Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Janos250 #8163 üzenetére
(#8163) Janos250 és (#8162) vargalex: Ne haragudjatok, nem reklámozni akartam, csak hírt adtam róla. Az Okos Otthon topikban már is megkérdeztem, de talán itt nagyobb a tapasztalat Arduino témában.
Wemos D1-hez szeretnék PIR szenzort csatlakoztatni. Ez nekem teljesen ismeretlen terep (eddig csak egy DHT22 lett vele beüzemelve tesztelésre), ezért inkább megkérdezem: Milyen típusút rendeljek? Rengeteg féle/fajta létezik, de nem ismerem az egyes modellek előnyeit/hátrányait. Ti mit használtok, mit javasoltok beszerzésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest