Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Köszönöm a segítségeteket.
Kb 20 perc alatt több infót tudtam és értettem meg, mint amit az elmúlt 2-3 napban esténként próbáltam összeszedni.A javaslatnak megfelelően akkor ESP32 és WS2812 kombót fogom kipróbálni.
Ahogy néztem az ESP32 az ESP8266 modernebb változata. Ha jól gondolom, akkor az ESP8266-ra építtet alkalmazások működnek ESP32-vel is.ESP32-vel viszonylag kevés ledes projektet láttam.
Az ESP32-höz kell velemi spéci kábel, vagy programozó áramkör, vagy csak rádugom USB-re és feltolom rá az elkészült programot?Milyen oldalt javasoltok, az alapok megismeréséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- VR topik
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold