talán belátod, hogy nem alapból elvetésről van szó.Ja és még annyi a kérdés 2 részből állt. Egyik felére kaptam csak választ, míg a másik nyitott maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Bestbuy játékok
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Napelem
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold