Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
és &vargalex :
A belinkelt leírásban hibás az a rész, hogy csak a GPIO0 -t kell földre húzni, az enyémen kell a GPIO2 +3,3V -ra húzása is. Mondjuk ez lehet nem mindegyiknél van, lehetnek különbségek az egyes modulok között.@Janos250 : Igen, 3,3V-ra volt dugva. Sehol nem olvastam 5V-os üzemet, elvileg az egész modul nem 5V toleráns, a GPIO és a kommunikációs vonalai sem :S
Amúgy ilyen step-down-om van nekem is, de végül nem erről ment, hanem a döglött USB-TTL 3,3V-ja adta a 3,3V tápot, abból még kijönnek a tápfeszek, csak nem kommunikál. Elvileg 200mA eszik... csak amikor nagyon nem akart menni, akkor toltam be neki egy PC táp 3,3V-ját, hogy ez tud pár ampert, biztos elég lesz
Aztán miután sikerült jól bekötni, jó soremelést beállítani, és megfelelő módba tenni, akkor elkezdett reagálni az AT parancsokra is, így már megy a két USB-TTL-ről (egyik adja a tápot, másikról húztam a többi 3,3V-os szálat.
Mindegy, működik, most összedobok hozzá valami programozócuccot, saját táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Battlefield 6
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán miután sikerült jól bekötni, jó soremelést beállítani, és megfelelő módba tenni, akkor elkezdett reagálni az AT parancsokra is, így már megy a két USB-TTL-ről (egyik adja a tápot, másikról húztam a többi 3,3V-os szálat.
ekkold