- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #8193 üzenetére
Köszi.
Most ugyanazt állítottam be, mint ami te képernyőképeden szerepel, de így is ugyanazt a z üzenetet kapom.
Arduino IDE 1.8.5 van nekem feltelepítve.Eddig sima ESP32 DevKit volt az alaplap beállítása. (De nekem szerintem a NodeMCU van. Ezt vettem, és pont így néz ki az enyém is. [link] )
Tegnap este a vezérlőpin vezetéke és a led szalag DIN vezetéke csak össze lett csavarva, hogy kipróbáljam. A 10 db-os teszt szalag viszont közvetlenül volt rákötve a vezérlőre egy kb 10 cm-es vezetékkel. Az alapján amit írtál, akkor ez is lehet probléma, erre nem gondoltam.
A táp biztos elég, mert 12V/4A a táp, amiből egy stabilizátor IC-vel csináltam 5V-ot, és 5A-ig terhelhető ez az IC.
#Tankblock Köszi, ezt néztem én is, de nem láttam hozzá guide-ot, hogy milyen paramétereket lehet megadni, hogy kell használni a library-t. Ugyanez a bajom van a Pixelbus-sal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazon Kindle
- Filmvilág
- BIOS frissítés
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest