- Mini-ITX
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
szuszinho #7199 üzenetére
Hú, akkor nem tudom :-(
Én amikor pár éve ráálltam az ESP-re, akkor már volt a 12E, ill. a NodeMCU klónjai, én azokkal kezdtem. Azokban van elég memória, hogy feltöltsük rá az Arduino rendszert. Megtanulhatod az ESP-n az AT parancsok használatát, de előbb-utóbb úgyis átállsz valami nagyobbra, és akkor már semmi hasznát nem veszed az AT parancsok ismeretének.
Én ezt
vagy ezt
Ezt még nem használtam, de nekem tetszik
Ezen meg van plusz GND, VCC, és I/O port csatlakozás, amiből mindig kevés van.Vagy ha egy kicsit több pénzt szánsz rá, akkor ez már alapvető minőségi ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged