Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attix70 #8339 üzenetére
A szerinted könnyű és egyszerű módszerrel egyet értek, még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Ötletnek tök jók mind, tényleg ez lenne a legjobb megoldás ha csak a megvalósítás részét nézem, de emellett kivitelezve (lehet hogy csak az én kézügyességem hiánya miatt) nem lenne szép megoldás a kiálló dolgok és nagy méret miatt szerintem. (Gyorsulás érzékelős megoldás kb 4x4 cm-en elvileg elférne mindenféle kábelezés és egyebek pedig nem szükséges hozzá). Ha játszani akarnék a témával kapcsolatban próbálgatni arra jók a javasolt megoldások, de ha egy esztétikusabb valamit kellene megvalósítani egy drágább ajtóval ahol nem annyira lenne jó szétbarkácsolni, fúrogatni, hogy utána egy olyan ajtót kapj, ami az ajtó árának kb 70%-át fogja érni nem biztos hogy opció.
Lehet félre érthető voltam és az jött le alapból mindent elvetek, pedig nem. Csak a gyorsulás esetleg gyro szenzoros megoldást vetettem össze a javasolt megoldásokkal és mind több kábelezést, nagyobb méretet és fúrást/faragást igényelne.
Gondolj bele oda teszel az ajtóra egy "dísznek álcázott gyorsulás vagy gyro" szenzoros valamit ami fel se tűnik, hogy nem az ajtó része mert beleolvad a többi díszítésbe, majd a javasoltakkal vesd össze. Talán belátod, hogy nem alapból elvetésről van szó.Ja és még annyi a kérdés 2 részből állt. Egyik felére kaptam csak választ, míg a másik nyitott maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest