Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Jól gondolod. Két éve még azt se tudtam mi az a mikrokontroller, elektronikai tudás meg a nullához konvergált. Megtetszett a címezhető ledszalag és emlékeztem, hogy van az az Arduino izé, lehet az kell ide.
Azóta eltelt lassan két év és épp saját NYÁK-okat tervezek a hobbi projektemhez. A 3D nyomtató meg a dobozában várja a sorsát, hogy a NYÁK-okból használható eszköz szülessen. A héten megint berendeltem vagy 15 tételt kínából. Annyi pénzt költöttem már a projektre és a szükséges szerszámokra, felszerelésre, hogy megsaccolni se lenne egyszerű.
Szerinted függő vagyok?
Igazából az alkotás öröme okoz függőséget. A siker, amikor órák óta próbálod kisilabizálni és végre összeáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold